makfil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Οι αγορές μέσω payal έχουν την προστασία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Οι αγορές μέσω payal έχουν την προστασία του. Επειδη ειμαι ολιγον τι,ασχετο με το θεμα.Δεν ειναι απαραιτητο για να πραγματοποιηθει η αγορα; Απλα το φτιαχνουμε για να ναι πιο ασφαλης η συναλλαγη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Επειδη ειμαι ολιγον τι,ασχετο με το θεμα.Δεν ειναι απαραιτητο για να πραγματοποιηθει η αγορα; Απλα το φτιαχνουμε για να ναι πιο ασφαλης η συναλλαγη; Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Ναι. εγινε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα και παλι.Εφτιαξα λογαριασμο ebay και paypal και εκανα λινκ την καρτα μου στο paypal.Μπορω να ξεκινησω αγορες τωρα η πρεπει να κανω λινκ και το bank account που υπαρχει σαν επιλογη στη σελιδα του paypal;και αν ναι πως το κανω αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα και παλι.Εφτιαξα λογαριασμο ebay και paypal και εκανα λινκ την καρτα μου στο paypal.Μπορω να ξεκινησω αγορες τωρα η πρεπει να κανω λινκ και το bank account που υπαρχει σαν επιλογη στη σελιδα του paypal;και αν ναι πως το κανω αυτο;Το link της κάρτας αρκεί , μπορείς να αγοράσεις κανονικά.Για να κάνεις link τον λογαριασμό τραπέζης απλά πας wallet -> link bank account και βάζεις στο κουτάκι τον αριθμό ΙΒΑΝ του λογαριασμού σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ.Και κατι τελευταιο.Σε καθε αγορα πρεπει να κανω μεταφορα του ποσου στο paypal account η γινεται μονη της αυτη η διαδικασια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ.Και κατι τελευταιο.Σε καθε αγορα πρεπει να κανω μεταφορα του ποσου στο paypal account η γινεται μονη της αυτη η διαδικασια; Χρεώνει το PayPal μόνο του την συνδεδεμένη κάρτα, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Μόνο εάν δεν έχει η κάρτα λεφτά χρειάζεται να φορτώσει PayPal balance από τον τραπεζικό λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Χρεώνει το PayPal μόνο του την συνδεδεμένη κάρτα, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Μόνο εάν δεν έχει η κάρτα λεφτά χρειάζεται να φορτώσει PayPal balance από τον τραπεζικό λογαριασμό. καταλαβα.οποτε το τελευταιο που εχω να κανω εγω ειναι να κανω επιβεβαιωση της καρτας με τον 4ψηφιο; σορρυ αν σε ζαλιζω αλλα προσπαθω να αποφυγω την περιπτωση βλακειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 καταλαβα.οποτε το τελευταιο που εχω να κανω εγω ειναι να κανω επιβεβαιωση της καρτας με τον 4ψηφιο; σορρυ αν σε ζαλιζω αλλα προσπαθω να αποφυγω την περιπτωση βλακειας Ναι κανείς την επιβεβαίωση και αγοράζες κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Ναι κανείς την επιβεβαίωση και αγοράζες κανονικά εγινε ευχαριστω.καλο βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
judgevag Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Με viva wallet card μπορώ να κάνω αγορές από εξωτερικό; Μπορω να την συνδεσω με PayPal;ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μπορείς αλλά έχει τους ίδιους περιορισμούς με τις υπόλοιπες ελληνικές κάρτες οπότε μην σου φανεί παράξενο αν δεν περνάει κάποια αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Εκανα μια αγορα μεσω paypal.Μου ειπανε οτι μου στειλανε email στην διευθυνση που εχω δωσει.Ειναι ομως σαν [email protected]αι δεν μπορω να βρω που πρεπει να παω για να ανοιξω τα mail Μου.Μπορει να με βοηθησει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InspectoR95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 παιδιά συγγνώμη αν ειναι λαθος το topic στο οποιο ποστάρω αλλά εχω ενα θεμα.. τοσο καιρο παρακολουθώ ένα αντικείμενο στο αγγλικό amazon. σημερα που πηγα να κανω την παραγγελία, όταν πατάω estimate vat κλπ μου βγάζει το εξής : Order summary Get estimate for a different location Some of the items in your order cannot be delivered to the address selected. Please select a different address to see the estimated order total. Στην περιγραφή του αντικειμένου λέει ότι μπορεί να γίνει αποστολή στην Ελλάδα. This item can be delivered to your selected dispatch location in Greece. Κάνω κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα