Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά συγγνώμη αν ειναι λαθος το topic στο οποιο ποστάρω αλλά εχω ενα θεμα..

τοσο καιρο παρακολουθώ ένα αντικείμενο στο αγγλικό amazon.

σημερα που πηγα να κανω την παραγγελία, όταν πατάω estimate vat κλπ μου βγάζει το εξής :

Order summary

Some of the items in your order cannot be delivered to the address selected. Please select a different address to see the estimated order total.

Στην περιγραφή του αντικειμένου λέει ότι μπορεί να γίνει αποστολή στην Ελλάδα. 

This item can be delivered to your selected dispatch location in  Greece.

Κάνω κάτι λάθος;

Μήπως είναι αντικείμενο που το πωλούν αρκετοί πωλητές και απλά αυτός του οποίο το προϊόν έβαλες στο καλάθι δεν το στέλνει;

Δώσε link αν θες να δούμε εάν έρχεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μήπως είναι αντικείμενο που το πωλούν αρκετοί πωλητές και απλά αυτός του οποίο το προϊόν έβαλες στο καλάθι δεν το στέλνει;

Δώσε link αν θες να δούμε εάν έρχεται

Έχει 3-4 πωλητές.. επιλέγω αυτο που γίνεται fullfilled απο την amazon.

ορίστε το λινκ :

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B006IPH5H2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ANNASRW22SIOH

Εψαξα και στο ιντερνετ και διαβασα για ενα περιστατικό παρομοιο αλλα εγινε πριν 2 χρόνια.. Δοκίμασα και με άλλους browsers, εσβησα ιστορικό, εκανα επανεκκινηση μοντεμ κλπ, συνδεθηκα και αποσυνδεθηκα απο τον λογαριασμο αλλα τιποτα..

Μαλλον ειναι καποιο glitch του amazon, εκτος και αν κανω κατι λαθος εγώ..

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και ζητώ και πάλι συγγνώμη για το λαθος topic, καθως προκειται αποκλειστικα για θεματα capital controls κλπ, αλλα υπαρχουν ατομα με εμπειρια και ειπα να μην ανοιγω κι αλλο θεμα..

Έχει 3-4 πωλητές.. επιλέγω αυτο που γίνεται fullfilled απο την amazon.

ορίστε το λινκ :

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B006IPH5H2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ANNASRW22SIOH

Εψαξα και στο ιντερνετ και διαβασα για ενα περιστατικό παρομοιο αλλα εγινε πριν 2 χρόνια.. Δοκίμασα και με άλλους browsers, εσβησα ιστορικό, εκανα επανεκκινηση μοντεμ κλπ, συνδεθηκα και αποσυνδεθηκα απο τον λογαριασμο αλλα τιποτα..

Μαλλον ειναι καποιο glitch του amazon, εκτος και αν κανω κατι λαθος εγώ..

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και ζητώ και πάλι συγγνώμη για το λαθος topic, καθως προκειται αποκλειστικα για θεματα capital controls κλπ, αλλα υπαρχουν ατομα με εμπειρια και ειπα να μην ανοιγω κι αλλο θεμα..

Βάλτο κανονικά στο καλάθι σου και πάτα proceed to checkout διάλεξε την διεύθυνση σου στην Ελλάδα και θα σε αφήσει να το πάρεις,  6.62 λίρες τα μεταφορικά για Αθήνα , 145.12 λίρες το σύνολο     B)  . 

Το τσέκαρα κι εγω.. Με αφήνει να ολοκληρώσω κανονικά την παραγγελία..

Για δοκιμή έβαλα και αντικείμενο που γράφει οτι δεν αποστέλλεται Ελλάδα, και δεν με άφησε να συνεχίσω..

Θα περιμένω λιγο μηπως διορθωθεί σύντομα, αλλιώς θα προχωρήσω κανονικά..

Λες να υπάρξει θεμα;

Το τσέκαρα κι εγω.. Με αφήνει να ολοκληρώσω κανονικά την παραγγελία..

Για δοκιμή έβαλα και αντικείμενο που γράφει οτι δεν αποστέλλεται Ελλάδα, και δεν με άφησε να συνεχίσω..

Θα περιμένω λιγο μηπως διορθωθεί σύντομα, αλλιώς θα προχωρήσω κανονικά..

Λες να υπάρξει θεμα;

Δεν υπάρχει θέμα, μπορείς να κάνεις την παραγγελία κανονικά αφού σε αφήνει να κάνεις checkout

Και στο κάτω κάτω, εάν δεν στο στέλνουν (που θα στο στείλουν αφού κάνει checkout) απλά ακυρώνεται η παραγγελία δεν χάνεις κάτι. Το amazon απλά κάνει δέσμευση στα χρήματα της κάρτας σου μέχρι την στιγμή που είναι έτοιμη προς αποστολή η παραγγελία σου οπότε και σε χρεώνει κανονικά.Συνεπώς εάν δεν στέλνεται δεν θα έχουν καν φύγει τα χρήματα από την κάρτα σου, απλά αποσύρουν την δέσμευση και τελείωσες. 

Καλησπέρα παιδιά, 

Προσπαθώ να παραγγείλω ένα ρολόι από την Link.png Site: MVMT αλλά έχω πρόβλημα με την πληρωμή. Δε δέχεται ούτε την πιστωτική ούτε την χρεωστική μου. Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Αν κάνω account στο paypal και συνδέσω την χρεωστική μου θα περάσει πιστεύετε η πληρωμή;

ΥΓ. ξέρετε τι παίζει με το τελωνείο;;

καλησπέρα , προσπαθώ να συνδέσω στο PayPal έναν λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας έχω βάλει το ΙΒΑΝ  και δύο ημέρες τώρα με έχει στο "checking" ...είναι νορμάλ αυτό;;;;;

Καλησπέρα παιδιά, 

Προσπαθώ να παραγγείλω ένα ρολόι από την Link.png Site: MVMT αλλά έχω πρόβλημα με την πληρωμή. Δε δέχεται ούτε την πιστωτική ούτε την χρεωστική μου. Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Αν κάνω account στο paypal και συνδέσω την χρεωστική μου θα περάσει πιστεύετε η πληρωμή;

ΥΓ. ξέρετε τι παίζει με το τελωνείο;;

Όχι δεν θα περάσει ούτε με Paypal. Τα ρολόγια μπορούν κάλιστα να συγκαταλέγονται στα κοσμήματα και προφανώς το συγκεκριμένο κατάστημα είναι δηλωμένο ως πωλητής κοσμημάτων. Συναλλαγές από το εξωτερικό για αγορά κοσμημάτων απαγορεύονται με βάση τα όσα ισχύουν λόγω cc.

καλησπέρα , προσπαθώ να συνδέσω στο PayPal έναν λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας έχω βάλει το ΙΒΑΝ  και δύο ημέρες τώρα με έχει στο "checking" ...είναι νορμάλ αυτό;;;;;

Δεν πρόκειται να αλλάξει όσες μέρες κι αν περάσουν. Το "CHECKING" που σου βγάζει δεν είναι κατάσταση. Είναι το είδος λογαριασμού (όψεως, ταμιευτηρίου κλπ.).

Δεν πρόκειται να αλλάξει όσες μέρες κι αν περάσουν. Το "CHECKING" που σου βγάζει δεν είναι κατάσταση. Είναι το είδος λογαριασμού (όψεως, ταμιευτηρίου κλπ.).                                                                                                                                                                                                                                                                                               και.... τιιι κάνουμε ;;;;;;;

Δεν πρόκειται να αλλάξει όσες μέρες κι αν περάσουν. Το "CHECKING" που σου βγάζει δεν είναι κατάσταση. Είναι το είδος λογαριασμού (όψεως, ταμιευτηρίου κλπ.).                                                                                                                                                                                                                                                                                               και.... τιιι κάνουμε ;;;;;;;

Τί θες να κάνεις; Σου λέμε οτι checking σημαίνει λογαριασμός ταμιευτηρίου.

και.... τιιι κάνουμε ;;;;;;;

θέλω να συνδέσω τον τραπεζικό λογαριασμό στο PayPal

Τρολλάρεις; Τι δεν κατάλαβες σε αυτό που έγραψα; Τίποτα άλλο δεν κάνεις. Ο λογαριασμός συνδέθηκε.

theopan, ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτι άλλο τώρα, έχω και χρεωστική της Revolut. Έτσι φαντάζομαι θα γίνει η δουλειά σωστά; (Δεν την δοκίμασα μαζί με τις άλλες γιατί πρέπει να κάνω top-up πρώτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...