SeXBOX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Εγώ έκανα 3 παραγγελίες με Mastercard από Εθνική στο Banggood. Αλλά έκανα και άλλες 2 αλλά από βλακεία πάτησα Cancel και Refund. Εύχομαι να τα επιστρέψουν. Τα λεφτά τα πήραν πάντως στις άλλες 3 αλλά λέει κάτι για έγκριση και ότι θέλει μια εργάσιμη, να υποθέσω πως γίνεται γιατί τώρα είναι ώρα που κλείνουν σαν κατάστημα. Στις πρώτες 2 που ακύρωσα και έκανα νωρίτερα έγινε Confirmation αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 2η απόπειρα από ιαπωνικό αμαζον, απέτυχε πάλι. Πριν μια ώρα προσπάθησαν να με χρεώσουν και δε γινόταν. Άρα δε νομίζω ότι είναι λόγω κλεισίματος του ημερήσιου ορίου. Πάει, δηλ, όπως το βλέπω σε κανά 6μηνο και αν! Λέτε να ανοίξουν σιγά-σιγά τα όρια από Σεπτέμβριο; Τουλάχιστον 200-300 ευρώ το μήνα για καθέναν αν γινόταν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ιδού και οι παραγγελίες 2η απόπειρα από ιαπωνικό αμαζον, απέτυχε πάλι. Πριν μια ώρα προσπάθησαν να με χρεώσουν και δε γινόταν. Άρα δε νομίζω ότι είναι λόγω κλεισίματος του ημερήσιου ορίου. Πάει, δηλ, όπως το βλέπω σε κανά 6μηνο και αν! Λέτε να ανοίξουν σιγά-σιγά τα όρια από Σεπτέμβριο; Τουλάχιστον 200-300 ευρώ το μήνα για καθέναν αν γινόταν.. Είναι νομίζω €300.000 ανά τράπεζα κάθε μέρα από τις 12:01. Λογικά πιστεύω σε λίγους μήνες θα ανεβεί αυτό το όριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Είναι νομίζω €300.000 ανά τράπεζα κάθε μέρα από τις 12:01. Λογικά πιστεύω σε λίγους μήνες θα ανεβεί αυτό το όριο. Ναι, εννοούσα μαζί με το να ανέβει το όριο να ανοίξουν και οι αγορές κανονικά. Γιατί τελικά μου φαίνεται δεν ισχύει αυτό που λέει ότι μπορείς να κάνεις αγορά κανονικά μέσα στο ημερήσιο όριο. Δε νομίζω να ξοδεύτηκαν 300.000 ευρώ μέσα σε 2.30 ώρες μετα τα μεσάνυχτα. Που μπορεί και το reset να γίνεται στη 1 όπως είπε κάποιος. Προσπαθώ να καταλάβω τί ιδιαίτερο έχει το banggood και περνάνε οι πληρωμές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ναι, εννοούσα μαζί με το να ανέβει το όριο να ανοίξουν και οι αγορές κανονικά. Γιατί τελικά μου φαίνεται δεν ισχύει αυτό που λέει ότι μπορείς να κάνεις αγορά κανονικά μέσα στο ημερήσιο όριο. Δε νομίζω να ξοδεύτηκαν 300.000 ευρώ μέσα σε 2.30 ώρες μετα τα μεσάνυχτα. Που μπορεί και το reset να γίνεται στη 1 όπςσ είπε κάποιος. Μη το λες, μπορεί να καρτερούν επιχειρηματίες που περιμένουν να κανουν παραγγελίες από 100+ κομμάτια ανά προϊόν ετσι ώστε να τα μεταπωλήσουν μετά εδώ Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Εγω πηγα να περασω μια virtual mastercard απο πειραιως στο Paypal μιας και λενε καποιοι οτι εγινε η χρεωση του 1.50Ε και την ωρα που παω να αποδεχτω την χρεωση μου βγαζει αυτο: http://prntscr.com/7zgboa Ειναι λογω του cc η εφαγε σκαλωμα η PP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Εγω πηγα να περασω μια virtual mastercard απο πειραιως στο Paypal μιας και λενε καποιοι οτι εγινε η χρεωση του 1.50Ε και την ωρα που παω να αποδεχτω την χρεωση μου βγαζει αυτο: http://prntscr.com/7zgboa Ειναι λογω του cc η εφαγε σκαλωμα η PP? Μου φαίνεται λόγο cc, σπάνια τρώει το pp τέτοια κολλήματα. Δοκίμασε πάλι αύριο ακριβός μετά τις 12:00. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 δε δουλευει με Paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos200 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Εχεις premier λογαριασμό? Στον απλό λογαριασμό που έχω, όσες φορές μου στείλαν με "friends and family", το ποσό πήγε στο balance. Στην κάρτα γυρνάνε μόνο τα refunds από αγορές κι αυτό μόνο αν η πληρωμή έγινε με την κάρτα. Ναι ειναι premier, βεβαια ορισμενες φορες εχω παρατηρησει πως ενω εχω πληρωσει μεσω paypal με καρτα η επιστροφη μεν γινεται σε αυτην, αλλα μου επιστρεφει και ενα πολυ μικρο ποσο στο paypal balance π.χ 10 λεπτα του ευρω. Μηπως ξερεις γιατι? Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2015 από Nikos200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Σημερα αγορασα απο περιπτερο κωδικο και αιτηθηκα διαδικτυακα την εκδοση καρτας moneysafe . Δεδομενου οτι η συγκεκριμενη καρτα δεν ειναι ημεδαπου τραπεζικου ιδρυματος, μπορει να συνδεθει με λογαριασμο paypal? Γενικοτερα, μπορω να επιλεξω πληρωμη μονο με πιστωτικη καρτα, οταν μετα το τσεκαουτ με βγαζει αναγκαστικα στο paypal? Η κάρτα αυτη δουλεύει κανονικά για εξωτερικό. Αρκετοί τη συνέδεσαν και στο Paypal χωρίς πρόβλημα Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2015 από spartak1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos200 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Η κάρτα αυτη δουλεύιε κανονικά για εξωτερικό. Αρκετοί τη συνέδεσαν και στο Paypal χωρίς πρόβλημα Πριν απο λιγο διαστημα(22-25 του μηνος) εγω που πηγα να ρωτησω για εκδοση ποσου, ο περιπτερας μου ειπε πως δεν τον αφηνε το συστημα να εκδωσει κωδικους. Τωρα εσυ πως τα καταφερες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Πριν απο λιγο διαστημα(22-25 του μηνος) εγω που πηγα να ρωτησω για εκδοση ποσου, ο περιπτερας μου ειπε πως δεν τον αφηνε το συστημα να εκδωσει κωδικους. Τωρα εσυ πως τα καταφερες??? Eίπα ότι δουλεύει αν έχεις μέσα χρήματα. Δε δουλεύουν όλα τα τερματικά στα περίπτερα για κωδικούς. Οσα έχουν payzone και netlink δε βγάζουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μόλις δοκιμασα και γω να κάνω confirm την χρεωστική της alpha bank που είχα στο paypal και πάλι άκυρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 σε όσους στείλανε λεφτά από Γερμανία και λοιπές χώρες στο Paypal Balance σας κρατήθηκε κάποιο ποσό από το Paypal ως προμήθεια επιλέγοντας "Friends & Family" ??? αν ναι τι ποσοστό ήταν αυτό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kexarakis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 παιδια ηθελα να ρωτησω σχετικα με την καρτα moneysafe -μπορω να παρω τωρα με τα cc -αν ναι μπορω να την περασω στην paypal? - μεινεκτιματα? πρωτερηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα