arxangelos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Γιατί δεν αφήνουν αγορές με μικροποσα; δλδ θέλω κάτι το οποίο έχει 4 ευρό σημαντικό κιόλας που δεν μπορώ να το βρω Ελλάδα κ δεν μπορώ να το πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Πολυ οραιο γα***ση ηταν αυτο , δηλ τωρα οσοι επενδυουν σε διαφορα προιοντα του εξωτερικου και ζουν ετσι , δεν θα μπορουν πια να δουλεψουν? σκοπευει να καταργηθει συντομα αυτος ο περιορισμος? τι διαφορα εχει να κανεις αγορα στην ελλαδα και αγορα απο το εξωτερικο? ιδικα στις εποχες που ζουμε καπιοι βασιζουν τα παντα στο σε συναλλαγες με το εξωτερικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Γιατί δεν αφήνουν αγορές με μικροποσα; δλδ θέλω κάτι το οποίο έχει 4 ευρό σημαντικό κιόλας που δεν μπορώ να το βρω Ελλάδα κ δεν μπορώ να το πάρω Πολλα πραγματα απο το εξωτερικο τα αγοραζουμε γιατι στην Ελλαδα ειναι δυσευρετα εως ανυπαρκτα. Και δεν εχει να κανει με το κοστος, μπορει το κοστος να ειναι αμελητεο αλλα κανεις να μην το φερνει στην Ελλαδα. Ελπιζω συντομα να αρθει ο πληρης αποκλεισμος μας, και ας βαλουν ενα οριο μεχρι το οποιο θα επιτρεπονται οι αγορες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μα τα περισσότερα πράγματα που αγοράζουμε είναι σίγουρα κάτω των 15ευρο δεν μιλάμε για ρούχα και παπούτσια. Τώρα θέλω κάτι τσιπάκια για την δουλειά μου έχουν 5$ κ εδώ ΑΝ υπάρχουν που ακόμη δεν τα χω βρει θα χει 30-40€ Πολύ κρίσιμο να μπει κάποιο όριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μα τα περισσότερα πράγματα που αγοράζουμε είναι σίγουρα κάτω των 15ευρο δεν μιλάμε για ρούχα και παπούτσια. Τώρα θέλω κάτι τσιπάκια για την δουλειά μου έχουν 5$ κ εδώ ΑΝ υπάρχουν που ακόμη δεν τα χω βρει θα χει 30-40€ Πολύ κρίσιμο να μπει κάποιο όριο υπάρχει ελληνικο κατάστημα που λειτουργει ως αντιπροσωπος της farnell που εδω και χρονια εκοψε την ελλαδα. Δεν ξερω ομως αν δεχεται παραγγελιες λιανικης. Και αν δεχτει ποσο μεταφορικα θα σου βάλει. Αν βεβαια εχεις τοσο αναγκη τα τσιπακια απλα εχε το σαν τελευταια λυση. Ψαξτο στο google θα δεις πιο καταστημα ειναι μη κανω διαφημιση γιατι τελευταια με κυνηγανε πολυ για διαγραφη μηνυματων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ξερει κανεις αν παιζουν οι Visa Electron της Πειραιως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ξερει κανεις αν παιζουν οι Visa Electron της Πειραιως; Eαν παιζουν τι? Για αγορες απο το εξωτερικο καμια καρτα δεν λειτουργει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Θελω να ελπιζω, οτι στο πρωτο κυμα σταδιακης επαναφορας της δυνατοτητας για αγορες απο εξωτερικο, που ειναι βρόγχος που πνιγει σε πολλα επιπεδα(ελλειψεις υλικων εργασιας, πρωτων υλων, αναγκαιων υλικων για διάφορα κλπ), θα δωσουν -με πλαφον- ταυτοχρονα τη δυνατοτητα σε ολους, διχως διαχωρισμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Για όλους λιγο δύσκολο το κοωβ σε πρώτη φαση.... Το πιο πιθανο ειναι να ανοιξουν μονο για εμπορικές συναλλαγές αποκλειστικά μονο για επιχειρήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 το μεγαλο μπερδεμα γινεται επειδη στις πιο πολλες αγορες υπαρχει μετατροπη συναλλαγματος νομιζω, σιγα σιγα ελπιζω να ξανα ερθουμε στα σωστα μας εστω κ με πλαφον καποιο ποσο να αγορασεις κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Παιδιά, από ότι έχω καταλάβει δουλεύει μια κάρτα αντίστοιχη της paysafe, η moneysafe. Δεν την έχω δοκιμάσει ούτε έχω καμια σχέση με την συγκεκριμένη. Όποιος ενδιαφέρεται ας το ψάξει και ας ενημερώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seinen Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Παιδιά μια ερώτηση, αν είχες βάλει χρηματά σε prepaid ΠΡΙΝ γίνει το θέμα με capital control και θες να αγοράσεις κάτι απο εξωτερικό και πάνω από 60€, είναι εφικτό; Ένας φίλος μου είπε ότι με προπληρωμένες επειδή είναι visa ή mastercard τα λεφτά δεν βρίσκονται πια στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό και οπότε είναι εφικτή η αγορά από εξωτερικό με prepaid ακόμα και πάνω από 60€ αν τα έχει η κάρτα μέσα, εφόσον τα χρήματα είχαν μπει στην κάρτα πριν το capital control, ξέρει κανείς να μου πει αν ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ναι το είχαν πει οτι μπορείς. Το όριο των 60 δεν μπήκε στις αγορές, μόνο στις αναλήψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotir@kos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 ρε παιδια λιγη βοηθεια...ηθελα να αγορασω κατι απο pandawill και εψαχνα αλλο τροπο πληρωμης εκτος καρτας, εβαλα το αντικειμενο στο καλαθη και προχωρησα την αγορα επιλεγοντας western union που ειχε και εκανα ολοκληρωση αγορας και μου εστειλαν και mail ευχαριστουμε που παραγγειλατε,,,,ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ με western union Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 ρε παιδια λιγη βοηθεια...ηθελα να αγορασω κατι απο pandawill και εψαχνα αλλο τροπο πληρωμης εκτος καρτας, εβαλα το αντικειμενο στο καλαθη και προχωρησα την αγορα επιλεγοντας western union που ειχε και εκανα ολοκληρωση αγορας και μου εστειλαν και mail ευχαριστουμε που παραγγειλατε,,,,ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ με western union θα περιμενεις και εκει http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1347696/western-union-proteraiothta-h-epanenarxh-ton.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα