Mesu_dil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 μόλις πέρασα και εγω αγορά με Visa πειραιώς σε κατάστημα Carhartt-wip. πρώτη φορά μετά απο πολύ καιρό.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 ...και για να το επιβεβαιώσω,το μεν πρωί έφαγα πόρτα για συμπληρώματα από υγιεινάδικο της Αμερικής,το δε απόγευμα,πέρασε η πιστωτική στο AliExpress κανονικά. Αβυσσος η...ψυχή των capital controls. Υπάρχουν αγορές που ακόμη απαγορεύονται, μην το ξεχνάτε.
spartak1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 ...και για να το επιβεβαιώσω,το μεν πρωί έφαγα πόρτα για συμπληρώματα από υγιεινάδικο της Αμερικής,το δε απόγευμα,πέρασε η πιστωτική στο AliExpress κανονικά. Αβυσσος η...ψυχή των capital controls. To iherb? Ποιας τράπεζας ήταν η κάρτα;
Theodore41 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 To iherb? Ποιας τράπεζας ήταν η κάρτα; Kαι στην πρώτη περίπτωση,που κόπηκε,και στη δεύτερη,που πέρασε,η κάρτα ήταν της Eurobank. Τα μαγαζιά ήταν δύο,το Vitaminlife.com και το Betterlife.com.
afterhours Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Για να καταλαβω...δοκιμασες με την πρωτη με την ιδια καρτα και δεν περασε και με την δευτερη περασε απο τα βιταμιναδικα ? 1
Theodore41 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Για να καταλαβω...δοκιμασες με την πρωτη με την ιδια καρτα και δεν περασε και με την δευτερη περασε απο τα βιταμιναδικα ? Δοκίμασα 4 φορές στα υγιεινάδικα,2 με κάρτα και 2 με PayPal.Tzίφος και στα 4.Δοκίμασα μετά στο AliExpress με κάρτα για ένα γυαλάκι των 13 δολλαρίων,και πέρασε μιά χαρά η πιστωτική.
afterhours Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Καταλαβα...πρεπει να ειναι σε καποια κατηγορια ειδων που δεν επιτρεπεται η αγορα με CC ...ποιος να ξερει αραγε...
Theodore41 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Τώρα χτύπησα λίγο καφέ που δεν τον φέρνει πια η Nestle εδώ,από το Amazon.uk πάλι με την ίδια VISA card. Success...
teotsiposg4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Παιδια για το gearbest θα μπορεσω να πληρωσω με την πιστωτικη απευθειας?? VISA Τραπεζα Πειραιως....(Γιατι δεν εχω βγαλει ακρη με τις αλλαγες στα CC) Ευχαριστω
MARSPI7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Παιδια για το gearbest θα μπορεσω να πληρωσω με την πιστωτικη απευθειας?? VISA Τραπεζα Πειραιως....(Γιατι δεν εχω βγαλει ακρη με τις αλλαγες στα CC) Ευχαριστω Πριν απο 2 μέρες πλήρωσα χωρις κανένα πρόβλημα,ολα μια χαρά
Theodore41 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μου ήλθε πριν από λίγο μια ειδοποίηση από τη Eurobank,με αναφορά στις αλλαγές στα cc,και εκεί δεν απαγορεύει για διάφορα gadgets,έτσι δοκίμασα να πάρω ένα beam expander για κάποιο λειζερ που έχω,και είδα ότι μια χαρά το αγόρασα και μάλιστα με PayPal.. Πρώτη φορά συνέβη αυτό.
nikoskarounos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Να σας ρωτήσω. Θέλω να αγοράσω ένα αξεσουάρ για το smrtphone μου από το Amazon . Μπορω; Και αν ναι με ποιον τροπο; Ευχαριστώ
prometheas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μπορεις να αγοράσεις κανονικά με χρεωστική η πιστωτικη κάρτα 1
Johnnathan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Μπορεί να ακουστεί χαζό γιατί είμαι τελείως άχρηστος με τις αγορές από το εξωτερικό. Τελικά φαίνεται ότι μπορούμε πλέον να αγοράσουμε κανονικά από ebay πχ? Αν ναι, ειναι απαραίτητη η paypal ή γίνεται απευθείας μέσω των καρτών που έχουμε? Και τέλος, υπάρχει κάποιο όριο σε αυτό που θα αγοράσουμε (μέχρι 1000 ευρω πχ)? Σας ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα