Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μόλις πέρασα και εγω αγορά με Visa πειραιώς σε κατάστημα Carhartt-wip.

πρώτη φορά μετά απο πολύ καιρό. :-D

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...και για να το επιβεβαιώσω,το μεν πρωί έφαγα πόρτα για συμπληρώματα από υγιεινάδικο της Αμερικής,το δε απόγευμα,πέρασε η πιστωτική στο AliExpress κανονικά.

Αβυσσος η...ψυχή των capital controls. :-D

Υπάρχουν αγορές που ακόμη απαγορεύονται, μην το ξεχνάτε.

Δημοσ.

...και για να το επιβεβαιώσω,το μεν πρωί έφαγα πόρτα για συμπληρώματα από υγιεινάδικο της Αμερικής,το δε απόγευμα,πέρασε η πιστωτική στο AliExpress κανονικά.

Αβυσσος η...ψυχή των capital controls. :-D

To iherb? Ποιας τράπεζας ήταν η κάρτα;

Δημοσ.

To iherb? Ποιας τράπεζας ήταν η κάρτα;

Kαι στην πρώτη περίπτωση,που κόπηκε,και στη δεύτερη,που πέρασε,η κάρτα ήταν της Eurobank.

Τα μαγαζιά ήταν δύο,το Vitaminlife.com και το Betterlife.com.

Δημοσ.

Για να καταλαβω...δοκιμασες με την πρωτη με την ιδια καρτα και δεν περασε και με την δευτερη περασε απο τα βιταμιναδικα ?

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλαβω...δοκιμασες με την πρωτη με την ιδια καρτα και δεν περασε και με την δευτερη περασε απο τα βιταμιναδικα ?

Δοκίμασα 4 φορές στα υγιεινάδικα,2 με κάρτα και 2 με PayPal.Tzίφος και στα 4.Δοκίμασα μετά στο AliExpress με κάρτα για ένα γυαλάκι των 13 δολλαρίων,και πέρασε μιά χαρά η πιστωτική.

Δημοσ.

Παιδια για το gearbest θα μπορεσω να πληρωσω με την πιστωτικη απευθειας?? VISA Τραπεζα Πειραιως....(Γιατι δεν εχω βγαλει ακρη με τις αλλαγες στα CC)

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια για το gearbest θα μπορεσω να πληρωσω με την πιστωτικη απευθειας?? VISA Τραπεζα Πειραιως....(Γιατι δεν εχω βγαλει ακρη με τις αλλαγες στα CC)

Ευχαριστω

Πριν απο 2 μέρες πλήρωσα χωρις κανένα πρόβλημα,ολα μια χαρά

Δημοσ.

Μου ήλθε πριν από λίγο μια ειδοποίηση από τη Eurobank,με αναφορά στις αλλαγές στα cc,και εκεί δεν απαγορεύει για διάφορα gadgets,έτσι δοκίμασα να πάρω ένα beam expander για κάποιο λειζερ που έχω,και είδα ότι μια χαρά το αγόρασα και μάλιστα με PayPal..

Πρώτη φορά συνέβη  αυτό. :-)

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Μπορεί να ακουστεί χαζό γιατί είμαι τελείως άχρηστος με τις αγορές από το εξωτερικό. Τελικά φαίνεται ότι μπορούμε πλέον να αγοράσουμε κανονικά από ebay πχ? Αν ναι, ειναι απαραίτητη η paypal ή γίνεται απευθείας μέσω των καρτών που έχουμε? Και τέλος, υπάρχει κάποιο όριο σε αυτό που θα αγοράσουμε (μέχρι 1000 ευρω πχ)?

Σας ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...