Merklin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα, προσπαθω να πληρωσω με pay pal καποια παραγγελια στο e-bay αλλα δυστυχως δεν με αφηνει επειδη ο προμηθευτης εχει ιδιοτητα καλλιτεχνικα.Μηπως γνωριζετε καποιον αλλον τροπο για να κανω τη συναλαγη;Το παλιο κολπο με το διπλο pay pal δεν ισχυει. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια βοηθηστε με λιγο σας παρακαλω γιατι τα εχω μπλεξει, πρωτη φορα στη ζωη μου παραγγελνω κατι απ το ιντερνετ με paypal και τη χρεωστικη μου που ειχα βαλει μεσα και δεν εχω ιδεα τι και πως, εκανα την αγορα με χρεωσε συνολικα 14 ευρω συν 5 ευρω τα εξοδα αποστολης, δηλαδη 19 ευρω τελικη συνναλαγη, τωρα απο δω και περα δεν εχω ιδεα τι να κανω και με πιο τροπο να ελεγχω σε τι σταδιο ειναι η παραγγελια μου, αρχικα μοπυ ηρθαν κατι email στο οποιο ενα εγραφε κατι για ενα κωδικο που μπορω να τον βαζω στο DHL το οποιο ουτε που ξερω τι ειναι για να ελεγχω τη παραγγελια μου αλλα δεν ξερω πιος κωδικος ειναι αυτος, μπορει να με βοηθησει καποιος παρακαλω πολυ? Παρακατω επισυναπτω τα email που μου ηρθαν και θα ηθελα να μου πειτε αν θα πρεπει να πληρωσω και καποιο τελωνειο γιατι καπου διαβασα μετα οτι ειναι το χειροτερο το DHL γιατι πληρωνεις τα μαλια της κεφαλης σου τελωνειο αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το DHL, σορυ αν σας ζαλισα αλλα ειμαι εντελως ασχετος και θα ηθελα τα φωτα σας. Ευχαριστω προκαταβολικα. Αυτο ειναι το site που εκανα την αγορα Εν τελη ποιος ειναι αυτος ο ερημος αριθμος φωρτοτικης και που στο καλο μπορω να τον βρω?? Τα γυαλιά έρχονται απο την "Hawkers Europe" οπότε ξέχνα το τελωνείο, ο αριθμός ειναι σε ενα εμαιλ που θα ερθει αργότερα και θα εχει τίτλο "has been sent" απο την εταιρεία zeleris.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα, προσπαθω να πληρωσω με pay pal καποια παραγγελια στο e-bay αλλα δυστυχως δεν με αφηνει επειδη ο προμηθευτης εχει ιδιοτητα καλλιτεχνικα.Μηπως γνωριζετε καποιον αλλον τροπο για να κανω τη συναλαγη;Το παλιο κολπο με το διπλο pay pal δεν ισχυει. Ευχαριστω πολυ. Αναμενόμενο. Οι αγορές έργων τέχνης συνεχίζουν να απαγορεύονται από τα cc. Δύο επιλογές έχεις: στέλνεις έμβασμα προς το Paypal balance από κάποιον τρ. λογαριασμό σου, ή συνδέεις και χρησιμοποιείς ξένη κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το ανώτατο ποσό ανά ημέρα για αγορές μέσω Internet και αν μπορεί να αλλάξει μέσω winbank; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Είναι το όριο που έχει ορίσει η τράπεζα για την κάρτα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soik85 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ποσο είναι το οριο, για αγορές απο Ευρώπη , τον μήνα ή την μέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ποσο είναι το οριο, για αγορές απο Ευρώπη , τον μήνα ή την μέρα; Είπαμε όσο έχει οριστεί. Από την τράπεζα ή από εσένα. Μπες στο Winbank να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merklin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Παιδια σας ευχαριστω πολυ.Τελικα πληρωσα με καρτα εξωτερικου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Στη διαδικασία εκτελωνισμού δεμάτων που έχουν σταματήσει στο τελωνείο δεν υπάρχει επικοινωνία του τελωνειακού με τον παραλήπτη εκτός ελάχιστων περιπτώσεων. Εάν αμφισβητήσει για οποιοδήποτε λόγο την αξία και το περιεχόμενο, σε σχέση με τα δηλωμένα στο αυτοκόλλητο, βρίσκει την αξία από το διαδίκτυο, υπολογίζει τον ΦΠΑ και τα τέλη και στέλνει το δέμα στο γραφείο της περιοχής του παραλήπτη από όπου αυτός θα το παραλάβει αφού πληρώσει. Ψάχνοντας σημερα εδώ, http://www.ektelonistika.gr/view_cat.php?cat_id=180, βρήκα το εξής.Το έχετε υπ' όψιν σας; Για αποστολές μη εμπορικού χαρακτήρα : α) για είδη μέχρι 45 e δεν καταβάλλονται δασμοί, Φ.Π.Α. και λοιποί φόροι, β) τα είδη των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει το ποσό των 350e υπόκεινται σε κατ΄ αποκοπή δασμό 3,5%, εκτός εάν ο ενδιαφερόμενος ζητήσει τον τελωνισμό με βάση την δασμολογική κατάταξη του είδους. γ) τα είδη των οποίων η συνολική αξία είναι άνω των 350e, τελωνίζονται κανονικά, καταβάλλοντας τους δασμούς, φόρους και λοιπές επιβαρύνσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilk Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ψάχνοντας σημερα εδώ, http://www.ektelonistika.gr/view_cat.php?cat_id=180, βρήκα το εξής.Το έχετε υπ' όψιν σας; Για αποστολές μη εμπορικού χαρακτήρα : α) για είδη μέχρι 45 e δεν καταβάλλονται δασμοί, Φ.Π.Α. και λοιποί φόροι, β) τα είδη των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει το ποσό των 350e υπόκεινται σε κατ΄ αποκοπή δασμό 3,5%, εκτός εάν ο ενδιαφερόμενος ζητήσει τον τελωνισμό με βάση την δασμολογική κατάταξη του είδους. γ) τα είδη των οποίων η συνολική αξία είναι άνω των 350e, τελωνίζονται κανονικά, καταβάλλοντας τους δασμούς, φόρους και λοιπές επιβαρύνσεις. Γενικός όποιος ασχολείται καιρό με αγορές από εξωτερικό το έχει υπ'οψιν του αλλά αυτό που γράφει έχει ισχύ σε ελάχιστες περιπτώσεις. Σε αποστολές από ιδιώτη σε ιδιώτη (χωρίς πληρωμή). Οι αγορές που κάνουμε από εξωτερικό έχουν "εμπορικό χαρακτήρα" καθώς έχει προηγηθεί πληρωμή εκ μέρους μας. Άρα στις αγορές, το όριο για το τελωνείο είναι 22€ (25$) και όχι 45€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Γενικός όποιος ασχολείται καιρό με αγορές από εξωτερικό το έχει υπ'οψιν του αλλά αυτό που γράφει έχει ισχύ σε ελάχιστες περιπτώσεις. Σε αποστολές από ιδιώτη σε ιδιώτη (χωρίς πληρωμή). Οι αγορές που κάνουμε από εξωτερικό έχουν "εμπορικό χαρακτήρα" καθώς έχει προηγηθεί πληρωμή εκ μέρους μας. Άρα στις αγορές, το όριο για το τελωνείο είναι 22€ (25$) και όχι 45€ Kατάλαβα.Εγώ νόμιζα ότι εμπορικές είναι όταν αγοράζονται από εμπόρους για πώληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ψάχνοντας σημερα εδώ, http://www.ektelonistika.gr/view_cat.php?cat_id=180, βρήκα το εξής.Το έχετε υπ' όψιν σας; Για αποστολές μη εμπορικού χαρακτήρα : α) για είδη μέχρι 45 e δεν καταβάλλονται δασμοί, Φ.Π.Α. και λοιποί φόροι, β) τα είδη των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει το ποσό των 350e υπόκεινται σε κατ΄ αποκοπή δασμό 3,5%, εκτός εάν ο ενδιαφερόμενος ζητήσει τον τελωνισμό με βάση την δασμολογική κατάταξη του είδους. γ) τα είδη των οποίων η συνολική αξία είναι άνω των 350e, τελωνίζονται κανονικά, καταβάλλοντας τους δασμούς, φόρους και λοιπές επιβαρύνσεις. Για διευκρίνιση των παραπάνω και όπως αναφέρεται στο τελευταίο κεφάλαιο του οδηγού της υπογραφής μου: ως «αποστολές μη εμπορικού χαρακτήρα» νοούνται τα δέματα για τα οποία συντρέχουν σωρευτικά οι παρακάτω προϋποθέσεις: α. παρουσιάζουν ευκαιριακό χαρακτήρα, β. προορίζονται για προσωπική ή οικογενειακή χρήση των παραληπτών και δεν μπορούν να προκαλέσουν από τη φύση ή την ποσότητά τους οποιαδήποτε αμφιβολία για το μη εμπορικό τους χαρακτήρα, γ. αποστέλλονται χωρίς καμία πληρωμή από τους παραλήπτες. Τα β και γ αφορούν στον ορισμό κατ' αποκοπή δασμού και δεν εννοεί τον ΦΠΑ. Επομένως, όλα τα παραπάνω δεν έχουν εφαρμογή στις συνηθισμένες και καθημερινές αγορές που κάνουμε από τρίτες χώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
33dag Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασα και να βάλω τη Leuppay κάρτα στη Revolut να δω τη θα πει. Λέει ότι δεν υποστηρίζεται, αν και είναι χρεωστική. Τέσπα, βαρέθηκα και τα τράβηξα τα λεφτά από revolut στο λογαριασμό μου..... στη SATA. Να δούμε αν θα πάνε και πότε. Όχι, μου μπλοκαρε συναλλαγή η revolut και ήθελε verify κάρτας top up για να την αφήσει να περάσει. Δεν μπορούσε να σκανάρει την κάρτα και πήγα suport και μου είπαν ότι δεν κάνουν verify σε κάρτες που δεν είναι χρεωστικές ή πιστωτικές και η μόνη λύση θα ήταν να βρω μία τέτοια να κάνω top up και verify. Ρώτησα αν μπορώ να κάνω έμβασμα και είπε όχι, θέλουν verify top up κάρτας χρεωστικής για να επιτρέψουν τη συναλλαγή. Όσο για Leupay, είπα ότι έβαλα τον 4ψήφιο κωδικό και μετά "κόλησε" η κατάσταση στο awaiting approval. Έχουν καμιά αργία εκεί πέρα; Η κάρτα έγινε verify στη Leupay μετά από 5 μέρες, όσο θα πάρει υποθέτω και η μεταφορά του ποσού λόγο ΣΚ. Το γράφω για ενημέρωση, αυτές τις πληροφορίες δεν τις βρήκα πουθενά. Το support δεν έχει απαντήσει ακόμα αν και έλαβα επιβεβαίωση παραλαβής μηνύματος πριν 5 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whosethere Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 (εχοντας διαβασει μερικες απαντησεις) επειδη θελω να αγορασω καποια υλικα ζωγραφικης/σχεδιου απο amazon.de με χρεωστικη πειραιως, θελω τελικως δω τι ισχυει: επιτρεπονται οι αγορες τετοιας φυσεως? ψαχνω να βρω μηπως τετοιες περιγραφονται αλλα σε οσα αρθρα εχω δει στο ιντερνετ δεν περιλαμβανονται στις εξαιρεσεις. εαν επιτρεπονται εχω καλυτερες πιθανοτητες με μια prepaid? εχει κανεις προσπαθησει να χρησιμοποιησει paypal balance για να πληρωσει amazon μεσω διαμεσολαβητη? εχω δει μπορει καποιος να αγορασει amazon gift cards μεσω τριτων apps αλλα καποια σχολια εχουν παραπονα για μη εμφανιση χρηματων ευχαριστω οποιον ξερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Με βάση το από 5/8/16 δελτίο τύπου της ΕΕΤ, δεν επιτρέπονται οι ακόλουθες κατηγορίες συναλλαγών μέσω ίντερνετ 1. Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό. 2. Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες. 3. Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού και τυχερά παιχνίδια. 4. Αγορές σε κοσμηματοπωλεία. 5. Γενικοί κωδικοί στους οποίους εντοπίζεται πλειοψηφία συναλλαγών που αφορούν σε πορνογραφικό υλικό. 6. Προσωπικές υπηρεσίες (συνοδοί και ραντεβού). 7. Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. 8. Αγορές υπηρεσιών εστίασης. Από τον ΑΥΓ 2016 επιτρέπεται η χρήση των ελληνικών καρτών για αγορές από το εξωτερικό, με τον περιορισμό του μηνιαίου ορίου κάθε τράπεζας, όπως πχ της Πειραιώς που έκλεισε πριν από μέρες και θα ανοίξει πάλι από αύριο. Η αμαζόνα δεν δέχεται paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα