DOR1K1N Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα σας.. Την Παρασκευη ειναι η μαυρη.. αλλαξε κατι στο καθεστως των capital control? με mastercard γινεται τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα σας.. Την Παρασκευη ειναι η μαυρη.. αλλαξε κατι στο καθεστως των capital control? με mastercard γινεται τιποτα?Μαυρισανε οι mastercard Δηλαδή τι να σημβαίνει στην Ελλάδα των μνημονίων ζούμε, μαύρες είναι όλες οι μέρες όχι μόνο η παρασκευή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DOR1K1N Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μαυρισανε οι mastercard Δηλαδή τι να σημβαίνει στην Ελλάδα των μνημονίων ζούμε, μαύρες είναι όλες οι μέρες όχι μόνο η παρασκευή μηπως αγοραζαμε καμια ευκαιρια φιλε μου,αλλα χωρις καρτα,παπαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Παδια πηγα να κανω μια αγορα απο amazon.co.uk με mastercard εθνικης και απορριφθηκε. Γνωριζει κανεις αν υφισταται το ιδιο προβλημα και με την visa της πειραιως; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Αν γνωριζει κανεις αν θα εχουμε θεμα και με Paypal με συνδεδεμενη καρτα Visa Πειραιως, το κλαιω απο τωρα το Black friday. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχει πρόβλημα ρε παιδιά το έχουμε πει καιρό τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soik85 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Για αγορά απο Γερμανία θα παίξει καπέλο όταν μπούν Ελλάδα; Ε΄πειδή έχουν ΦΠΑ εκει. Παδια πηγα να κανω μια αγορα απο amazon.co.uk με mastercard εθνικης και απορριφθηκε. Γνωριζει κανεις αν υφισταται το ιδιο προβλημα και με την visa της πειραιως; Κανονικά αγόρασα με μαστερ της εθνικης απο uk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
33dag Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Είχα θεματάκια και με Revolut. Από το support μου είπαν ότι αν δεν τη φορτώσεις με χρεωστική ή πιστωτική θα έχεις θέμα. Δέχονται και προπληρωμένες και εμβάσματα λέει, αλλά θα έχεις περιορισμούς στη χρήση της κάρτας Revolut αν δεν κάνεις top up με χρεωστική ή πιστωτική. Δοκίμασα και τη Leupay την κάρτα της οποίας παρέλαβα τώρα. Προσπαθώ με Εθνικής (αν και ήξερα ότι δεν) τίποτα. Πάω να βάλω το υπόλοιπο που είχα στη Revolut, πήρε το 1, έβαλα τον κωδικό συναλλαγής και περιμένω περιμένω....... περιμένω..... μία μέρα πέρασε και ακόμα περιμένω. "Χαλασμένη" και η Leupay; Πόσες μέρες θέλει να εγκρίνει μία κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Είχα θεματάκια και με Revolut. Από το support μου είπαν ότι αν δεν τη φορτώσεις με χρεωστική ή πιστωτική θα έχεις θέμα. Δέχονται και προπληρωμένες και εμβάσματα λέει, αλλά θα έχεις περιορισμούς στη χρήση της κάρτας Revolut αν δεν κάνεις top up με χρεωστική ή πιστωτική. Δοκίμασα και τη Leupay την κάρτα της οποίας παρέλαβα τώρα. Προσπαθώ με Εθνικής (αν και ήξερα ότι δεν) τίποτα. Πάω να βάλω το υπόλοιπο που είχα στη Revolut, πήρε το 1, έβαλα τον κωδικό συναλλαγής και περιμένω περιμένω....... περιμένω..... μία μέρα πέρασε και ακόμα περιμένω. "Χαλασμένη" και η Leupay; Πόσες μέρες θέλει να εγκρίνει μία κάρτα; Με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη (Ελληνικές) δεν φορτίζεις πλέον λόγω capital controls. Το "θα έχεις περιορισμούς" πρώτη φορά το ακούω, μάλλον ασυναρτησίες είναι που σου είπε κάποιος ανενημέρωτος στο support. Αυτό που συζητούν και στο fb είναι ότι απλά έχουν -σοβαρά- προβλήματα με τους servers τους τον τελευταίο καιρό. Ίσως λοιπόν εννοούσε κάτι τέτοιο, ότι τα εμβάσματα καθυστερούν να φανούν ως πιστωμένα. Πάμε παρακάτω στη Leupay. Δεν έχει να εγκρίνει τίποτα η Leupay. Τον 4ψήφιο κωδικό που σου έστειλε η Leupay όταν έκανε τη δοκιμαστική χρέωση αφού σύνδεσες σε αυτή τη Revolut, θα τον δεις στις κινήσεις της Revolut. Κατέβασε σε PDF τις κινήσεις της Revolut γιατί νομίζω εκεί φαίνονται καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση δεν ήταν καλή κίνηση να συνδέσεις τη Revolut στη Leupay γιατί τσάμπα δέσμευσες μια από τις 5 διαθέσιμες θέσεις για συνδέσεις καρτών. Έπρεπε να τραβήξεις το υπόλοιπό σου με έμβασμα προς τη Leupay (κι ας αργούσε 1-2 μέρες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
33dag Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη (Ελληνικές) δεν φορτίζεις πλέον λόγω capital controls. Το "θα έχεις περιορισμούς" πρώτη φορά το ακούω, μάλλον ασυναρτησίες είναι που σου είπε κάποιος ανενημέρωτος στο support. Αυτό που συζητούν και στο fb είναι ότι απλά έχουν -σοβαρά- προβλήματα με τους servers τους τον τελευταίο καιρό. Ίσως λοιπόν εννοούσε κάτι τέτοιο, ότι τα εμβάσματα καθυστερούν να φανούν ως πιστωμένα. Πάμε παρακάτω στη Leupay. Δεν έχει να εγκρίνει τίποτα η Leupay. Τον 4ψήφιο κωδικό που σου έστειλε η Leupay όταν έκανε τη δοκιμαστική χρέωση αφού σύνδεσες σε αυτή τη Revolut, θα τον δεις στις κινήσεις της Revolut. Κατέβασε σε PDF τις κινήσεις της Revolut γιατί νομίζω εκεί φαίνονται καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση δεν ήταν καλή κίνηση να συνδέσεις τη Revolut στη Leupay γιατί τσάμπα δέσμευσες μια από τις 5 διαθέσιμες θέσεις για συνδέσεις καρτών. Έπρεπε να τραβήξεις το υπόλοιπό σου με έμβασμα προς τη Leupay (κι ας αργούσε 1-2 μέρες).Όχι Όχι, μου μπλοκαρε συναλλαγή η revolut και ήθελε verify κάρτας top up για να την αφήσει να περάσει. Δεν μπορούσε να σκανάρει την κάρτα και πήγα suport και μου είπαν ότι δεν κάνουν verify σε κάρτες που δεν είναι χρεωστικές ή πιστωτικές και η μόνη λύση θα ήταν να βρω μία τέτοια να κάνω top up και verify. Ρώτησα αν μπορώ να κάνω έμβασμα και είπε όχι, θέλουν verify top up κάρτας χρεωστικής για να επιτρέψουν τη συναλλαγή. Όσο για Leupay, είπα ότι έβαλα τον 4ψήφιο κωδικό και μετά "κόλησε" η κατάσταση στο awaiting approval. Έχουν καμιά αργία εκεί πέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια εγω με προπληρωμενη εθνικης δεν εχω συναντησει προβλημα πουθενα και στο παυπαλ την συνδεσα σε 2 λεπτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Εξαντληθηξε απο σημερα 25 του μηνα το οριο στην Πειραιως; cc forever... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια βοηθηστε με λιγο σας παρακαλω γιατι τα εχω μπλεξει, πρωτη φορα στη ζωη μου παραγγελνω κατι απ το ιντερνετ με paypal και τη χρεωστικη μου που ειχα βαλει μεσα και δεν εχω ιδεα τι και πως, εκανα την αγορα με χρεωσε συνολικα 14 ευρω συν 5 ευρω τα εξοδα αποστολης, δηλαδη 19 ευρω τελικη συνναλαγη, τωρα απο δω και περα δεν εχω ιδεα τι να κανω και με πιο τροπο να ελεγχω σε τι σταδιο ειναι η παραγγελια μου, αρχικα μοπυ ηρθαν κατι email στο οποιο ενα εγραφε κατι για ενα κωδικο που μπορω να τον βαζω στο DHL το οποιο ουτε που ξερω τι ειναι για να ελεγχω τη παραγγελια μου αλλα δεν ξερω πιος κωδικος ειναι αυτος, μπορει να με βοηθησει καποιος παρακαλω πολυ? Παρακατω επισυναπτω τα email που μου ηρθαν και θα ηθελα να μου πειτε αν θα πρεπει να πληρωσω και καποιο τελωνειο γιατι καπου διαβασα μετα οτι ειναι το χειροτερο το DHL γιατι πληρωνεις τα μαλια της κεφαλης σου τελωνειο αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το DHL, σορυ αν σας ζαλισα αλλα ειμαι εντελως ασχετος και θα ηθελα τα φωτα σας. Ευχαριστω προκαταβολικα. Αυτο ειναι το site που εκανα την αγορα Εν τελη ποιος ειναι αυτος ο ερημος αριθμος φωρτοτικης και που στο καλο μπορω να τον βρω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DietrichVW Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παίδες,να κάνω μια ερώτηση..να αγοράσω απο origin με paysafecard γίνεται? Την επιλογή μου την βγάζει,μέχρι και το σημείο που βαζεις τον 16ψήφιο,αλλα επειδη την έχω πατήσει με το steam και μου έμειναν στο χέρι οι κάρτες είπα να ρωτήσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
33dag Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Όχι, μου μπλοκαρε συναλλαγή η revolut και ήθελε verify κάρτας top up για να την αφήσει να περάσει. Δεν μπορούσε να σκανάρει την κάρτα και πήγα suport και μου είπαν ότι δεν κάνουν verify σε κάρτες που δεν είναι χρεωστικές ή πιστωτικές και η μόνη λύση θα ήταν να βρω μία τέτοια να κάνω top up και verify. Ρώτησα αν μπορώ να κάνω έμβασμα και είπε όχι, θέλουν verify top up κάρτας χρεωστικής για να επιτρέψουν τη συναλλαγή. Όσο για Leupay, είπα ότι έβαλα τον 4ψήφιο κωδικό και μετά "κόλησε" η κατάσταση στο awaiting approval. Έχουν καμιά αργία εκεί πέρα; Δοκίμασα και να βάλω τη Leuppay κάρτα στη Revolut να δω τη θα πει. Λέει ότι δεν υποστηρίζεται, αν και είναι χρεωστική. Τέσπα, βαρέθηκα και τα τράβηξα τα λεφτά από revolut στο λογαριασμό μου..... στη SATA. Να δούμε αν θα πάνε και πότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα