Cyberdemon87 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Sorry που μπαίνω στην μέση της συζήτησης, αλλά θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου πείτε τι παίζει; #13618 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ενδιαφέρον. Όταν θα αρχίσουν να τα "τρώνε" τα δεματάκια των 2 και 3€ επειδή δεν θα παραλαμβάνει κανείς και θα επιβαρύνονται και το διαχειριστικό κόστος (επιστροφή στον αποστολέα) να τους δω. Όσοι δε, φοβούνται ότι με 50-100 προσλήψεις τελωνειακών θα καταστεί εφικτό να ανοίγονται όλα τα δέματα μάλλον δεν συνειδητοποιούν για τι όγκο διακίνησης πρόκειται και ότι δεν επαρκούν ούτε 5.000. Άσε που διορισμοί γίνονται και θα γίνονται πάντοτε γιατί απλά οι άνθρωποι γερνάνε και συνταξιοδοτούνται οπότε προκύπτουν κενά. Σε κάθε περίπτωση λύσεις βρίσκονται πάντα. Η "παγκοσμιοποίηση" (στην οικονομία) δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αναστραφεί πλέον όπως είπε και ο Ομπάμα. Υ.Γ. Α και παρεμπιπτόντως μόλις πριν 1 λεπτό βρήκα πακετάκι (απλό όχι συστημένο και αξίας δηλωμένης και πραγματικής γύρω στα 5$) στην πόρτα μου με ένα βαλιτσάκι ηλεκτρικούς πυκνωτές το οποίο προφανώς δεν είχε καμία επιβάρυνση. Για τις θήκες των 1-2€ δεν είναι ανάγκη σε κάθε περίπτωση να πληρώνουμε και παραπάνω για να τις παραγγέλνουμε με tracking no ρε παιδιά μόνο και μόνο για να παίζουμε με το 17track... Δεν παίζει να είναι μόνιμο, απλά κάτι θα έγινε. Άλλοι λένε λόγο Ομπάμα, μπορεί να τους έκαναν ντου τίποτα έλεγχοι και προσπάθησαν να είναι τυπικοί. Όπως και να έχει το να σταματούν φακέλους που έρχονται σαν γράμμα, ε ναι είναι παράλογο, για τα πακέτα έχουν ένα ελαφρυντικό. Εκτός πια και αν λόγο ΕΕ- Καναδά ceta, βρήκαν έναν αντίμετρο ώστε να μην χάσουν τους φόρους τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ενδιαφέρον. Όταν θα αρχίσουν να τα "τρώνε" τα δεματάκια των 2 και 3€ επειδή δεν θα παραλαμβάνει κανείς και θα επιβαρύνονται και το διαχειριστικό κόστος (επιστροφή στον αποστολέα) να τους δω. Όσοι δε, φοβούνται ότι με 50-100 προσλήψεις τελωνειακών θα καταστεί εφικτό να ανοίγονται όλα τα δέματα μάλλον δεν συνειδητοποιούν για τι όγκο διακίνησης πρόκειται και ότι δεν επαρκούν ούτε 5.000. Άσε που διορισμοί γίνονται και θα γίνονται πάντοτε γιατί απλά οι άνθρωποι γερνάνε και συνταξιοδοτούνται οπότε προκύπτουν κενά. Σε κάθε περίπτωση λύσεις βρίσκονται πάντα. Η "παγκοσμιοποίηση" (στην οικονομία) δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αναστραφεί πλέον όπως είπε και ο Ομπάμα. Υ.Γ. Α και παρεμπιπτόντως μόλις πριν 1 λεπτό βρήκα πακετάκι (απλό όχι συστημένο και αξίας δηλωμένης και πραγματικής γύρω στα 5$) στην πόρτα μου με ένα βαλιτσάκι ηλεκτρικούς πυκνωτές το οποίο προφανώς δεν είχε καμία επιβάρυνση. Για τις θήκες των 1-2€ δεν είναι ανάγκη σε κάθε περίπτωση να πληρώνουμε και παραπάνω για να τις παραγγέλνουμε με tracking no ρε παιδιά μόνο και μόνο για να παίζουμε με το 17track... Αν και είμαστε off topic, σήμερα 10.40 Για ένα κινητό από Σιγκαπούρη mi max 32g πέρασε τελωνειο κ πήρα τηλ να μάθω το πόσο. 40ευρω τελωνειο συν 12 ευρώ κάτι άλλα =52 ευρώ!!!!!!! από μέρα σε μέρα παραλαμβάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Θα τα πληρώσεις τα εχτρα για να το πάρεις ή θα το αφήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δεν είναι δικό μου αλλά από μέλος σε άλλο forum. Όπως γράφει, θα τα πληρώσει. Προφανώς τα 40€ είναι ΦΠΑ και τα 12€ τα δύο τέλη των ΕΛΤΑ (8+4). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Παλι καλα Εδω ακουμε κατι τρελα ποσα που βγαζει το τελωνειο να πληρωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Παλι καλα Εδω ακουμε κατι τρελα ποσα που βγαζει το τελωνειο να πληρωσεις. Ναι αλλά τί αξία γράφει πάνω το πακέτο? Αν γράφει π.χ 30 ευρώ, τότε τα 52 είναι τρελό ποσό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ισως να ειχε το κανονικο ποσο επανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 μας εκαναν την καρδια περιβολι τα περιστατικα :/ οχι τιποτα αλλο αλλα ερχεται και black fridays Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ναι αλλά τί αξία γράφει πάνω το πακέτο? Αν γράφει π.χ 30 ευρώ, τότε τα 52 είναι τρελό ποσό! Στα περισσότερα περιστατικά που έχουν καταγραφεί, δεν έχει ληφθεί υπόψη η δηλωμένη αξία αλλά η πραγματική που τη βρίσκει ο τελωνειακός. Όσο δεν έχουμε πραγματικά στοιχεία (ανάλυση των εξόδων κλπ) όλοι υποθέτουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Την πραγματική αξία ενός προϊόντος πως την βρίσκει ο τελωνειακός; Πάντα το είχα απορία. Πχ εγώ έχω κάνει ένα ρολόι παραγγελια της naviforce αξίας 30€ Απ έξω ο κινέζος έγραψε ότι έχει 5$ Ο τελωνειακός τι κάνει; Μπαίνει να δει πόσο έχει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Κι άλλο πακετάκι είχα τελικά σήμερα στο γραμματοκιβώτιό μου (απλό κι αυτό). Επίσης κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Την πραγματική αξία ενός προϊόντος πως την βρίσκει ο τελωνειακός; Πάντα το είχα απορία. Πχ εγώ έχω κάνει ένα ρολόι παραγγελια της naviforce αξίας 30€ Απ έξω ο κινέζος έγραψε ότι έχει 5$ Ο τελωνειακός τι κάνει; Μπαίνει να δει πόσο έχει;; Όπως τη βρίσκεις εσύ, εγώ και καθένας. Μπαίνει στο διαδίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Όπως τη βρίσκεις εσύ, εγώ και καθένας. Μπαίνει στο διαδίκτυο. Δεν πάει έτσι όμως,γιατί εγώ πχ,αγόρασα τις προάλλες έναν φακό,με ένα εκπτωτικό κουπόνι από έναν γνωστό,και έτσι η τιμή κατέβηκε από 94$ στα 62.Και άλλον,από τα 250$ στα 130.Τι τιμή θα βρει λοιπόν ο άσχετος;Και όλοι οι φακοί που έχω αγοράσει,με τέτοια δυνατά κουπόνια αγοράστηκαν.Οπότε,τι κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Έτσι ενεργεί ο τελωνειακός των ΕΛΤΑ και όχι όπως θα βόλευε τον καθένα με τις ειδικές περιπτώσεις του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα