Raulakos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δεν εχει και δεν με απασχολει. Απλα ρωταω αν θα ασχοληθουν παραπανω και στην Ελλαδα αδερφε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiHipster Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Να προχωρήσουν δηλαδή νομικά/δικαστικά ? Δεν νομίζω αν και δεν παίρνω όρκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raulakos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ναι αυτο ρωταω αν και το ποσο δεν ειναι τρομακτικο και τα λεφτα τα στελνω στην τραπεζα του φιλου μου και αυτος απο το paypal του σε μενα λογο capital control μονο ετσι λειτουργουσε. Και ολα τα λεφτα εγιναν αγορες steam και ebay δεν τραβηξα τπτ απο paypal Ναι αυτο ρωταω αν και το ποσο δεν ειναι τρομακτικο και τα λεφτα τα στελνω στην τραπεζα του φιλου μου και αυτος απο το paypal του σε μενα λογο capital control μονο ετσι λειτουργουσε. Και ολα τα λεφτα εγιναν αγορες steam και ebay δεν τραβηξα τπτ απο paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δεν εχει και δεν με απασχολει. Απλα ρωταω αν θα ασχοληθουν παραπανω και στην Ελλαδα αδερφε Σιγά μην στείλουν και το FBI. Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. ή στέλνεις ταυτότητα και αποδεικτικό διεύθυνσης και συνεχίζεις να χρησιμοποιείς το paypal ή τους αγνοείς και σταματάς να το χρησιμοποιείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnnathan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Να κάνω μια τελευταία χαζή ερώτηση παιδιά? Με ενημέρωσαν ότι το λαπτοπ που παρήγγειλα έφυγε από Αγγλία. Τώρα απλά περιμένω ενημέρωση από τα ΕΛΤΑ για το πότε θα μου το στείλουν? Έχει νόημα να τους πάρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω επειδή ψιλοβιάζομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δεν γράφεις με ποια μεταφορική στέλνει το δέμα ο πωλητής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnnathan Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Λέει standard int'l postage. Αυτό λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Λέει standard int'l postage. Αυτό λες? 15 μέρες. Κάτι άλλο. Με δηλωμένη τιμή 50 δολάρια,και μεταφορά κλασικά σε ένα μήνα,standard δηλαδή, τι παίζει με Τελωνεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Εάν εννοείς με ταχυδρομείο, το πιθανότερο είναι να μην σταματήσει στο τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petreus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αυτή είναι η στανταρ διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ovel88 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Καλημέρα, έκανα μια αγορά από το Αμερικάνικο amazon πληρώνωντας με χρεωστική Visa Πειραιως ομως απορρίφθηκε απο το amazon, και στη συνέχεια πλήρωσα με χρεωστική Mastercard Εθνικής. Μπαίνοντας στο winbank παρατήρησα οτι η Πειραιώς μου δέσμευσε τα χρήματα της άγορας σαν να πλήρωσα με τη κάρτα της. Αυτά τα χρήματα θα επιστραφούν πίσω στη κάρτα; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Θα επιστραφούν μετά από λίγες εργάσιμες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosa2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Καλησπερα, Σημερα πηγα να δω σε atm της Πειραιώς αν μου εχουν βαλει τα λεφτα απο μια αντικαταβολή που ειχα στειλει την προηγουμενη εβδομαδα με την Γενικη Ταχυδρομικη. Πραγματι μου εβαλαν τα λεφτα με σημερινη ημερομηνία, 100€. Εκπληκτος ομως βλεπω οτι μου εχουν αφαιρεσει και 4€ για προμηθεια εμβασματος οπως γραφει η απόδειξη του atm. Χθες ειχα κανει μια αγορα απο ebay μια θηκη για κινητο 0,92€.Ποιος μπορει να μου κρατησε τα 4€ προμηθεια; Απο την Γενικη δεν με ενημερωσαν για κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 ^ Η τράπεζα σου στα κρατησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosa2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 ^ Η τράπεζα σου στα κρατησε. Για ποιον λόγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα