Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια.

Εχω χασει τα τελεταια επισοδεια με το τι γινεται με τα capital controls και απο οσα διαβασα δεν πολυκαταλαβα, θα ηθελα να μου εξηγησετε τι παιζει με το iherb.com . Μπορεις να κανεις κανονικα αγορες μεσω καρτας και περνανε κανονικα? Απο οτι μου ειπαν περνανε κανονικα + δεν εχει τελειωνεις σε αγορες πανω απο 40 ευρω ενω shipαριζονται απο Αμερικη? 

Ευχαριστω εκ των προτερων.

edit:Btw ειμαι σιγουρος οτι εχει ξαναερωτηθει και επειδη ενα google search δεν απαντησε πληρως το ερωτημα μου ειπα να ρωτησω εδω. Σορρυ :P

edit2: TIL οτι το insomnia κανει search και σε νημα!

Επεξ/σία από Sanuna
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φόρτωσα από το λογαριασμό μου μια προπληρωμένη της Πειραιώς που έχω και το αγόρασα με αυτήν.

Η Τράπεζα Πειραιώς αναφέρει στο τιμολόγιο εργασιών (τροπ. 4/7/2016) ότι:

1. Για τα έξοδα συναλλαγών σε ξένο νόμισμα με πιστωτικές κάρτες (σελ 18 παρ.16.3) της Τράπεζας Πειραιώς χρεώνεται προμήθεια 2%.

2. Για τα έξοδα συναλλαγών σε ξένο νόμισμα με προπληρωμένες κάρτες (σελ 44) α) Winbank webuy-business Prepaid, β) Πειραιώς Prepaid (VirtualGiftReloadable), χρεώνεται προμήθεια 2% με ανώτατο όριο 5 ευρώ γ) prepaid Visa πρώην δικτύου Τράπεζας Κύπρου (GiftReloadable), χρεώνεται προμήθεια 2% χωρίς όριο, και δ) ΑΒ Plus Mastercard Prepaid δεν χρεώνεται προμήθεια.

Καλησπερα παιδια.

Εχω χασει τα τελεταια επισοδεια με το τι γινεται με τα capital controls και απο οσα διαβασα δεν πολυκαταλαβα, θα ηθελα να μου εξηγησετε τι παιζει με το iherb.com . Μπορεις να κανεις κανονικα αγορες μεσω καρτας και περνανε κανονικα? Απο οτι μου ειπαν περνανε κανονικα + δεν εχει τελειωνεις σε αγορες πανω απο 40 ευρω ενω shipαριζονται απο Αμερικη? 

Ευχαριστω εκ των προτερων.

edit:Btw ειμαι σιγουρος οτι εχει ξαναερωτηθει και επειδη ενα google search δεν απαντησε πληρως το ερωτημα μου ειπα να ρωτησω εδω. Σορρυ :P

edit2: TIL οτι το insomnia κανει search και σε νημα!

Θα πρέπει να δοκιμάσεις να δεις αν περάσει η αγορά. Δεν είναι βέβαιο. Γιατι δε δοκιμάζεις να δεις αν περνά;

Θα πρέπει να δοκιμάσεις να δεις αν περάσει η αγορά. Δεν είναι βέβαιο. Γιατι δε δοκιμάζεις να δεις αν περνά;

Ι will. Ειναι αληθεια ομως οτι γενικα χαλαρωσαν τοσο τα CC ωστε να μπορεις πλεον να αγοραζεις με καρτα χωρις τον request money?

Αδερφια ελαβα email απο το paypal you have receive more than 1800 in one year we need ur id. Αυτο εγινε λογο capital control στελναμε με ενα φιλο paypal για να κανουμε αγορες ουτε ενα ευρω δεν εβγαλα στην τραπεζα ολα ηταν αγορες απ εξω. Αν δεν στειλω και το κλείσουν απλα. Θα γινει κατι αλλο?

Αδερφια ελαβα email απο το paypal you have receive more than 1800 in one year we need ur id. Αυτο εγινε λογο capital control στελναμε με ενα φιλο paypal για να κανουμε αγορες ουτε ενα ευρω δεν εβγαλα στην τραπεζα ολα ηταν αγορες απ εξω. Αν δεν στειλω και το κλείσουν απλα. Θα γινει κατι αλλο?

Είσαι σίγουρος πως είναι το email από το paypal και δεν είναι phishing email?

Τσέκαρέ το με το support του paypal, πες μου στείλατε στις τάδε του μήνα ένα email και καταλάθος το έσβησα, μου  το ξαναστέλνετε? (το είχα κάνει παλιότερα και τελικά αποδείχθηκε πως ήταν phishing email κι όχι του paypal!)

• Like 1

Ι will. Ειναι αληθεια ομως οτι γενικα χαλαρωσαν τοσο τα CC ωστε να μπορεις πλεον να αγοραζεις με καρτα χωρις τον request money?

Χαλαρωσαν απλά υπάρχουν αναφορές ότι σε κάποια site που πουλάνε συμπληρώματα ακόμα δε γίνεται. Αν δοκιμάσεις ενημέρωσε μας αν πέρασε ή όχι

Raulakos, on 23 Aug 2016 - 8:15 PM, said:

Αντι χιπστερ απο κανονικο ηταν το email

:(

:

Raulakos, on 23 Aug 2016 - 8:15 PM, said:

Αντι χιπστερ απο κανονικο ηταν το email

:(

:

Άρα έχεις 1800 ευρώ στο paypal balance μέσα και σου ζητάνε ταυτότητα? Αν ναι μίλησε με το support να τους την στείλνεις μέσω ασφαλούς upload link, σου δίνουν το link αυτοί που θα το κάνεις upload.

Πάντως ξεκαθάρισε με το support τι ακριβώς θέλουν και γιατί το θέλουν, μην στείλεις κάτι χωρίς να πάρεις έγκριση πως το χρειάζεται το support

• Like 1

Άρα έχεις 1800 ευρώ στο paypal balance μέσα και σου ζητάνε ταυτότητα? Αν ναι μίλησε με το support να τους την στείλνεις μέσω ασφαλούς upload link, σου δίνουν το link αυτοί που θα το κάνεις upload.

Πάντως ξεκαθάρισε με το support τι ακριβώς θέλουν και γιατί το θέλουν, μην στείλεις κάτι χωρίς να πάρεις έγκριση πως το χρειάζεται το support

Δεν είναι απαραίτητο να είναι μέσα ακόμα τα 1800€ (αν και δεν κατάλαβα ως τώρα πως προκύπτει αυτό το 1800, 2500€ είναι το όριο). Αρκεί να έχουν διακινηθεί προς το balance. Μπορεί να έχουν ξοδευτεί όλα στη διάρκεια του έτους και να είναι μηδέν το balance πλέον, αλλά η ταυτοποίηση θα ζητηθεί.

Στο email που σου έστειλαν από το paypal σε προσφωνούν με το ονοματεπώνυμό σου; Αν ναι, είναι όντως από το paypal.

Αμα περάσει τον κέρσορα πάνω από το λινκ που του βάζουν,χωρίς όμως να το πατήσει,θα εμφανιστεί κάτω η πραγματική δ/νση,και όχι αυτή που γράφει το λινκ.Τότε θα φανεί αμέσως ότι είναι μαϊμού.

Αν δεν ειναι μαϊμού τι προβλημα θα εχω αν δεν στειλω? Ας μου κλεισει το paypal δεν καιγομαι. Αν και αγορες εκανα ειχα κανα 20 ευρω δοκιμασα και λειτουργει

Δεν έχεις μέσα στο account balance λεφτά?

Δεν ξέρω αν υπάρχει black list στο paypal οπότε αν στο κλείσουν μετά δεν θα μπορείς να ανοίξεις με τα ίδια στοιχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...