Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν στείλεις το απαιτούμενο ποσό, δεν την έχεις ξεχάσει μπλοκαρισμένη τη Revolut κλπ. κλπ. (τα λέω γιατί συνεχώς αναφέρονται προβλήματα, που τελικά αποδεικνύεται ότι κάτι είχε ξεχάσει ή κάνει λάθος ο χρήστης των μεθόδων αυτών) τότε θα γίνει η δουλειά φυσικά.

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρεωστική mastercard της εθνικής εδώ και δυο μέρες τρώει πόρτα στο amazon.de. Και μάλιστα για μνήμες και για κάρτα γραφικών...

Δημοσ.

Μετα απο 3 χρονια μου εβγαλε τα seller fees το ebay για μια αγγελια που ειχα βαλει μια και μοναδικη φορα τοτε.

Το θεμα ειναι πως θα πληρωσω αυτα τα ebay fees που ειναι 0.55 ευρω?

Σε ποιο λινκ πρεπει να παω ωστε να πληρωσω αυτα τα 55 λεπτα μεσω του paypal λογαριασμου που εχω συνδεσει στο ebay αλλα μια και μοναδικη φορα να μην τραβαει αυτοματα λεφτα απο το paypal λογαριασμο μου.

Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.

Δημοσ.

Τι γινεται οι τραπεζες δε βγαζουν προπληρωμενες καρτες τωρα πια? Γιατι μια παλια που ειχα εληξε και μου φαγανε τα λεφτα που ειχα μεσα. Με ποιες προπληρωμενες καρτες περνανε συνναλαγες στο εξωτερικο?

Δημοσ.

Τι λες αν εχεις λεφτα στη καρτα και ληξει σε παιρνουν τηλεφωνο να σου δωσουν τα λεφτα που ειχες πισω? Αφου ουτε καν ανανεωση δε δεχονται να κανουν! Οχι μονο σε μενα και σε πολλους αλλους κανουνε τα ιδια.

Δημοσ.

Τι λες αν εχεις λεφτα στη καρτα και ληξει σε παιρνουν τηλεφωνο να σου δωσουν τα λεφτα που ειχες πισω? Αφου ουτε καν ανανεωση δε δεχονται να κανουν! Οχι μονο σε μενα και σε πολλους αλλους κανουνε τα ιδια.

Επ' ουδενί δεν χάνονται λεφτά. Βγάζεις καινούργια και ζητάς μεταφορά του υπολοίπου της παλιάς που έληξε, στη νέα. Το έχω κάνει τουλάχιστον 4 φορές στη Eurobank της οποίας οι προπληρωμένες λήγουν κάθε χρόνο. Αλίμονο αν έκλεβαν κατ' αυτόν τον τρόπο...

• Like 1
Δημοσ.

Το είπα και εχθες αυτό ότι τα λεφτά ούτε τα κλέβουν ούτε χάνονται αλλά....

Πήγαινε σήμερα στην τράπεζα να σου πουν τι θα κάνεις.

Με αυτό τον τρόπο δεν παίζει να σου κλέψουν λεφτά..με κανέναν άλλο ναι.. ;)

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται καν μετάβαση σε τραπεζικό κατάστημα. Τηλεφωνικά έχω κάνει μεταφορά υπολοίπου ληγμένης προπληρωμένης (με πλαστικό), σε νέα και μάλιστα virtual. Γιατί στο κατάστημα μου ζητούσαν εκκαθαριστικά και π@π@ριές που δεν είχα καν μαζί μου. Σε καμιά εβδομάδα είχε πιστωθεί το υπόλοιπο στη νέα κάρτα.

Δημοσ.

Στο καταστημα ζητανε να εχεις e-banking για να βγαλεις καινουργια σε ποια τραπεζα πηρες τηλεφωνο και στη βγαλανε τηλεφωνικα?

Δημοσ.

Στο καταστημα ζητανε να εχεις e-banking για να βγαλεις καινουργια σε ποια τραπεζα πηρες τηλεφωνο και στη βγαλανε τηλεφωνικα?

Δεν έγραψα αυτό. Είχα προπληρωμένη πλαστική Eurobank η οποία έληξε. Πήγα σε κατάστημα Eurobank να ζητήσω έκδοση νέας για να μπορέσει να μεταφερθεί το υπόλοιπο στη νέα (ήταν αρκετά μεγάλο). Βρήκαν ευκαιρία -όπως συνηθίζουν- και μου ζήτησαν εκκαθαριστικά, λογαριασμούς κλπ. κλπ. (επειδή ήμουν ήδη πελάτης τους με λογαριασμούς και δεν είχα περάσει να δώσω το "παρών" ως "όφειλα" επί 2-3 χρόνια). Τους χαιρέτησα (όχι πολύ ευγενικά) και το ίδιο βράδυ μπήκα στο e-banking μου, έβγαλα νέα virtual προπληρωμένη, καπάκι πήρα τηλέφωνο το Europhone και ζήτησα μεταφορά του υπολοίπου της ληγμένης πλαστικής, στη νέα virtual.

Τέλος.

Δημοσ.

καλησπέρα για να στείλω έμβασμα 9 ευρώ στο paypal έχω βάλει τα στοιχεία, αν μπορείτε πείτε μου αν είναι σωστά.

χωρα παραληπτριας γερμανία

ονοματεπώνυμο/επωνυμια  δικαιουχου deutche bank

διέυθυνση δικαιούχου;; deutche bank

αιτιολογία για εντολέα paypal europe

αιτιολογια προς δικαιούχο , paypal europe

Εαν το απορρίψουν , μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω;

Δημοσ.

Δεν έγραψα αυτό. Είχα προπληρωμένη πλαστική Eurobank η οποία έληξε. Πήγα σε κατάστημα Eurobank να ζητήσω έκδοση νέας για να μπορέσει να μεταφερθεί το υπόλοιπο στη νέα (ήταν αρκετά μεγάλο). Βρήκαν ευκαιρία -όπως συνηθίζουν- και μου ζήτησαν εκκαθαριστικά, λογαριασμούς κλπ. κλπ. (επειδή ήμουν ήδη πελάτης τους με λογαριασμούς και δεν είχα περάσει να δώσω το "παρών" ως "όφειλα" επί 2-3 χρόνια). Τους χαιρέτησα (όχι πολύ ευγενικά) και το ίδιο βράδυ μπήκα στο e-banking μου, έβγαλα νέα virtual προπληρωμένη, καπάκι πήρα τηλέφωνο το Europhone και ζήτησα μεταφορά του υπολοίπου της ληγμένης πλαστικής, στη νέα virtual.

Τέλος.

Εγω δεν εχω e-banking αυτο ειναι το προβλημα αλλιως εστελνα και εμβασματα στη revolut.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...