Theodore41 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πήρα σήμερα ένα λουξόμετρο και ένα φακό,(flashlight),με PayPal κανονικά,και από διαφορετικά μαγαζιά του eBay.
stelios18120 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Λεφτά από pp πίσω παίρνεις μόνο σε τραπεζικό λογαριασμό
innocent73 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια, προσπαθω να βαλω λεφτα στο Paypal και μου βγαζει αυτο το κειμενο ! προσπαθησα να στειλω εμβασμα απο το winbank.gr που ειναι της τραπεζας πειραως. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν βρισκω καποια επιλογη για να βαλω το παρακατω IBAN .Δεν καταλαβαινω τι κανω λαθος. Add money from your bank to your PayPal accountOur bank account information has changed. Before you can top up your PayPal account,you'll need to provide your bank with PayPal's new transfer recipient information. To get started, add PayPal as a transfer recipient by logging in to your online bank account (or visiting your bank) and following your bank's instructions. Print the information below, or copy and paste it directly into your bank's online form. PayPal transfer recipient informationPayee PayPal EuropePayee's bank Deutsche BankPayPal IBAN DE11120700883003235885BIC DEUTDEDBPAL Ευχαριστω! Καλοι μου ανθρωποι! 1
dexterios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αφού κάνεις login στο winbank πας Μεταφορές-> Μεταφορές Χρημάτων -> Μεταφορές σε άλλη Τράπεζα / Εμβάσματα Μετά συμπληρώνεις στην φόρμα που ανοίγει τα στοιχεία που σου λέει το PayPal (IBAN κτλ)
theopan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Με αντίστοιχο τρόπο το κάνει και η Εθνική και όλες οι τράπεζες. Ψάχνεις 5 λεπτά προσεκτικά στο i-bank και το βρίσκεις. Δεν είναι καμιά επιστήμη...
theopan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι. Θέλει 2-3 μέρες. Δεν χρειάζεται να το κάνεις πια αυτό και δεν συμφέρει. Περνάνε οι κάρτες σου μέσω Paypal. 1
innocent73 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ναι ρε αδερφια ! δεν ειναι επιστιμη αλλα δεν υπαρχει επιλογη για να βαλω το IΒΑΝ!
dexterios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ναι ρε αδερφια ! δεν ειναι επιστιμη αλλα δεν υπαρχει επιλογη για να βαλω το IΒΑΝ! Το πρώτο πεδίο είναι εκεί που λέει Λογαριασμός ,ακριβώς πάνω από το ονοματεπώνυμο / επωνυμία δικαιούχου Λογαριασμός ----------> ΙΒΑΝ του Paypal Ονοματεπώνυμο/επωνυμία δικαιούχου --------> PayPal Europe Χωρα Τραπεζα Δικαιούχου --------> Γερμανία Τραπεζα δικαιούχου BIC ---------> DEUTDEDBPAL
Silverage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ναι ρε αδερφια ! δεν ειναι επιστιμη αλλα δεν υπαρχει επιλογη για να βαλω το IΒΑΝ! Δεν είναι επιστήμη αλλά το έκανες κβαντική φυσική 1
innocent73 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριστω ρε παλικαρια! Να 'στε καλα !
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 παιδες εκανα αγορα απο μπανγκουντ και μετα ειδα πως ειναι out of stock το ενα προιον πατησα refund απο χθες το βραδυ και ακομα κανενα μειλ οτι θα επιστραφουν τα λεφτα μου! μου βγαζει μονο order canceled ! βεβαια εκανα αγορα μεσω pp που το εχω συνδεδεμενο με την πειραιως ! ξερει κανεις τι παιζει ; να περιμενω μεχρι δευτερα ;
afairesths Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι φυσικα γιατι και αυτοι εχουν τα ΣΚ που ειναι μη εργασιμες μερες
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 αααααα καλως ,γτ μου κανε εντυπωση πως μου εστειλαν μονο οτι την ακυρωσαν και τιποτα για το refund . τους εστειλα και μειλ ! τλσπ θα περιμενω μεχρι δευτερα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα