whosethere Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 σε ευχαριστω (αρα δεν περιγραφονται ουτε σε σε εκεινα που εξαιρουνται ουτε στα μη) το γνωριζω οτι δε δεχεται το αμαζον paypal εαν θες ελεγξε αυτο που ειπα https://www.gyft.com/buy-gift-cards-with-paypal/ αναρωτιεμαι εαν εχει και για το γερμανικο α! δεν ειχα δει αυτο σχετικα με το μηνιαιο οριο της τραπεζας thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή που σ' ενδιαφέρει αλλά ότι αγοράζουμε με paypal καλύπτεται από την εγγύησή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whosethere Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 μμμμμ σωστα και βρηκα πριν απο λιγο και ενα με γερμανικες amazon gift cards μμμμ εαν το χει δοκιμασει κανεις αλλος ας ριξει τα φωτα του, μου φαινεται τοσο ριψοκινδυνο να δινεις ποσα που δεν υπαρχει ευθυς τροπος να παρεις πισω :/ btw το σαιτ με γερμανικες αμαζονες σε συσκευασια δωρου που κοιταζα ειναι αυτο https://www.seagm.com/amazon-gift-card-germany Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 μμμμμ σωστα και βρηκα πριν απο λιγο και ενα με γερμανικες amazon gift cards μμμμ εαν το χει δοκιμασει κανεις αλλος ας ριξει τα φωτα του, μου φαινεται τοσο ριψοκινδυνο να δινεις ποσα που δεν υπαρχει ευθυς τροπος να παρεις πισω :/ btw το σαιτ με γερμανικες αμαζονες σε συσκευασια δωρου που κοιταζα ειναι αυτο https://www.seagm.com/amazon-gift-card-germany Πολύ το ψάχνεις και παιδεύεσαι άδικα. Κατέβασε την εφαρμογή Leupay Wallet (είναι η μόνη που δουλεύει άμεσα πλέον καθώς και η Revolut σταμάτησε να δέχεται νέες εγγραφές) στο κινητό σου, φόρτισε με έμβασμα ή Ελληνική Mastercard και ξεμπέρδεψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whosethere Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 ειπα να το κανω ετσι επειδη ειδα ακριβως πως και οσοι εχουν βγαλει τετοιες καρτες επισης παιδευονται (επισης δεν εχω smartphone, θα μπορουσα να το κανω σε desktop? μπορει να γινει με visa?) ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Επιασε καλα το radar μου; Η revolut μας τελειωσε ο λυση; Δεν δεχεται νεες εγγραφες; --- Περιμενω ανταποκριση απο request money, την αγαπημενη μεθοδο, αν την δοκιμασει καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 ειπα να το κανω ετσι επειδη ειδα ακριβως πως και οσοι εχουν βγαλει τετοιες καρτες επισης παιδευονται (επισης δεν εχω smartphone, θα μπορουσα να το κανω σε desktop? μπορει να γινει με visa?) ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Ποιός σου το είπε ότι "όσοι έχουν βγάλει" τέτοιες κάρτες παιδεύονται; Όσοι παιδεύονται, το έχουν πάθει μέχρι τώρα μόνο με τη Revolut, το 90% των προβλημάτων τους αποδεικνύονται δικά τους λάθη και εγώ προσωπικά που σου το πρότεινα (και οι περισσότεροι θεωρώ), δεν είχαμε πρόβλημα ούτε καν με αυτή. Σου πρότεινα δε πολύ συγκεκριμένα τη Leupay Wallet γιατί δεν αντιμετώπισα με αυτή ποτέ το παραμικρό και γιατί δουλεύει άμεσα. Επιασε καλα το radar μου; Η revolut μας τελειωσε ο λυση; Δεν δεχεται νεες εγγραφες; Μέρες τώρα έχει βάλει λίστα αναμονής για νέες εγγραφές. Μπες στο topic της να διαβάσεις. Και σε πολλές χώρες ζήτησε και από τους υπάρχοντες χρήστες να μεταφέρουν τα λεφτά τους γιατί διακόπτει -προσωρινά λένε- την παροχη της υπηρεσίας σε αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whosethere Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ποιός σου το είπε ότι "όσοι έχουν βγάλει" τέτοιες κάρτες παιδεύονται; Όσοι παιδεύονται, το έχουν πάθει μέχρι τώρα μόνο με τη Revolut, το 90% των προβλημάτων τους αποδεικνύονται δικά τους λάθη και εγώ προσωπικά που σου το πρότεινα (και οι περισσότεροι θεωρώ), δεν είχαμε πρόβλημα ούτε καν με αυτή. Σου πρότεινα δε πολύ συγκεκριμένα τη Leupay Wallet γιατί δεν αντιμετώπισα με αυτή ποτέ το παραμικρό και γιατί δουλεύει άμεσα. σε ευχαριστω απο ο,τι βλεπω δεν ειναι αναγκη να κανεις καποια κινηση με android κινητο αλλα θα χρειαστει να διαβασω το σχετικο θεμα στο φορουμ για να δω που ακριβως πανε τα 4. και ολα αυτα για ακουαρελλες, light pad... α στα κομματια υγ. διαβαζοντας μερικα ακομα πραγματα βλεπω τωρα γτ ειναι καλο να χω leupay wallet... να παρει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια βοηθηστε με λιγο σας παρακαλω γιατι τα εχω μπλεξει, πρωτη φορα στη ζωη μου παραγγελνω κατι απ το ιντερνετ με paypal και τη χρεωστικη μου που ειχα βαλει μεσα και δεν εχω ιδεα τι και πως, εκανα την αγορα με χρεωσε συνολικα 14 ευρω συν 5 ευρω τα εξοδα αποστολης, δηλαδη 19 ευρω τελικη συνναλαγη, τωρα απο δω και περα δεν εχω ιδεα τι να κανω και με πιο τροπο να ελεγχω σε τι σταδιο ειναι η παραγγελια μου, αρχικα μοπυ ηρθαν κατι email στο οποιο ενα εγραφε κατι για ενα κωδικο που μπορω να τον βαζω στο DHL το οποιο ουτε που ξερω τι ειναι για να ελεγχω τη παραγγελια μου αλλα δεν ξερω πιος κωδικος ειναι αυτος, μπορει να με βοηθησει καποιος παρακαλω πολυ? Παρακατω επισυναπτω τα email που μου ηρθαν και θα ηθελα να μου πειτε αν θα πρεπει να πληρωσω και καποιο τελωνειο γιατι καπου διαβασα μετα οτι ειναι το χειροτερο το DHL γιατι πληρωνεις τα μαλια της κεφαλης σου τελωνειο αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το DHL, σορυ αν σας ζαλισα αλλα ειμαι εντελως ασχετος και θα ηθελα τα φωτα σας. Ευχαριστω προκαταβολικα. Αυτο ειναι το site που εκανα την αγορα Εν τελη ποιος ειναι αυτος ο ερημος αριθμος φωρτοτικης και που στο καλο μπορω να τον βρω?? Απο τις 25 του μηνα εχω κανει τη παραγγελια και ακομα δεν εχω λαβει κανενα μηνυμα απο DHL, ειναι νορμαλ? Τοσο πολυ καθυστερει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ΠΑιδια μια ερωτηση για το paypal. Εχω στο balance ποσα σε euro /λιρες αγγλιας. Οταν γινεται αγορα σε αλλο νομισμα (πχ δολλαρια ) μου τραβαει απο το balance με τη δικη του ληστρικη ισοτιμια. Πως γινεται (αν γινεται) οταν γινονται συναλλεγες σε νομισμα εκτος balance να τις χρεωνει στη συνδεδεμενη καρτα μου της οποιας οι ισοτιμιες ειναι πολυ καλυτερες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Όσο έχεις χρήματα στο balance (σε οποιοδήποτε νόμισμα), δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις συνδεδεμένες κάρτες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Όπως είπε και ο makfil αυτό που θες δεν γίνεται. Μπορείς όμως να μεταφέρεις χρήματα από το balance euro /λιρες αγγλιας στο balance $. Η ισοτιμία που χρησιμοποιεί το paypal για μετατροπή από balance σε balance είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή της τράπεζας σου αλλά πολύ καλύτερη από απευθείας αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ακουγεται ενδιαφερον. Κοιτωντας εδω ομως https://www.google.gr/search?q=paypal+balance+transfer&rlz=1C1GIGM_enGR708GR708&oq=paypal+balance+transfer&aqs=chrome..69i57.8015j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8 δεν καταλαβα πως γινεται. Οποτε ας με διαφωτισει καποιος για τη διαδικασια. Υπαρχει οριο στο ποσο που θα μεταφερω στο balance ή οχι? Και κατι ακομη. Χθες και για δοκιμη αγορασα κατι απο ebay. Στη φαση της πληρωμης μου εβγαλε επιλογη paypal η πιστωτικη καρτα. Εβαλα τα στοιχεις της πιστωτικης και η πληρωμη προχωρησε κανονικα. Στο statement της τραπεζας μου παρουσιασε την πληρωμη ως πληρωμη paypal. Η συναλλαγη ηταν σε δολλαρια και την ισοτιμια την ορισε η τραπεζα μου. Για αυτο ρωτησα αν γινεται να τραβαει απο την καρτα οταν η συναλλαγη γινεται σε νομισμα που δεν εχω balance, χωρις να χρειαστει να βαζω τα στοιχεια της καρτας καθε φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HAWKWIND ZOO Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα! 1000 συγνωμη ειλικρινα αν ειμαι ο 100στος που θα ρωτησει ετσι απλα ...εχω φαει κατι ωρες στο ιντερνετ με κατι που με ενδιαφερει να βρω και εχω εξαντλησει τις δυναμεις μου να διαβασω τουλαχιστον προσεκτικα τις προηγουμενες σελιδες. πανε χρονια που εχω να αγορασω με paypal απο ebay.. Σε τι φαση ειμαστε πια? Μπορω πια να παρω κατι ηλεκτρονικο που θελω...αν ναι? κανονικα με paypal οπως παραδοσιακα το θυμαμαι? και τι οριο σε χρηματα? Συγνωμη αν αναγκασω καποιον να τα ξαναπει ... Με εκτιμηση και ευγνωμοσυνη στον φιλο/η που θα μου απαντησει Ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει όριο αγορών σε ατομικό επίπεδο (και ουδέποτε υπήρξε εκτός από τα δεδομένα όρια της εκάστοτε κάρτας που ορίζονταν πάντα από τις τράπεζες). Έχουν συνολικά μηνιαία όρια όμως οι τράπεζες που ισχύουν για το σύνολο των πελατών τους. Όταν κάποια στιγμή μέσα στον κάθε μήνα τα εξαντλούν, κόβονται εντελώς οι συναλλαγές με το εξωτερικό για όλους. Τώρα είμαστε στην αρχή του μήνα ακόμα, τα όρια ανανεώθηκαν άρα μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα