ababapanos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αν δοκιμασει κανεις και με paypal που δεν εχει υπολοιπο στο ballance του ας μας πει αν τραβαει τα λεφτα απο την καρτα που εχει ενωσει στο paypal acc του. Θα το εκανα εγω αλλα εχω λεφτα μεσα στο paypal ballance. Δοκίμασα εγώ χθες μάλιστα έκανα 5-6 μικρό αγορές από το eBay με PayPal χωρίς balance και πέρασαν όλες με κάρτα εθνικής! Επιτέλους ελευθερία! Revolut και Leupay ΤΕΛΟΣ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αμην καιρος ητανε γιατι ειχα βαρεθει να πρεπει να προθετω λεφτα στο paypal ballance. Τωρα οπως παλια αγοραζεις οτι θελεις χωρις να εχεις καθολου λεφτα στο paypal ballance και τραβαει οσα ειναι αναγκη το paypal απο τη καρτα που εχεις συνδέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Υπαρχουν ακομα καποιες κατηγοριες που δεν επιτρεπονται Σε ενα αλλο νημα ανεβασε ενα μελος του insomnia (nickaras) απο τη σελιδα της Πειραιως οτι δεν επιτρεπονται οι εξης κατηγοριες - Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες - Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού και τυχερά παιχνίδια - Αγορές σε κοσμηματοπωλεία - Υπηρεσίες telemarketing - Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις - Υπηρεσίες γνωριμιών - Αγορές υπηρεσιών εστίασης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Περιεργο.... να υποθεσω εχεις ηδη συνδεσει την χρεωστικη στο paypal ή οχι ? Αν ακολουθησεις τη διαδρομη που εγραψα στο set available funding resources θα σου βγαλει την χρεωστικη καρτα τον αριθμο της και διπλα το Conversion options ναι την εχω συνδεσει κανονικα, το paypal "τραβαει" χρηματα απο την χρεωστικη αυτη. το μονο που δεν ειχα κανει ακομα, ειναι το verify, το οποιο εκανα προχθες και περιμενω να φανει στις κινησεις μου το -1.5 δολλαριο χρεωσης με τον 4ψηφιο κωδικο συναλλαγης για να κανω verify την καρτα μου. δε μπορω να φανταστω τι μπορει να φταει, ισως δοκιμασω να συνδεσω αλλη καρτα της Αλφα μπανκ ή της Πειραιώς στο paypal μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εαν μπεις στο ebanking μπορεις να δεις αμεσα τον κωδικο... σε εμενα εμφανιστηκε σε δευτερολεπτα απο την μικρη χρεωση που σου επιστρεφεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Υπαρχουν ακομα καποιες κατηγοριες που δεν επιτρεπονται Σε ενα αλλο νημα ανεβασε ενα μελος του insomnia (nickaras) απο τη σελιδα της Πειραιως οτι δεν επιτρεπονται οι εξης κατηγοριες - Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - Αγορά έργων τέχνης και δημοπρασίες - Συναλλαγές με εταιρείες στοιχηματισμού και τυχερά παιχνίδια - Αγορές σε κοσμηματοπωλεία - Υπηρεσίες telemarketing - Πληρωμές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις - Υπηρεσίες γνωριμιών - Αγορές υπηρεσιών εστίασης Aδικα χαρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Παιδια να κανω και μια ψιλο σχετικη-ασχετη ερωτηση για το balance?Εχω σε αυτο 3 ειδων νομισματα (euros,Gbp,Usd) με Primary to usd.Αν υποθεσουμε οτι κανω μια αγορα se Gbp θα μου τα τραβηξει απο το gbp balance η απο τα usd που εχω βαλει primary (με ληστρικες βεβαια ισοτιμιες). Επισης αν μενει ενα μικρο υπολοιπο (px kanv agora 100 Gbp και το bakance εχει 80) τις υπολοιπες 20 θα τις τραβηξει απο το balance των usd η απο την καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 ναι την εχω συνδεσει κανονικα, το paypal "τραβαει" χρηματα απο την χρεωστικη αυτη. το μονο που δεν ειχα κανει ακομα, ειναι το verify, το οποιο εκανα προχθες και περιμενω να φανει στις κινησεις μου το -1.5 δολλαριο χρεωσης με τον 4ψηφιο κωδικο συναλλαγης για να κανω verify την καρτα μου. δε μπορω να φανταστω τι μπορει να φταει, ισως δοκιμασω να συνδεσω αλλη καρτα της Αλφα μπανκ ή της Πειραιώς στο paypal μου. Δεν θα φανει πουθενα στο paypal ο 4ψηφιος κωδικος επαληθευσης. Αυτο θα το δεις ειτε απο το web banking της τραπεζας σου,ειτε αν πας και ζητησεις να σου δωσουν την επαληθευση με την αιτιολογια για το 1.5 ευρω που τραβηξαν απο το λογαριασμο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πάντως δε μπορώ να καταλάβω γιατί στο steam είναι τόσο ακριβά τα games σε σχέση με άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα, τις προαλες αγορασα το κλειδακι μου για το gta 25 ευρώ στο cdkeys, επιτόπου download και τα σχετικα και όλα πήγαν ρολοι και στο steam 59.99 ευρώ πιο ακριβό και από τη κασετινα με τα 7 δισκάκια που πωλούντε Ελλαδα, το ίδιο και σε άλλα games, γιατί αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πάντως δε μπορώ να καταλάβω γιατί στο steam είναι τόσο ακριβά τα games σε σχέση με άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα, τις προαλες αγορασα το κλειδακι μου για το gta 25 ευρώ στο cdkeys, επιτόπου download και τα σχετικα και όλα πήγαν ρολοι και στο steam 59.99 ευρώ πιο ακριβό και από τη κασετινα με τα 7 δισκάκια που πωλούντε Ελλαδα, το ίδιο και σε άλλα games, γιατί αυτό? Που κολλάει με το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Capital controls, paypal, ebay, -ΑΓΟΡΕΣ- εξωτερικού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Capital controls, paypal, ebay, -ΑΓΟΡΕΣ- εξωτερικού Σοφιστείες... Υπάρχει άλλο θέμα για αυτά:http://www.insomnia.gr/topic/473757-αγορές-από-το-εξωτερικό/page-191?hl=%2Bleupay#entry55027206 Το παρόν ασχολείται με τους τρόπους αγοράς σε συνάρτηση με το πρόβλημα των capital controls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Eγώ βάζω την πληροφορία και εσείς αξιολογήστε τη. Μόλις τώρα,αγόρασα από μαγαζί στη Γερμανία με απλή πιστωτική της Eurobank,ένα ωραιότατο μαχαίρι από τα σχετικώς καλά. Μου ζήτησε απλώς παραπάνω, τη γνωστή επιβεβαίωση ότι είμαι εγώ με δεύτερο κωδικό,τον οποίον ήδη είχα,και έτσι όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccelDrag Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Θυμάμαι οτι την σημειώση για υπέρβαση ορίου ελεύθερων κεφαλαίων την εμφάνιζε το ebanking προς το τέλος κάθε μήνα...σωστά; Έχει φτάσει 5 ο μήνας καο μου λέει το ίδιο...τι γίνεται ρε παίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Θυμάμαι οτι την σημειώση για υπέρβαση ορίου ελεύθερων κεφαλαίων την εμφάνιζε το ebanking προς το τέλος κάθε μήνα...σωστά; Έχει φτάσει 5 ο μήνας καο μου λέει το ίδιο...τι γίνεται ρε παίδες;Μαλλομ εξαντλήθηκε ήδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα