Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε την υπηρεσία byserv.com

"Ισοτιμία ευρώ/δολαρίου 1.43"

Ετσι όπως πάμε ή θα μας τα κουρεψουν στις τράπεζες ή θα τα χάσουμε στις προμήθειες

• Like 3
  • Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν μου μεταφερει καποιος απο αγγλικη τραπεζα ,με αιτιολογια friends and family, δηλαδη τα λεφτα θα παραμενουν τα λεφτα θα παραμεινουν σιγουρα στο balance?

Σε λιρες ή ευρω?

Τελος, ποση ειναι η προμηθεια του paypal για καταθεση με την εν λογο αιτιολογια?

Δε μπορούν να σου μεταφέρουν χρήματα απο λογαριασμό εξωτερικού αν αυτός δεν είναι στο όνομα σου. Μονο απο πιστωτική κάρτα

Δημοσ.

"Ισοτιμία ευρώ/δολαρίου 1.43"

Ετσι όπως πάμε ή θα μας τα κουρεψουν στις τράπεζες ή θα τα χάσουμε στις προμήθειες

Τι εννοεις; Μακαρι να ηταν ακόμα η ισοτιμία  ευρώ/δολαρίου 1.43

Btw Link.png Site: εδώ ειναι η προσωπικη μου εμπειρια απο την υπηρεσια. Τις "καλές" εποχές βεβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα τώρα με prepaid Πειραιώς (που έβγαλα πριν λίγο), αγορά 100 ευρώ από B&N.

Δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα τί έγινε γιατί θα χρεώσουν την κάρτα όταν τα στείλουν.

Τουλάχιστον έγινε δεκτή η παραγγελία, αλλά το βλέπω το άκυρο να'ρχεται! :mellow:

Θα δοκιμάσω τώρα και από Ιαπωνικό amazon που θέλω κάτι.

(edit: μόλις έκανα και παραγγελία 89 ευρώ από εδώ, θα ξέρω αργότερα αν μου'ρθει άκυρο ή όχι)

Οπότε σκέφτομαι, και να ξέραμε ότι 1 η ώρα το πρωί γίνεται reset και να τρέχουμε όλοι να προλάβουμε, σε τέτοια site που δε γίνεται αμέσως χρέωση, πάλι θα ήταν κορώνα-γράμματα καθώς μπορεί να σε χρεώσουν 12 ώρες μετά και το όριο της τράπεζας να έχει τελειώσει.

edit2: Μόλις είδα ότι σε προηγούμενη αγορά από B&N το shipping (οπότε και η χρέωση της κάρτας) έγινε 8 μέρες μετά την παραγγελία!

Αν είναι να περιμένω τόσο κάθε φορά που κάνω μια προσπάθεια....

Επεξ/σία από Composer
Δημοσ.

φίλε μου καταρχήν να πρόσθεσες την ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ σου κάρτα ΕΛΛΗΝΙΚΗ οποιαδήποτε το αποκλείουμε

γτ το paypal θέλει να δεσμεύσει (επιστρέφοντας τα μετά) 1.5€ για να συνδέσει την κάρτα με το paypal σου.

αυτό δεν μπορεί να γίνει λόγω CC*

συνεπώς συζητάμε μόνο για την prepaid MC** σου της Πειραιώς

δεν υπάρχει περίπτωση να δεις άλλη ελληνική κάρτα συνδεδεμένη αν το κανες τώρα όπως λες

μόνο σε:

http://www.banggood.com/

&

http://www.amazon.co.uk/

έχουν γινει αναφορές για αγορές έως και 100€ προς το παρόν

αυτό από την Δευτέρα με την τελευταία ΠΝΠ**

GeekBuying δεν γίνεται να αγοράσεις ούτε ebay μέχρι τώρα

τέλος αυτοί που το κατάφεραν ήταν απευθείας από κάρτα ΟΧΙ ΑΠΟ PAYPAL

οπότε αν το φοβάσαι δεν θα καταφέρεις τίποτα :(

*CC = Capital Controls = Περιορισμός Κίνησης Κεφαλαίων προς το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! καταλάβετέ το επιτέλους :(

**MC = MasterCard

***ΠΝΠ = Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προβλέπει τι θα υφίσταται, τι κινήσεις επιτρέπονται ή όχι

1. Οκ ίσως να μην είναι χρεωστική τότε αυτή που εννοώ (τώρα πρόσφατα άρχισα και ασχολούμε με αυτά και δεν έχω πλήρως τις ορολογίες). 

2. Έχω την εντύπωση πως μέχρι και απλά με κάρτα δεν δέχεται το συγκεκριμένο κατάστημα :/ 

3. Το έχω καταλάβει για τα CC εφόσον μια χαρά στο εσωτερικό κάνω αγορές - απλά ήθελα να σιγουρευτώ γιατί το PayPal δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ τον τελευταίο χρόνο

Οπότε απλά αναμένουμε να αρθούν τα CC

Δημοσ.

Αν περιμένεις να αρθούν τα cc θα περιμένεις κανα χρόνο τουλάχιστον.Αυτο που μαλλον θα γινει ειναιι να αφησουν τις αγορες απο το εξωτερικο εφοσον συμφωνισουν και παρουμε τα δις απο το μνημονιο

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο εξοργιστικό είναι η παντελής έλλειψη επίσημης ενημέρωσης σχετικά με την αποκατάσταση των paypal (ξεμπλοκάρισμα καρτών) και paysafecard, εντός ενός ορίου φυσικά, δεν είπαμε να επιτρέπονται πληρωμές 5.000 αλλά ένα ποσό 300 ευρώ όπως στην Κύπρο δεν θα έβλαπτε... Με δεδομένο ότι υπάρχουν τόσοι πολίτες που χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες. Είχαμε βρει την ησυχία μας αυτά τα χρόνια με τις αγορές από τα καταστήματα του εξωτερικού και τώρα μπαίνουμε πάλι στο στόμα του λύκου, αναγκαζόμενοι να αγοράζουμε από λωποδύτες-μαυραγορίτες της συμφοράς με τιμές τριπλάσιες και πενταπλάσιες από τα πιο απλά αναλώσιμα, αξεσουάρ κλπ μέχρι τα πιο σημαντικά υλικά αγαθά για κάποιον. Οι δικαιολογίες περί αυξημένων φόρων είναι απλά για γέλια και για κλάματα για όποιον γνωρίζει στοιχειώδη μαθηματικά. Σαφώς υπάρχουν και αρκετοί εξαιρετικοί επαγγελματίες στην χώρα μας, αλλά αν δείτε τις τιμές των περισσότερων θα σας πιάσει κατάθλιψη...

• Like 2
Δημοσ.

Το πιο εξοργιστικό είναι η παντελής έλλειψη επίσημης ενημέρωσης σχετικά με την αποκατάσταση των paypal (ξεμπλοκάρισμα καρτών) και paysafecard, εντός ενός ορίου φυσικά, δεν είπαμε να επιτρέπονται πληρωμές 5.000 αλλά ένα ποσό 300 ευρώ όπως στην Κύπρο δεν θα έβλαπτε... Με δεδομένο ότι υπάρχουν τόσοι πολίτες που χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες. Είχαμε βρει την ησυχία μας αυτά τα χρόνια με τις αγορές από τα καταστήματα του εξωτερικού και τώρα μπαίνουμε πάλι στο στόμα του λύκου, αναγκαζόμενοι να αγοράζουμε από λωποδύτες-μαυραγορίτες της συμφοράς με τιμές τριπλάσιες και πενταπλάσιες από τα πιο απλά αναλώσιμα, αξεσουάρ κλπ μέχρι τα πιο σημαντικά υλικά αγαθά για κάποιον. Οι δικαιολογίες περί αυξημένων φόρων είναι απλά για γέλια και για κλάματα για όποιον γνωρίζει στοιχειώδη μαθηματικά. Σαφώς υπάρχουν και αρκετοί εξαιρετικοί επαγγελματίες στην χώρα μας, αλλά αν δείτε τις τιμές των περισσότερων θα σας πιάσει κατάθλιψη...

Για το μπλοκάρισμα της paysafecard πάντως ευθύνεται η ίδια η εταιρία. Αυτη επέλεξε να σταματησει να παρέχει υπηρεσίες στην Ελλάδα. Μάλιστα αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι δεν επιτρεπεται καν η χρήση καρτων που βγήκαν σε άλλες Ευρωπαικές χώρες στην Ελλάδα!

• Like 1
Δημοσ.

Για το μπλοκάρισμα της paysafecard πάντως ευθύνεται η ίδια η εταιρία. Αυτη επέλεξε να σταματησει να παρέχει υπηρεσίες στην Ελλάδα. Μάλιστα αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι δεν επιτρεπεται καν η χρήση καρτων που βγήκαν σε άλλες Ευρωπαικές χώρες στην Ελλάδα!

Συμφωνούμε απόλυτα για την paysafecard! Και δεν έχει ενημερώσει για το τι προτίθεται να κάνει. Αν έχει φύγει μόνιμα από την Ελλάδα, του λόγους που προέβη στην πλήρη αναστολή των υπηρεσιών της (ακόμα και πληρωμή με μετρητά δεν δέχονται (εννοώ αγορά από μηχάνημα σε περίπτερο), πράγμα αδικαιολόγητο με δεδομένο ότι τα μετρητά δεν έχουν σχέση με το "παγιδευμένο χρήμα" στις τράπεζες λόγω capital controls), τι αναμένεται να γίνει κλπ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα τώρα με prepaid Πειραιώς (που έβγαλα πριν λίγο), αγορά 100 ευρώ από B&N.

Δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα τί έγινε γιατί θα χρεώσουν την κάρτα όταν τα στείλουν.

Τουλάχιστον έγινε δεκτή η παραγγελία, αλλά το βλέπω το άκυρο να'ρχεται! :mellow:

Θα δοκιμάσω τώρα και από Ιαπωνικό amazon που θέλω κάτι.

(edit: μόλις έκανα και παραγγελία 89 ευρώ από εδώ, θα ξέρω αργότερα αν μου'ρθει άκυρο ή όχι)

Οπότε σκέφτομαι, και να ξέραμε ότι 1 η ώρα το πρωί γίνεται reset και να τρέχουμε όλοι να προλάβουμε, σε τέτοια site που δε γίνεται αμέσως χρέωση, πάλι θα ήταν κορώνα-γράμματα καθώς μπορεί να σε χρεώσουν 12 ώρες μετά και το όριο της τράπεζας να έχει τελειώσει.

Μόλις έλαβα πρώτο άκυρο από amazon Ιαπωνίας. :(

Παιδιά αν κάνει κάποιος αγορά από δω και πέρα μέχρι το βράδυ με κάρτα Πειραιώς, θα το πει εδώ;

Ήθελα να δω αν ακυρώθηκε η αγορά μου λόγω amazon και της γενικότερης κατάστασης, ή επειδή έχει τελειώσει το όριο για σήμερα.

Απλώς αν κάνει κάποιος αγορά, σημαίνει τελικά ότι δεν έφταιγε το όριο, άρα να μην ξαναπροσπαθήσω άλλες φορές και άλλες ώρες.

Επεξ/σία από Composer
Δημοσ.

Που ακριβως το διάβασες; Δουλευει μια χαρα

Ναι, δουλεύει άψογα, αλλά να ενημερώσω ότι δεν υπάρχουν άλλες Moneysafe κάρτες, και η νέα παρτίδα θα έρθει μετά τον 15Αύγουστο. Έπεσε πολύ ζήτηση βλέπεις. Βέβαια όποιος έχει τη φορτίζει και αγοράζει κανονικά. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνούμε απόλυτα για την paysafecard! Και δεν έχει ενημερώσει για το τι προτίθεται να κάνει. Αν έχει φύγει μόνιμα από την Ελλάδα, του λόγους που προέβη στην πλήρη αναστολή των υπηρεσιών της (ακόμα και πληρωμή με μετρητά δεν δέχονται (εννοώ αγορά από μηχάνημα σε περίπτερο), πράγμα αδικαιολόγητο με δεδομένο ότι τα μετρητά δεν έχουν σχέση με το "παγιδευμένο χρήμα" στις τράπεζες λόγω capital controls), τι αναμένεται να γίνει κλπ. 

Αγοραστής ---ΜΕΤΡΗΤΑ---> Περιπτεράς ---ΚΑΤΑΘΕΣΗ---> Netlink (ή οποιοσδήποτε άλλος προμηθευτής) ---ΜΕΤΑΦΟΡΑ---> Paysafe ---ΠΛΗΡΩΜΗ---> Πωλητής

Τώρα όταν κόβεις την μεταφορά των χρημάτων από τον προμηθευτή προς την paysafe στο εξωτερικό για τα CC, μου φαίνεται λογικό να μην λειτουργεί κανένα κομμάτι της αλυσίδας.

Ακόμα και αν η Paysafe έχει η ίδια τραπεζικό λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα, τα λεφτά της μένουν μέσα στην χώρα χωρίς να μπορεί να τα μεταφέρει και να εξοφλήσει τις οφειλές προς τον πωλητή.

Άρα φυσικά και δεν είναι αδικαιολόγητο και φυσικά έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με το "παγιδευμένο χρήμα" στις τράπεζες λόγω capital controls

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι στις επαγγελματικές συναλλαγές υπάρχει διαφορετικός κανόνας, σαφώς πιο χαλαρός σε σχέση με τους ιδιώτες. Δεν νομίζω ότι θα παγιδεύονταν τα χρήματα οποιασδήποτε εταιρείας, ειδικά τώρα που για τους επαγγελματίες έχουν χαλαρώσει τα capital controls. Επειδή όμως δεν το ξέρω 100% σίγουρα αυτό, απλά το έχω ακούσει από εδώ και από εκεί, διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...