Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω ρε παιδια εγω προσπαθω να αγορασω απο pull and bear και δν με αφινει ενω νομιζω πως το ελληνικο site τιρει λογαριασμο ελληνικο. Φταιει πως μπορει να μου εχει μπλοκαρει την καρτα η εθνικη τραπεζα?

Πες τους το στην σελίδα τους στο FB γιατί στο 181818 είναι το λιγότερο τραγικοί.

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι ακριβώς, είναι αλήθεια οτι στο balance φαίνεται το σύνολο σε ευρώ αλλά στο currencies το καταχωρεί σωστά σε λίρες/δολάρια/οτιδήποτε. Το κάνει για να ξέρεις στο περίπου τι χρήματα έχεις (και ουσιαστικά να σε ψήσει να πληρώσεις στο νόμισμα που ξέρεις -ευρώ- και να σου φάει προμήθεια).

Δεν έχει προμήθεια ο παραλήπτης, δηλ. ιδεατά αν κάποιος σου στείλει USD από αμερικάνικη κάρτα, δεν χρεώνεται κανένας προμήθεια συναλλάγματος. Το ίδιο ισχύει και σε μεταφορά GBP από αγγλική κάρτα, θα λάβεις λίρες και μπορείς να πληρώσεις πχ. amazon.co.uk σε λίρες (χωρις προμήθεια συναλλάγματος) ή το steam σε ευρώ (με προμήθεια συναλλάγματος).

Τρίτο παράδειγμα, έστω δεν υπάρχουν τα CC και θέλω με ελληνική κάρτα να στείλω USD σε άλλο ελληνικό paypal, τότε το paypal μας χρεώνει και τα fees για τη μεταφορά και τα fees για το συνάλλαγμα -εκτός αν ζητήσω το συνάλλαγμα να υπολογιστεί από την τράπεζά μου. (Δηλαδή το κόλπο που κάνουμε για να μην χρεωθούμε την τσιμπημένη ισοτιμία του paypal). Ο παραλήπτης και πάλι δεν έχει προμήθεια, δηλ. θα πάρει το ποσό του κανονικά σε USD.

** όλα τα παραπάνω ισχύουν για παραλήπτες με κοινό λογαριασμό paypal, σε premier νομίζω αλλάζει η χρέωση.

ε εγώ ρε παιδί μου τί είπα???

φαγωθήκατε με τον κοινό λογαριασμό και τον premier

όλοι οι νεοι βγαίνουν σε PREMIER δείτε και το video του ORGIOS που το παρατηρεί και το λέει!

δεν υπάρχει απλός/κοινόςς

premier & business

γενικά μην κουράζεται το μυαλουδάκι σας

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ γίνονται για να καταφέρουμε να κάνουμε δουλειά μας!

εννοείται ότι θα μας κοστίσει παραπάνω

μη δείχνετε αχάριστοι και κοιτάχτε να εξυπηρετηθείτε

ΑΛΛΟΙ δεν μπορούν και ΚΑΘΟΛΟΥ

αυτοί τι να πουν

προτείνω να μην το ψειρίζεται

Δημοσ.

Πες τους το στην σελίδα τους στο FB γιατί στο 181818 είναι το λιγότερο τραγικοί.

Μπορεις να μου στειλεις το λινκ γιατι δν μπορω να βρω την σελιδα τους?

Δημοσ.

ε εγώ ρε παιδί μου τί είπα???

Είπες το αντίθετο άλλα δεν πειράζει συνεννοηθήκαμε. Το νόμισμα στις μεταφορές δεν αλλάζει, δεν γίνεται μετατροπή συναλλάγματος αν δεν τη ζητήσει ο αποστολέας. ;)

φαγωθήκατε με τον κοινό λογαριασμό και τον premier όλοι οι νεοι βγαίνουν σε PREMIER δείτε και το video του ORGIOS που το παρατηρεί και το λέει! δεν υπάρχει απλός/κοινόςς  premier & business

Ναι τον business εννοώ, τώρα οι λογαριασμοί είναι Personal ή Business. (τυπικά υπάρχει ακόμα premier). Τα fees για μεταφορές που ρώτησε κάποιος πριν, είναι εδώ.

γενικά μην κουράζεται το μυαλουδάκι σας ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ γίνονται για να καταφέρουμε να κάνουμε δουλειά μας! εννοείται ότι θα μας κοστίσει παραπάνω μη δείχνετε αχάριστοι και κοιτάχτε να εξυπηρετηθείτε ΑΛΛΟΙ δεν μπορούν και ΚΑΘΟΛΟΥ αυτοί τι να πουν προτείνω να μην το ψειρίζεται

Αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση, θα δουλέψει μαυραγορίτης φουλ. :P

Δημοσ.

παιδια να πω μια λυση να τελειώνουμε..ειδικα αμα εισε και από την βορειο ελλαδα ? πας βουλγαρια ανοίγεις ένα λογαριασμο βαζεις καποια φραγκα μεσα και κανεις τις αγορες σου από εξω κανονικα και αντε και γ.........θητε κουφαλες ελληνικες τράπεζες !!

Με τοσα χρηματα που εχω στην τραπεζα, ουτε στην βουλγαρια δε με φτανουνε να παω.

• Like 4
Δημοσ.

Μόλις μπόρεσα και έκανα αγορά μέσω paypal. Δεν είχα κάποιο balance οπότε τράβηξε τα λεφτά κανονικά από τον λογαριασμό.

Δημοσ.

Μόλις μπόρεσα και έκανα αγορά μέσω paypal. Δεν είχα κάποιο balance οπότε τράβηξε τα λεφτά κανονικά από τον λογαριασμό.

Ποιας τραπεζας κάρτα έχεις; Πιστωτική ή χρεωστική; Από Ελλάδα ή εξωτερικό έκανες την αγορά;

Δημοσ.

Από ποιο κατάστημα φίλε μου?

Δημοσ.

Χμμ.. Αδυνατώ να το πιστέψω.

Όχι ότι λες ψέματα, αλλά μήπως έγινε κάτι άλλο;

Βλέπεις δηλαδή κανονικά στο paypal σου να τράβηξε χρήματα από την τράπεζα;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μαλλον κατι αρχησε να αλλαζει.Στο paypal ειχα καρτα Πειραιως.Προσπαθουσα μερες να βαλω και μια της Εθνικης αλλα δεν με αφηνε.Μολις τωρα με αφησε.Βεβαια προσπαθησα αγορα 25 ευρω και αποτις δυο καρτες αλλα τιποτα!Μολις με χρεωσε και 1.5 ευρω για να μου δωσει και τον 4ψηφιο κωδικο.

• Like 1
Δημοσ.

Screenshot or it didn't happened.

Δημοσ.

Παιδια μαλλον κατι αρχησε να αλλαζει.Στο paypal ειχα καρτα Πειραιως.Προσπαθουσα μερες να βαλω και μια της Εθνικης αλλα δεν με αφηνε.Μολις τωρα με αφησε.Βεβαια προσπαθησα αγορα 25 ευρω και αποτις δυο καρτες αλλα τιποτα!Μολις με χρεωσε και 1.5 ευρω για να μου δωσει και τον 4ψηφιο κωδικο.

edit:

Πώς σε χρέωσε αφού υποτίθεται το paypal δεν τραβάει χρήματα από ελληνικό λογαριασμό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...