Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα διαφωνησω μαζι σου. Κανε ενα κοπο να πας στο Link εδω

Μην επιμένεις, αυτά τα πράγματα είναι δοκιμασμένα πολλές φορές.

1. Μπορείς από κάρτα τρίτου να λάβεις χρήματα στο wallet σου σε ότι νόμισμα σου στείλουν (πχ. σε CAD ή AUD). Μπορείς μετά να πληρώσεις σε ότι τραβάει η ψυχή σου, μόνο να έχεις αρκετά για fees. :P

2. από δική σου Ελληνική κάρτα δεν μπορείς να κάνεις topup στο wallet, θέλει έμβασμα ή μέσω TrustPay (κλειδωμένο λόγω cc). Αν γινόταν αυτό τότε σύμφωνα με το λινκ σου, δεν μπορείς να γεμίσεις το wallet σου σε νόμισμα εκτός ευρώ.

3. (προ cc εποχή) Αν κάποιος θελει για κάποιο λόγο να γεμίσει USD το wallet του, μπορεί να χρησιμοποιήσει κάρτα άλλης τράπεζας και να στείλει στο PP του μέσω "friends & family" και USD. Τα fees είναι λιγο πιασέ αλλά είναι ο γρηγορότερος τρόπος για μετατροπή νομίσματος...

Και κάτι ακόμα, το ξόδεμα από το wallet γίνεται με προτεραιότητα, πρώτα ζητάει στο ίδιο νόμισμα που πληρώνεις, μετά ζητάει στα δευτερότριτα του wallet σου, στο τέλος συμπληρώνει απ' την κάρτα. Δηλαδή σου αδειάζει το wallet υποχρεωτικά. (τελευταία φορά που έκανα δοκιμή με "ρέστα" στο wallet ήταν τέλη Γενάρη).

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα, να ρωτησω, οταν λαμβανω χρηματα στο paypal τα λεφτα πανε στο paypal account η στην καρτα απο τι εξαρταται αυτο? Γιατι οταν συνηθως λαμβανω χρηματα απο αγορες,πανε μια στην καρτα μια στο paypal account ενα μπερδεμα. Γιατι τωρα περιμενω μια επιστροφη....οποτε μπορω να τον πω να μου τα βαλει στο account?

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

θέλω απεγνωσμένα να κάνω μια αγορά από Aμερική και δεν έχω κάποιον από εξωτερικό να μου μεταφέρει χρήματα στο Paypal ούτε paysafe! Μόνο χρήματα στο λογαριασμό μου στην τράπεζα...

Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα, να ρωτησω, οταν λαμβανω χρηματα στο paypal τα λεφτα πανε στο paypal account η στην καρτα απο τι εξαρταται αυτο? Γιατι οταν συνηθως λαμβανω χρηματα απο αγορες,πανε μια στην καρτα μια στο paypal account ενα μπερδεμα. Γιατι τωρα περιμενω μια επιστροφη....οποτε μπορω να τον πω να μου τα βαλει στο account?

Εχεις premier λογαριασμό? Στον απλό λογαριασμό που έχω, όσες φορές μου στείλαν με "friends and family", το ποσό πήγε στο balance. Στην κάρτα γυρνάνε μόνο τα refunds από αγορές κι αυτό μόνο αν η πληρωμή έγινε με την κάρτα.

Δημοσ.

Μην επιμένεις, αυτά τα πράγματα είναι δοκιμασμένα πολλές φορές.

1. Μπορείς από κάρτα τρίτου να λάβεις χρήματα στο wallet σου σε ότι νόμισμα σου στείλουν (πχ. σε CAD ή AUD). Μπορείς μετά να πληρώσεις σε ότι τραβάει η ψυχή σου, μόνο να έχεις αρκετά για fees. :P

2. από δική σου Ελληνική κάρτα δεν μπορείς να κάνεις topup στο wallet, θέλει έμβασμα ή μέσω TrustPay (κλειδωμένο λόγω cc). Αν γινόταν αυτό τότε σύμφωνα με το λινκ σου, δεν μπορείς να γεμίσεις το wallet σου σε νόμισμα εκτός ευρώ.

3. (προ cc εποχή) Αν κάποιος θελει για κάποιο λόγο να γεμίσει USD το wallet του, μπορεί να χρησιμοποιήσει κάρτα άλλης τράπεζας και να στείλει στο PP του μέσω "friends & family" και USD. Τα fees είναι λιγο πιασέ αλλά είναι ο γρηγορότερος τρόπος για μετατροπή νομίσματος...

Και κάτι ακόμα, το ξόδεμα από το wallet γίνεται με προτεραιότητα, πρώτα ζητάει στο ίδιο νόμισμα που πληρώνεις, μετά ζητάει στα δευτερότριτα του wallet σου, στο τέλος συμπληρώνει απ' την κάρτα. Δηλαδή σου αδειάζει το wallet υποχρεωτικά. (τελευταία φορά που έκανα δοκιμή με "ρέστα" στο wallet ήταν τέλη Γενάρη).

Το 2 που αναφερεσαι ειναι ακυρο τελειως,πουθενα δεν αναφερω για γεμισμα απο ΔΙΚΗ μου καρτα αυτο το λες εσυ και μονο εσυ.

Εαν ξερεις Αγγλικα τοτε καταλαβαινεις εαν οχι κανεις wishful thinking...

Η περιπτωση αναφερεται αποκλειστικα και μονο εαν σου βαλει καποιος λεφτα απο καρτα και μονο και οχι εαν εχεις balance απο Dispute ή Refund για παραδειγμα.

Σε καθε περιπτωση αυριο τηλεφωνω στο PayPal για να το διευκρινησω.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

Μια ερώτηση και από μένα. Είδα πως κάποιοι άλλοι έχουν αγοράσει επιτυχώς μέσω PayPal (?) από το bg.  
Εγώ θέλω να κάνω μια αγορά από το GeekBuying, αλλά δεν καταφέρνω να κάνω επιτυχώς την αγορά.
Το μήνυμα που έλαβα ήταν 

To complete this payment, add another debit or credit card to your PayPal account or Update your Credit Card or Debit Card.

(είχα στο PayPal την prepaid (MasterCard) της Πειραιώς και τώρα πρόσθεσα και την χρεωστική μου), αλλά πάλι δεν κατάφερα να προχωρήσω με την αγορά!

Αυτό οφείλεται στα CC ή κάτι δεν κάνω καλά? 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 2 που αναφερεσαι ειναι ακυρο τελειως,πουθενα δεν αναφερω για γεμισμα απο ΔΙΚΗ μου καρτα αυτο το λες εσυ και μονο εσυ.

Εαν ξερεις Αγγλικα τοτε καταλαβαινεις εαν οχι κανεις wishful thinking...

Η περιπτωση αναφερεται αποκλειστικα και μονο εαν σου βαλει καποιος λεφτα απο καρτα και μονο και οχι εαν εχεις balance απο Dispute ή Refund για παραδειγμα. Σε καθε περιπτωση αυριο τηλεφωνω στο PayPal για να το διευκρινησω.

Τι wishful thinking ρε συ μαλαπερδα, αντε να ρίξεις λιγο νερό να ξυπνήσεις. Δε φτάνει που σε βοηθάω να καταλάβεις τι συμβαίνει, θα μου την πεις κι από πάνω; 

Για να τελειώνουμε τα σενάρια, όταν σου στέλνουν λεφτά σε $ στο balance μένουν $, αν σου στείλουν € θα μείνουν €. Μετατροπή νομισμάτων στο balance δεν γίνεται αλλά πληρωμή γίνεται σε ότι νόμισμα θες (με fees). Τόσα χρόνια το χρησιμοποιούμε το ρημάδι, κι αν δεν ήταν τα cc εσύ ακόμη θα ψαχνόσουν κι εμείς θα κάναμε τη δουλειά μας ως συνήθως.

Ανέβασα screenshots και πολύ ασχολήθηκα με τα σενάριά σου.

Αντε καληνύχτα και καλά μυαλά. :mad:

Επεξ/σία από pigeon
  • Like 2
Δημοσ.

Aν και δεν ειναι η απαντηση που θες να ακουσεις, ναι αυτο γινεται λογω των περιορισμών

Παιδιά καλησπέρα,

θέλω απεγνωσμένα να κάνω μια αγορά από Aμερική και δεν έχω κάποιον από εξωτερικό να μου μεταφέρει χρήματα στο Paypal ούτε paysafe! Μόνο χρήματα στο λογαριασμό μου στην τράπεζα...

Μπορείς να βγάλεις κάρτα Moneysafe αν εισαι τοσο απεγνωσμένη. Βεβαια μολις δεις τις χρεώσεις (http://www.moneysafecard.gr/el/xrewseis.html) θα δεις οτι τελικά δεν θέλεις το προιον και τοσο απεγνωσμένα....

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

Μια ερώτηση και από μένα. Είδα πως κάποιοι άλλοι έχουν αγοράσει επιτυχώς μέσω PayPal (?) από το bg.  

Εγώ θέλω να κάνω μια αγορά από το GeekBuying, αλλά δεν καταφέρνω να κάνω επιτυχώς την αγορά.

Το μήνυμα που έλαβα ήταν 

(είχα στο PayPal την prepaid (MasterCard) της Πειραιώς και τώρα πρόσθεσα και την χρεωστική μου), αλλά πάλι δεν κατάφερα να προχωρήσω με την αγορά!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

φίλε μου καταρχήν να πρόσθεσες την ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ σου κάρτα ΕΛΛΗΝΙΚΗ οποιαδήποτε το αποκλείουμε

γτ το paypal θέλει να δεσμεύσει (επιστρέφοντας τα μετά) 1.5€ για να συνδέσει την κάρτα με το paypal σου.

αυτό δεν μπορεί να γίνει λόγω CC*

συνεπώς συζητάμε μόνο για την prepaid MC** σου της Πειραιώς

δεν υπάρχει περίπτωση να δεις άλλη ελληνική κάρτα συνδεδεμένη αν το κανες τώρα όπως λες

μόνο σε:

http://www.banggood.com/

&

http://www.amazon.co.uk/

έχουν γινει αναφορές για αγορές έως και 100€ προς το παρόν

αυτό από την Δευτέρα με την τελευταία ΠΝΠ**

GeekBuying δεν γίνεται να αγοράσεις ούτε ebay μέχρι τώρα

τέλος αυτοί που το κατάφεραν ήταν απευθείας από κάρτα ΟΧΙ ΑΠΟ PAYPAL

οπότε αν το φοβάσαι δεν θα καταφέρεις τίποτα :(

*CC = Capital Controls = Περιορισμός Κίνησης Κεφαλαίων προς το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! καταλάβετέ το επιτέλους :(

**MC = MasterCard

***ΠΝΠ = Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προβλέπει τι θα υφίσταται, τι κινήσεις επιτρέπονται ή όχι

Δημοσ.

επιβεβαιώνω για: http://www.banggood.com/

αγορά περί τις 05:00 με χρεωστική κάρτα (όχι prepaid) VISA της ΠΕΙΡΑΙΩΣ

αγορά των 70€ επευτέχθη

επιβεβαιωμένο από το υπόλοιπο του e-banking! (πριν+μετά)

απλά δεν έχει την ίδια ποικιλία με το ebay

και δεν έχει αγορές από ευρώπη που έρχονται πιο γρήγορα :(

# αν το φοβάστε κατευθείαν απ'τη κάρτα 1 λύση είναι να αφήσετε μόνο τα λεφτά που χρειάζεστε για την αγορά που θέλετε σ'αυτό τον λογαριασμό έ και τα χρήματα βάλτε τα σε κπ άλλο λογαριασμό ή τραπεζα αν έχετε

Δημοσ.

Μπορείς να βγάλεις κάρτα Moneysafe αν εισαι τοσο απεγνωσμένη. Βεβαια μολις δεις τις χρεώσεις (http://www.moneysafecard.gr/el/xrewseis.html) θα δεις οτι τελικά δεν θέλεις το προιον και τοσο απεγνωσμένα....

Η Moneysafe τελικά δουλεύει κανονικά σαν κάρτα εξωτερικού; Εγώ διάβασα παραπάνω ότι την μπλόκαραν και αυτή.

Δημοσ.

Η Moneysafe τελικά δουλεύει κανονικά σαν κάρτα εξωτερικού; Εγώ διάβασα παραπάνω ότι την μπλόκαραν και αυτή.

φήμες?

Δημοσ.

Που ακριβως το διάβασες; Δουλευει μια χαρα

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις premier λογαριασμό? Στον απλό λογαριασμό που έχω, όσες φορές μου στείλαν με "friends and family", το ποσό πήγε στο balance. Στην κάρτα γυρνάνε μόνο τα refunds από αγορές κι αυτό μόνο αν η πληρωμή έγινε με την κάρτα.

Aν μου μεταφερει καποιος απο αγγλικη τραπεζα ,με αιτιολογια friends and family, δηλαδη τα λεφτα θα παραμενουν τα λεφτα θα παραμεινουν σιγουρα στο balance?

Σε λιρες ή ευρω?

Τελος, ποση ειναι η προμηθεια του paypal για καταθεση με την εν λογο αιτιολογια?

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Δοκίμασε την υπηρεσία byserv.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...