Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πάει έτσι όμως,γιατί εγώ πχ,αγόρασα τις προάλλες έναν φακό,με ένα εκπτωτικό κουπόνι από έναν γνωστό,και έτσι η τιμή κατέβηκε από 94$ στα 62.Και άλλον,από τα 250$ στα 130.Τι τιμή θα βρει λοιπόν ο άσχετος;Και όλοι οι φακοί που έχω αγοράσει,με τέτοια δυνατά κουπόνια αγοράστηκαν.Οπότε,τι κάνουμε;

Αφου υποτίθεται ότι αυτός που στο πούλησε έφτιαξε κανονικά τα συνοδευτικά έγγραφα και έβαλε την αξία που πλήρωσες. Για να γίνει αποτίμηση από τον τελωνειακό είτε το είδος δεν συμφωνούσε με την περιγραφή είτε το κόστος ήταν ύποπτα χαμηλό. Οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις εάν θέλεις μπορείς να στείλεις την απόδειξη από την τράπεζα που πλήρωσες στον τελωνειακό και να αμφισβητίσεις την αποτίμηση.

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις εάν θέλεις μπορείς να στείλεις την απόδειξη από την τράπεζα που πλήρωσες στον τελωνειακό και να αμφισβητίσεις την αποτίμηση.

Στη διαδικασία εκτελωνισμού δεμάτων που έχουν σταματήσει στο τελωνείο δεν υπάρχει επικοινωνία του τελωνειακού με τον παραλήπτη εκτός ελάχιστων περιπτώσεων.

Εάν αμφισβητήσει για οποιοδήποτε λόγο την αξία και το περιεχόμενο, σε σχέση με τα δηλωμένα στο αυτοκόλλητο, βρίσκει  την αξία από το διαδίκτυο, υπολογίζει τον ΦΠΑ και τα τέλη και στέλνει το δέμα στο γραφείο της περιοχής του παραλήπτη από όπου αυτός θα το παραλάβει αφού πληρώσει.

Δημοσ.

Στη διαδικασία εκτελωνισμού δεμάτων που έχουν σταματήσει στο τελωνείο δεν υπάρχει επικοινωνία του τελωνειακού με τον παραλήπτη εκτός ελάχιστων περιπτώσεων.

Εάν αμφισβητήσει για οποιοδήποτε λόγο την αξία και το περιεχόμενο, σε σχέση με τα δηλωμένα στο αυτοκόλλητο, βρίσκει  την αξία από το διαδίκτυο, υπολογίζει τον ΦΠΑ και τα τέλη και στέλνει το δέμα στο γραφείο της περιοχής του παραλήπτη από όπου αυτός θα το παραλάβει αφού πληρώσει.

Και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ο παραλήπτης;Τι είναι ο υπάλληλος,ο Βούδας;

Δημοσ.

Πάντως εντελώς αδίκως υπολογισμός της τιμής.

Και εγώ σχεδόν το 80% των αγορών μου τα παίρνω με έκπτωση ή με κάποιο ηλεκτρονικό κουπονι.

Οπότε ένα πχ φακό οπως είπαν τα παιδιά είναι άδικο να υπολογιστεί με την τιμή την κανονική ενώ ο αγοραστής μπορεί να εχει δώσει -50% για να τον αγοράσει.

Δημοσ.

Αυτο το οριο ανάληψης των 840 ευρω καθε ποτε ανανεώνετε, ειναι για ολους ιδια ημερομηνία και για ολες τις τραπεζες, γιατι εχω χασει την μπάλα με τα 15ημερα

Δημοσ.

Αυτο το οριο ανάληψης των 840 ευρω καθε ποτε ανανεώνετε, ειναι για ολους ιδια ημερομηνία και για ολες τις τραπεζες, γιατι εχω χασει την μπάλα με τα 15ημερα

Ναι, η μέρα αλλαγής είναι τα μεσάνυχτα της ΠΑ προς το ΣΑ.

Την ΠΑ παίρνεις έως 840€ και το ΣΑ άλλα 840€ (αν έχεις). 

Ανάληψη, πάλι, μετά από 15 μέρες.

Δημοσ.

Άμα σηκώσει 840€ από ΣΑ 0.01 και μετά (οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας μέχρι ΠΑ), μπορεί να σηκώσει πάλι μετά από 15 μέρες από εκείνο το ΣΑ.

Δημοσ.

Δηλαδή ποιος είναι ο κανόνας?

Το ερχόμενο Σάββατο 26/11 κλείνει 15ήμερο και ξεκινάει το επόμενο. Για όλους ισχύουν τα ίδια ορόσημα τελικά. Μέτρα λοιπόν εβδομάδες. Στις 10/12 θα είναι το επόμενοι ορόσημο κ.ο.κ.

Δημοσ.

Δηλαδή ποιος είναι ο κανόνας?

Αν κατάλαβα καλά από το 1ο σου post, ρωτάς για ανάληψη 840€ κάθε φορά.

Εάν λοιπόν κάνεις την πρώτη ανάληψη μέχρι τα μεσάνυχτα αυτής της ΠΑ 25/11, μπορείς να ξανασηκώσεις (840€) την επομένη (ΣΑ 26/11) και επόμενη ημερομηνία ανάληψης είναι ο ΣΑ 10/12.

Δελτίο τύπου της ΕΕΤ 5/8/16

1. Τι ισχύει με τις αναλήψεις μετρητών;
Η ανάληψη μετρητών από τους συναλλασσόμενους από τραπεζικό κατάστημα ή ΑΤΜ δεν μπορεί να υπερβαίνει ημερησίως το ποσό των 60 ευρώ ανά καταθέτη, ανά τράπεζα. Ωστόσο, παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς του ημερήσιου ορίου των 60 ευρώ σε επόμενη ημέρα ή ημέρες και πάντως το αργότερο στο τέλος κάθε δεύτερης εβδομάδας (κάθε δεύτερη Παρασκευή). Δηλαδή, κάθε δύο εβδομάδες ο δικαιούχος μπορεί να κάνει ανάληψη έως του ποσού των οκτακοσίων σαράντα  (840) ευρώ κατ’ ανώτατο όριο. Επίσης, εξαιρούνται των απαγορεύσεων και περιοριστικών μέτρων οι αναλήψεις μετρητών έως του ποσοστού του 100% συνολικά, από χρηματικά ποσά τα οποία κατατίθενται σε τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων νομικών και φυσικών προσώπων, σε μετρητά, τηρουμένων των διατάξεων της νομοθεσίας για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.
Δημοσ.

Αλλαξε κατι στο paypal με το καθεστως της μετατροπης νομισματος?

Προσπαθω να κανω αγορα και κανει τη μετατροπη το ιδιο το paypal. Δε μου δινει επιλογη να την κανει η τραπεζα μου.

Ενα μερος της αγορας γινεται με balance και το υπολοιπο με καρτα. Μηπως ειναι αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

Ενα μερος της αγορας γινεται με balance και το υπολοιπο με καρτα. Μηπως ειναι αυτο το προβλημα?

Ναι. Αυτό είναι.

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή έχω χαθεί λίγο στο thread με τόσες απαντήσεις, θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου δώσετε τα φώτα σας;

Κατάφερα να βάλω χρήματα στο balance με μεταφορά από το e-banking της Eurobank αλλά όταν προσπαθώ να ολοκληρώσω μια παραγγελία σε οποιοδήποτε site και με κάνει redirect στο paypal μου ζητάει να βάλω debit ή credit card για να την ολοκληρώσω.

Γίνεται με κάποιον τρόπο να μην χρειάζεται αυτό και να πληρώνω από το balance μου;

Προσπαθώ να βάλω και την debit και δεν την δέχεται.

Σας ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...