Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά χαρά.

Μήπως ξέρει κανένας πιο είναι ο πλαφόν αυτή τη στιγμή της Εθνικής για έμβασμα στο εξωτερικό;

Προ 1ης Αυγούστου ήταν στα 1000€ το μήνα, έχει αλλάξει κάτι τώρα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό είναι το μηνιαίο όριο για κάθε τράπεζα και όχι μόνο για την ΕΤΕ και εξακολουθεί να ισχύει

Αν έχεις λογαριασμό σε άλλες τράπεζες, μπορείς να στέλνεις τόσα και από αυτές.

Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω μια κάμερα από e-bay (σε δημοπρασία) και είμαι διατεθημένος να δώσω ως 600eur. μάξιμουμ. Η πληρωμή θα γίνει μέσω paypal. Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα στη συνδιαλλαγή λόγω αυτού του ποσού; Επίσης λόγω CC παίζει ρόλο αν ο πωλητής του ebay είναι ιδιώτης ή εταιρεία;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις!

Εάν θα πληρώσεις από το balance του paypal, δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά εάν πληρώσεις μέσω κάρτας, πρέπει να ελέγξεις εάν έχεις αυτό το όριο για ημερήσια συναλλαγή.

• Like 2

Με prepaid της Πειραιώς θα πληρώσω. 

Δεν μπορείς όπως είναι. Έχει 300€ ημερήσιο όριο (η Webuy για τις άλλες δεν ξέρω).  Πρέπει να μπεις στο winbank και να ανεβάσεις το όριο.

• Like 2

καλησπέρα επειδή κάθε μήνα αλλάζει και κάτι , θα θελα να ρωτήσω το εξής. Απο οτι ξέρω μέχρι τώρα για να πληρώσω με paypal, πρέπει να εχω ebanking και χρεώνομαι 1 ευρώ οταν στέλνω έμβασμα στο iban του paypal και για να φανούν στο paypal  χρειάζονται 2 εργάσιμες. Άλλαξε κάτι, υπάρχει αλλη καλύτερη εναλλακτική, πιο άμεση και χωρίς κόστος; 

Δεν άλλαξε κάτι,απλά χαλάρωσαν τα capital control και αρκετές φορές συναλλαγή με PayPal μέσω ελληνικής συνδεδεμένης κάρτας περνάει.

Απλά αν θέλεις δηλαδή μπορείς να συνδέσεις την ελληνική ή όποια άλλη κάρτα visa,mastercard κτλ που έχεις με τον λογαριασμό σου στο PayPal και σε κάθε αγορά με PayPal αυτό να τραβά τα λεφτά από εκεί αντί να χρειάζεται να υπάρχει PayPal balance, οπότε γλιτώνεις το έμβασμα και την καθυστέρηση.

Αν πάλι λόγω cc δεν περάσει η κάρτα σου χρειάζεται να φορτίσεις PayPal balance.

Δεν άλλαξε κάτι,απλά χαλάρωσαν τα capital control και αρκετές φορές συναλλαγή με PayPal μέσω ελληνικής συνδεδεμένης κάρτας περνάει.

Απλά αν θέλεις δηλαδή μπορείς να συνδέσεις την ελληνική ή όποια άλλη κάρτα visa,mastercard κτλ που έχεις με τον λογαριασμό σου στο PayPal και σε κάθε αγορά με PayPal αυτό να τραβά τα λεφτά από εκεί αντί να χρειάζεται να υπάρχει PayPal balance, οπότε γλιτώνεις το έμβασμα και την καθυστέρηση.

Αν πάλι λόγω cc δεν περάσει η κάρτα σου χρειάζεται να φορτίσεις PayPal balance.

δοκίμασα με μια κάρτα viva wallet που έχω, δεν την αναγνωρίζει. Τελος πάντων θα δοκιμάσω να βγάλω χρεωστική. 

Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την σελίδα του paypal. Πληκτρολογώ σε όλους τους browsers (Mozilla, Chrome, internet explorer) το www.paypal.com αλλα δεν μου φορτώνει σωστά την σελίδα. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα;

ΤΟ ΒΓΆΖΕΙ:

PayPal

Log in to your PayPal account
Email address

Enter your email address.

That email address format isn’t right

Enter your password

Enter your password.

Copyright © 1999-2016 PayPal. All rights reserved.

Verifying your information…

Just a moment…

Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα;

ΤΟ ΒΓΆΖΕΙ:

PayPal

Log in to your PayPal account
Email address

Enter your email address.

That email address format isn’t right

Enter your password

Enter your password.

Copyright © 1999-2016 PayPal. All rights reserved.

Verifying your information…

Just a moment…

Η σύνδεσή σου στο internet έχει κάποιο πρόβλημα μάλλον. Κάνε ένα restart το ρούτερ σου αν μπαίνεις με adsl/vdsl.

Καλημέρα σας
Θέλω να αγοράσω μια οθόνη ταμπλετ (ανταλλακτικό) από aliexpres 10$.
Με τι κάρτα να κάνω την αγορά ώστε να μην έχω επιπλέον χρεώσεις (ή τις δυνατόν λιγότερες )?
αλφα ή εθνικη ?

πιστωτική ή χρεωστική?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...