Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα κανει μια αγορα απο Aliexpress και μπυ χρεωσε 2.5€ η eurobank.

Ισχυει κι απο ebay αυτο?

Το έχουμε συζητήσει. Παντού όπου ψωνίζεις σε νόμισμα άλλο από το Ευρώ και χρειάζεται να γίνει συναλλαγματική μετατροπή. Ειδική περίπτωση η Eurobank...

Δημοσ.

θα προτιμούσα να κάνω την αγορά με τον παλιό καλό τρόπο της προπληρωμένης κάρτας (της πειραίως έχω).. να την φορτώσω δηλαδή και να κάνω την αγορά κανονικά χωρίς να μπλέξω ούτε με το paypal γιατί τρώει μεγάλη προμήθεια σε μεγάλα ποσά.

Όπως είπε και ο makfil έχουν χαλαρώσει τα CC και περνάνε οι ελληνικές κάρτες.

Ειδικά όμως για το sportsdirect θα σου πρότεινα να ψωνίσεις σε λίρες και να αφήσεις την τράπεζα σου να κάνει την μετατροπή.

Δημοσ.

Όπως είπε και ο makfil έχουν χαλαρώσει τα CC και περνάνε οι ελληνικές κάρτες.

Ειδικά όμως για το sportsdirect θα σου πρότεινα να ψωνίσεις σε λίρες και να αφήσεις την τράπεζα σου να κάνει την μετατροπή.

γιατί να το κάνω αυτό φίλε; και πως γίνεται δεν έχω ιδέα..

Δημοσ.

Εννοεί να αγοράσεις με την κάρτα σου, σε λίρες, για να γίνει η μετατροπή τους από την τράπεζα με βάση την ισοτιμία του οργανισμού (Visa/MasterCard) που την έχει εκδώσει.

Δημοσ.

Ok οι καρτες εχω διαβασει πως περνανε πλεον, για καποιες αγορες τουλαχιστον.

Μεσω paypal μπορουμε να κανουμε αγορες οπως παλια, χωρις ''τεχνασματα''?

Δημοσ.

Ok οι καρτες εχω διαβασει πως περνανε πλεον, για καποιες αγορες τουλαχιστον.

Μεσω paypal μπορουμε να κανουμε αγορες οπως παλια, χωρις ''τεχνασματα''?

Προφανώς.

Δημοσ.

Έχει δει/μάθει κανείς αν υπάρχει όριο στα ποσά που χαλάς απευθείας από την κάρτα μέσω paypal ?

Προσπαθώ να στείλω 43€ με την προπληρωμένη της Πειραιώς εδώ και 2 ώρες, και αρνείται.
Μέσα στον Οκτώβρη έχω ξοδέψει μέσω paypal 220€.

Την εβδομάδα που διανύουμε τίποτα, μόνο το σημερινό προσπαθώ.

Τι στο καλό ?

Δημοσ.

Παιδιά προσπαθώ εδώ κ ώρα να κάνω αγορά από bangood με πιστωτική πειραιως αλλά δεν περνάει...

Επίσης κάνω money request για να γεμισω το balance του PayPal αλλά όταν παταω στο pay now που έχω στο mail με πετάει να κάνω log in στο PayPal κ δεν μου δίνει την επιλογή να πληρωσω το money request χωρίς λογαριασμό....κάνω κάτι λάθος ή άλλαξαν τα πράγματα???

Δημοσ.

Επειδή διάβασα σήμερα αρκετά θέματα με αδυναμία αγοράς μέσω κάρτας της Πειραιώς, μάλλον θα έχει φτάσει στο μηνιαίο όριο.

Δημοσ.

Άλλαξε ο τρόπος που γεμίζουμε το balance όμως???Δεν μου δίνει επιλογή να πληρωσω το money request κατευθείαν με πιστωτική....

Δημοσ.

Άλλαξε ο τρόπος που γεμίζουμε το balance όμως???Δεν μου δίνει επιλογή να πληρωσω το money request κατευθείαν με πιστωτική....

Δοκίμασες να στείλεις τραπεζικό έμβασμα μέσω της τράπεζας; Αυτο μια χαρα δουλεύει ακόμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...