nikoskarounos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Α και επισεις από το Amazon μπορώ να αγοράσω ότι ειδος;(Γιατί άκουσα ότι Μόνο σε συγκεκριμένα ειδη μπορω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnnathan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ Silverage για την άμεση απάντηση!! Και στην paypal απλα φτιαχνω λογαριασμό και συνδέω την κάρτα μου ας πούμε? Ούτε εκεί έχει κάποιο όριο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Αν κάνεις αγορές μόνο, όχι, αν φορτώνεις χρήματα στο λογαριασμό, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnnathan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Αα οκ! Άρα για να αγοράσω κάτι που έχει πάνω από 1000 ευρώ πρέπει να φορτώσω σε δύο δόσεις την paypal και μετα το παραγγέλνω κανονικά? Σορρυ που σε ταλαιπωρώ αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι με αγορές από το εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δεν θα φορτώσεις το paypal, θα τα τραβήξει όλα κατευθείαν απο την κάρτα σου, αν δεν της έχεις βάλει χαμηλότερο όριο αγορών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnnathan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskarounos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ναι.Δλδ; μπορώ να αγοράσω συγκεκριμένα είδη η τα πάντα; Α και επισεις μπορώ να αγοράσω από καποι άλλο αγγλικό κατάστημα εκτός το ebay amazon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μπορεις να αγοράσεις κανονικά με χρεωστική η πιστωτικη κάρτα Δηλαδη amazon uk πλεον κανονικα δεχεται οπως παλια, τις ελληνικες χρεωστικες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Koίταξα στον Κινέζο από όπου πήρα κάτι το πρωί,και είδα ότι παραδίδει και με EMS service,(Expedited Shipping),οπότε και χρεώνει με καπέλο $22,00. Ξέρει κανείς αν αυτός ο τρόπος είναι σαν τα UPS και DHL,οπότε περνάνε Τελωνείο πάντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δηλαδη amazon uk πλεον κανονικα δεχεται οπως παλια, τις ελληνικες χρεωστικες; Παιδιά απαντήστε μας αν μπορείτε και εγώ θέλω να παραγγείλω από ebay ένα macbook που κοστίζει 1100 ευρώ μπορώ με visa Πειραιώς κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Παιδιά απαντήστε μας αν μπορείτε και εγώ θέλω να παραγγείλω από ebay ένα macbook που κοστίζει 1100 ευρώ μπορώ με visa Πειραιώς κανονικά; Kανε κανονικα αγορα αν εχεις και paypal καλυτερα βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δεν σου έχει βάλει όριο 700 ευρώ την ημέρα στην κάρτα η περαιώς από μόνη της; Πριν τα cc το είχαν και καλά για λόγους ασφαλείας έναντι σε κλοπές ,έμπαινες στο e-banking και το αυξανες εάν ήθελες να πάρεις κάτι , μπες καλού κακού να δεις στο προφίλ της κάρτας σου το όριο. Επίσης το moneyback guarantee στο eBay UK αν κοιτάξεις στην σελίδα λέει μόνο για PayPal http://pages.ebay.co.uk/ebay-money-back-guarantee/ . Τσέκαρε εάν και κάρτα μόνη της προστατευεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Γεια σας , παει καιρος που χω να δω αυτο το θεμα , εχει φτιαξει τωρα το paypal? εννοω μπορεις τωρα να καταθεσεις λεφτα απο τη τραπεζα μεσω καρτας η μονο με εμβασμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sothoms Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Εκανα κι εγω μολις μια αγορα από ebay με το paypal οπου ειχα δηλωσει την πιστωτικη καρτα Εθνικης. Επειδή ειχα να το χρησιμοποιώ καιρο, θυμαμαι ότι ειχα κανει ρυθμιση στο paypal να κάνει το συναλλαγμα η τραπεζα μου και όχι το paypal, γιατι η τραπεζα παιρνει μικροτερη προμηθεια. Τωρα δεν βρηκα αυτην την επιλογή γιατι έχει αλλαξει το site του paypal. Ξερετε αν την εχει καταργησει; Ακυρο. Το βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα