Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα να μην περάσει ή να μην γινει η νέα "χαλάρωση" γιατί προβλέπει και φόρο στις αναλύψεις των μετρητών

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερα να μην περάσει ή να μην γινει η νέα "χαλάρωση" γιατί προβλέπει και φόρο στις αναλύσεις των μετρητών

αναληψεις θες να πεις... ωχ!

Δημοσ.

ναι sorry το διόρθωσα

Όχι πολύ καλά. Με "η" το "λή". :-)

Επί της ουσίας, τραγικό αν το υλοποιήσουν. Δεν ξαναγυρίζει σεντ -πλέον των απαραίτητων-  στις Ελληνικές τράπεζες...

Δημοσ.

Παιδια χτες αγορασα μια paysafe των 5€ και πηγα να την βαλω και δεν εμπαινε σε αυτό το καταστημα που ήθελα. Αν πω σε εναν γνωστο μου απο κυπρο να βαλει τον ιδιο κωδικο στο καταστημα από το account μου θα δουλεψει;;

Δημοσ.

Όχι πολύ καλά. Με "η" το "λή". :-)

Επί της ουσίας, τραγικό αν το υλοποιήσουν. Δεν ξαναγυρίζει σεντ -πλέον των απαραίτητων-  στις Ελληνικές τράπεζες...

δεν νομιζω οτι θα γινει αυτο. πολλα καταστηματα που αγοραζεις φαγητο δεν εχουν μηχανηματα. ισως βαλουν φορο στις αναληψεις απο καποιο ποσο και πανω, οχι αν βγαλεις 20αρικο

Δημοσ.

Πω πω τι ακούμε, είναι ικανοί στο να βάλουν φόρο συντήρησης ΑΤΜ. Μακριά και αγαπημένοι. Δηλαδή θα φορολογούνται και οι αναλήψεις από τα καταστήματα; Βέβαια όλες οι ξένες υπηρεσίες έχουν όριο στην δωρεάν ανάληψη όποτε ίσως είναι κάτι γενικό.

Δημοσ.

Παιδια χτες αγορασα μια paysafe των 5€ και πηγα να την βαλω και δεν εμπαινε σε αυτό το καταστημα που ήθελα. Αν πω σε εναν γνωστο μου απο κυπρο να βαλει τον ιδιο κωδικο στο καταστημα από το account μου θα δουλεψει;;

Θα δουλέψει. Εκτός και αν εκεί που θες να τη βάλεις σου ζητά να το κανεις μέσω mypaysafecard (σπάνιο) και όχι απευθείας με τον κωδικο της κάρτας

Δημοσ.

Θα δουλέψει. Εκτός και αν εκεί που θες να τη βάλεις σου ζητά να το κανεις μέσω mypaysafecard (σπάνιο) και όχι απευθείας με τον κωδικο της κάρτας

Δεν δουλεψε. Εβγαλε οτι το πιν δεν ειναι σωστο

Δημοσ.

Δεν δουλεψε. Εβγαλε οτι το πιν δεν ειναι σωστο

Οι paysafecard απο εξωτερικο δουλεύουν κανονικά. Εχω χρησιμοποιησει ο ίδιος περισσότερες από μια φορές. Κάτι άλλο θα φταίει (π.χ. λάθος πιν).

• Like 1
Δημοσ.

Οι paysafecard απο εξωτερικο δουλεύουν κανονικά. Εχω χρησιμοποιησει ο ίδιος περισσότερες από μια φορές. Κάτι άλλο θα φταίει (π.χ. λάθος πιν).

Πως πηρες paysafe απο το εξωτερικο;!

Δημοσ.

Δεν ξερω αν αναφερθηκε προσφατα,

αλλα σημερα πηγα να κανω top up στο paypal απο winbank,

και κοπηκε η συναλλαγη λογω του οριου των εμβασματων...εξαντληθηκε...

Περιμενω τωρα την πρωτοχρονια...

:(

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι θα γινει αυτο. πολλα καταστηματα που αγοραζεις φαγητο δεν εχουν μηχανηματα. ισως βαλουν φορο στις αναληψεις απο καποιο ποσο και πανω, οχι αν βγαλεις 20αρικο

Να νομίζεις. Θα αποκτήσουν όλα σύντομα. https://www.taxheaven.gr/acforum/topic/102374-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%B1-pos-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF-112017/

Ακόμα και να μην συνέβαινε αυτό, θα είμαστε εντάξει δηλαδή αν π.χ. μπει φόρος σε ανάληψη 40, 60 ή 100€;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...