theopan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Γίνεται να φορτίσω το Skrill με ελληνική κάρτα αυτήν την στιγμή; Αν όχι υπάρχει άλλο πορτοφόλι που να φορτίζει με ελληνική κάρτα; Skrill όχι. Υπάρχει η Leupay που φορτίζει με Ελληνικές Mastercard (μόνο πλην αυτών της ΕΤΕ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seranata Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Αν υπάρχει κάποιος φίλος με υπόλοιπο στη skrill και λογαριασμό στην Πειραιώς ή την ΕΤΕ, ας μου στείλει ένα pm. Χρειάζομαι 1€ για να μην πάει χαμένο ένα ελάχιστο υπόλοιπο που έχω στη skrill και σας το βάζω αμέσως στο λογαριασμό σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Γίνεται να φορτίσω το Skrill με ελληνική κάρτα αυτήν την στιγμή; Αν όχι υπάρχει άλλο πορτοφόλι που να φορτίζει με ελληνική κάρτα; Μπορεις να βαλεις χρηματα στην σκριλλ ανεξοδα μεσω internet banking απο τον λογαριασμο πειραιως(αν εχεις) προς τον δικο τους στην πειραιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μπορεις να βαλεις χρηματα στην σκριλλ ανεξοδα μεσω internet banking απο τον λογαριασμο πειραιως(αν εχεις) προς τον δικο τους στην πειραιως Δεν έχω δυστυχώς. Μόνο με ελληνική prepaid mastercard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 ρε παιδια εγω γιατι με μια απλη χρεωστικη της εθνικης ,μπορω να αγορασω απο παντου με χρεωση της καρτας μου ? και με παυπαλ και με αλιπαυ και γενικα αγοραζω κανονικα απο εξω χωρις προβληματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 ρε παιδια εγω γιατι με μια απλη χρεωστικη της εθνικης ,μπορω να αγορασω απο παντου με χρεωση της καρτας μου ? και με παυπαλ και με αλιπαυ και γενικα αγοραζω κανονικα απο εξω χωρις προβληματα ? Από που συμπέρανες ότι μόνο εσύ μπορείς; Είπαμε ότι από 5 Αυγούστου μπορούμε όλοι πλέον. Απλά κάποια πράγματα συνεχίζουν να απαγορεύονται με Ελληνικές κάρτες. Και κάποιοι και για κάποιους λόγους επιμένουμε και θα επιμένουμε από εδώ και πέρα μόνιμα στις ξένες κάρτες, γιατί είναι πιο συμφέρουσες ή και ανύπαρκτες οι προμήθειες που χρεώνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madokok Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα Λοιπόν, θέλω να αγοράσω παπούτσια από το amazon.co.uk. Προσπάθησα να κάνω την αγορά και να πληρώσω με την κάρτα ανάληψης που έχω για την alphabank. Η κάρτα έχει ενεργοποιημένες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, αφού έχω πληρώσει και στο παρελθόν με αυτή αλλά από ελληνικά site. Η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε, έλαβα email από το amazon που λέει τα παρακάτω. Μήπως ξέρει κάποιςο να μου πει γιατί συμβαίνει αυτό; Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα; Φταίνε τα capital control ή υπάρχει πρόβλημα με την πληρωμή στο amazon με αυτή τη κάρτα; Hello from Amazon.We have cancelled your recent Amazon.co.uk order(s) because we are unable to charge your credit card.If you have questions about declined credit card payments, please review the information below.*****WHY DID MY CARD DECLINE?We are unable to determine why your credit card was declined. A charge can be declined for a variety of reasons, some of which may not be related to the validity of the credit card. For this reason, we often try processing the charge again at a later time.You may want to contact your card issuer. Some issuers may place restrictions on electronic and Internet purchases.*****HOW CAN I UPDATE MY PAYMENT METHOD FOR MY NEXT ORDER?1. Shopping Basket: The next time you place an order through the Shopping Basket, enter your new information in the payment section of our order form.2. 1-Click: If you prefer to use 1-Click shopping, you can modify your settings for future 1-Click orders through the 1-Click Settings link in Your Account. Click "Your Account" on our website, then click "1-Click Settings." Once you've signed in with your e-mail address and password, you'll be able to change the options for any address in your address book, including the default credit card for each entry.3. Your Amazon.co.uk Account: You can add a new credit card to your Amazon.co.uk account before you place an order. Click "Your Account" on our website (you may be prompted to log in). Then click "Add a Credit" in the Payment section and follow the instructions to add your credit card.*****WHERE CAN I FIND MORE INFORMATION?To learn more about the payment methods we accept, visit the Payment, Pricing & Promotions section of the Amazon.co.uk Help pages: http://www.amazon.co.uk/helpSincerely,Amazon.co.ukhttp://www.amazon.co.uk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Πρέπει να έκανα χαζομάρα. Σκέφτηκα να κάνω μεταφορά, οπότε προχθές έστειλα 1 ευρώ για τεστ, από το eurobank e-banking μου στον λογαριασμό που μου έβγαζε το paypal μου, δηλαδή: +1 ευρώ κράτηση για την μεταφορά, καθώς επέλεξα Επιβαρύνομαι μόνο τα έξοδα της Τράπεζας (SHA) Ξανακοίταξα τώρα στο e-banking και η συναλλαγή φαίνεται να ολοκληρώθηκε, αλλά στο PayPal balance δεν ήρθε το ευρώ, μάλλον χάθηκε πια. Προφανώς και δεν δουλεύει αυτός ο τρόπος, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα Λοιπόν, θέλω να αγοράσω παπούτσια από το amazon.co.uk. Προσπάθησα να κάνω την αγορά και να πληρώσω με την κάρτα ανάληψης που έχω για την alphabank. Η κάρτα έχει ενεργοποιημένες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, αφού έχω πληρώσει και στο παρελθόν με αυτή αλλά από ελληνικά site. Η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε, έλαβα email από το amazon που λέει τα παρακάτω. Μήπως ξέρει κάποιςο να μου πει γιατί συμβαίνει αυτό; Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα; Φταίνε τα capital control ή υπάρχει πρόβλημα με την πληρωμή στο amazon με αυτή τη κάρτα; Hello from Amazon. We have cancelled your recent Amazon.co.uk order(s) because we are unable to charge your credit card. If you have questions about declined credit card payments, please review the information below. ***** WHY DID MY CARD DECLINE? We are unable to determine why your credit card was declined. A charge can be declined for a variety of reasons, some of which may not be related to the validity of the credit card. For this reason, we often try processing the charge again at a later time. You may want to contact your card issuer. Some issuers may place restrictions on electronic and Internet purchases. ***** HOW CAN I UPDATE MY PAYMENT METHOD FOR MY NEXT ORDER? 1. Shopping Basket: The next time you place an order through the Shopping Basket, enter your new information in the payment section of our order form. 2. 1-Click: If you prefer to use 1-Click shopping, you can modify your settings for future 1-Click orders through the 1-Click Settings link in Your Account. Click "Your Account" on our website, then click "1-Click Settings." Once you've signed in with your e-mail address and password, you'll be able to change the options for any address in your address book, including the default credit card for each entry. 3. Your Amazon.co.uk Account: You can add a new credit card to your Amazon.co.uk account before you place an order. Click "Your Account" on our website (you may be prompted to log in). Then click "Add a Credit" in the Payment section and follow the instructions to add your credit card. ***** WHERE CAN I FIND MORE INFORMATION? To learn more about the payment methods we accept, visit the Payment, Pricing & Promotions section of the Amazon.co.uk Help pages: http://www.amazon.co.uk/help Sincerely, Amazon.co.uk http://www.amazon.co.uk Η αμαζόνα ζητάει πιστωτική και όχι χρεωστική κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Πρέπει να έκανα χαζομάρα. Σκέφτηκα να κάνω μεταφορά, οπότε προχθές έστειλα 1 ευρώ για τεστ, από το eurobank e-banking μου στον λογαριασμό που μου έβγαζε το paypal μου, δηλαδή: +1 ευρώ κράτηση για την μεταφορά, καθώς επέλεξα Επιβαρύνομαι μόνο τα έξοδα της Τράπεζας (SHA) Ξανακοίταξα τώρα στο e-banking και η συναλλαγή φαίνεται να ολοκληρώθηκε, αλλά στο PayPal balance δεν ήρθε το ευρώ, μάλλον χάθηκε πια. Προφανώς και δεν δουλεύει αυτός ο τρόπος, σωστά; Αυριο το μεσημερι θα φανουν τα χρήματα στο paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyberdemon87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Απλά καθυστερεί δηλαδή, για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madokok Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Η αμαζόνα ζητάει πιστωτική και όχι χρεωστική κάρτα. Μήπως ξέρεις αν κάνει η Virtual prepaid mastercard που μπορείς να βγάλεις από την εθνική; Ή γενικα οι προπληρωμένες καρτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Η αμαζόνα ζητάει πιστωτική και όχι χρεωστική κάρτα. Αυτό ομολογώ ότι πρώτη φορά το ακούω! Δεν γίνεται δηλαδή να ψωνίσει κανείς με χρεωστική ή προπληρωμένη από το Amazon; Έχω χρησιμοποιήσει κανονικά στο παρελθόν (και εν μέσω capital controls) πάνω από μια προπληρωμένες και στο .com και στο .co.uk και νομίζω και χρεωστική χωρίς πρόβλημα. Σίγουρα δεν έχω πληρώσει στο amazon ποτέ με πιστωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτό ομολογώ ότι πρώτη φορά το ακούω! Δεν γίνεται δηλαδή να ψωνίσει κανείς με χρεωστική ή προπληρωμένη από το Amazon; Έχω χρησιμοποιήσει κανονικά στο παρελθόν (και εν μέσω capital controls) πάνω από μια προπληρωμένες και στο .com και στο .co.uk και νομίζω και χρεωστική χωρίς πρόβλημα. Σίγουρα δεν έχω πληρώσει στο amazon ποτέ με πιστωτική. +1 πιστωτική θέλει μόνο για να γραφτείς στο amazon prime και να παίρνουν την συνδρομή Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2016 από dexterios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Πάντα ψωνίζω με χρεωστική από αμαζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα