spartak1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Οπότε εγώ βάση αυτών μπορώ να πάω δεύτερα πχ να σηκωσω τα 1500€ ή όχι; Μήπως πρέπει μόνο να πάω στο ταμείο; Από το ΑΤΜ δε μπορείς σίγουρα. Μπορείς μέχρι 840. Από το ταμείο θα μπορείς να τα σηκώσεις όλα.Αν δεν τα χρειάζεσαι γιατί να τα σηκώσεις όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Από το ΑΤΜ δε μπορείς σίγουρα. Μπορείς μέχρι 840. Από το ταμείο θα μπορείς να τα σηκώσεις όλα.Αν δεν τα χρειάζεσαι γιατί να τα σηκώσεις όμως; Δεν νομίζω ότι έχει εφαρμοστεί ακόμη η δυνατότητα ανάληψης των 840 και από το ταμείο, αφού δεν έχει η εκδοθεί το αντίστοιχο δελτίο τύπου της ΕΕΤ. Ίσως αυτό το ΣΚ να προσαρμόσουν το λογισμικό των ΑΤΜ αλλά από 1/8 ίσως μάθουμε κάποιο νέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Καλά ναι δεν τα χρειάζομαι αλλά λέω να ξέρω τι γίνεται σε περιπτώση που μπορεί να τα θέλω να τα σηκωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spytoufe Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 τι να πω ρε παιδια πριν 2 βδομαδες πηρα μια action cam και τωρα με την ιδια καρτα που εχω κανει αρκετες αγορες με εκοψε 3 φορες απο χθες. εχω revolut οποτε κανενα προβλημα απλα μου φανηκε λιγο ακυρο. τωρα στα ξαφνικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatshooter Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Σε paypal λογαριασμο μπορω να βαλω χρηματα με ελληνικη χρεωστικη καρτα?Δοκιμαζω με την μεθοδο της προσκλησης σε αλλο μειλμυ και τοσο με την visa Πειραιως οσο και με την μαστερ καρντ της εθνικης εχω παρει τα @@ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thleorasakias Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 εα Σε paypal λογαριασμο μπορω να βαλω χρηματα με ελληνικη χρεωστικη καρτα?Δοκιμαζω με την μεθοδο της προσκλησης σε αλλο μειλμυ και τοσο με την visa Πειραιως οσο και με την μαστερ καρντ της εθνικης εχω παρει τα @@ μου εαν το χρονο που σπαταλας σε διαφορα ποστ με το να ρωτας το ιδιο συνεχεια τον ειχες επενδυσει λιγο σε διαβασμα θα ειχες απαντησει μονο σου στην ερωτηση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatshooter Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 εα εαν το χρονο που σπαταλας σε διαφορα ποστ με το να ρωτας το ιδιο συνεχεια τον ειχες επενδυσει λιγο σε διαβασμα θα ειχες απαντησει μονο σου στην ερωτηση σου Ευχαριστω για την βοηθεια φιλε.Ο χρονος που σπαταλησες για την απαντηση σου ειναι και ο σκοπος του φορουμ δλδ να βοηθαμε.Ευχαριστω κ παλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Σε paypal λογαριασμο μπορω να βαλω χρηματα με ελληνικη χρεωστικη καρτα? Δε μπορείς λόγω cc. Βγάλε καμιά ξένη κάρτα για να κάνεις απροβλημάτιστα τις αγορές σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Σε paypal λογαριασμο μπορω να βαλω χρηματα με ελληνικη χρεωστικη καρτα?Δοκιμαζω με την μεθοδο της προσκλησης σε αλλο μειλμυ και τοσο με την visa Πειραιως οσο και με την μαστερ καρντ της εθνικης εχω παρει τα @@ Βαλε τον λογαριασμο σου το ιβαν εννοω και φορτωσε χρηματα αΝΘΕς Να κανεις αγορες η Κατεβασε την Revoluτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzelakos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Οπως όλοι έτσι και εγώ χρησιμοποιουσα το κόλπο παράκαμψης τον capital control έτσι ώστε να μπορώ να κάνω τις αγορές μου μέσω PayPal. Ξαφνικά μια μέρα μου πέταξε ένα μήνυμα ότι έχω ξεπεράσει τα όρια (lift limits) και ότι πρέπει να δώσω περισσότερα στοιχεία, πχ λογαριασμό ΔΕΚΟ. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον; Να τα δώσω ή θα μπλέξω γιατί κάνω κάτι παράνομο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Κάνε αναζήτηση σ' αυτό το νήμα με τις δύο λέξεις κλειδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 ρε παιδιά από steam αγοράζουμε κανονικά ? θέλω να πάρω ένα παιχνιδάκι άλλα δεν έχω pay pal κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Εγώ με πειραιώς visa αγοράζω κανονικά από steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Εγώ με πειραιώς visa αγοράζω κανονικά από steam Θα δοκιμασω να αγορασω καποιο φθηνο παιχνιδι και εγω με χρεωστικη εθνικης για οσους ενδιαφερονται να ενημερωθουν Παλιοτερα ειχα δοκιμασει και ετρωγα πορτα. EDIT: Δυστυχως επειδη εχω υπολοιπο στο paypal δεν με αφηνει να πληρωσω με την συνδεδεμενη χρεωστικη ( θα τραβηξει απο το balance).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Θα δοκιμασω να αγορασω καποιο φθηνο παιχνιδι και εγω με χρεωστικη εθνικης για οσους ενδιαφερονται να ενημερωθουν Παλιοτερα ειχα δοκιμασει και ετρωγα πορτα. EDIT: Δυστυχως επειδη εχω υπολοιπο στο paypal δεν με αφηνει να πληρωσω με την συνδεδεμενη χρεωστικη ( θα τραβηξει απο το balance).... Αν θελεις να δοκιμασεις αν τραβαει απο τη καρτα τοτε κανε withdraw ολα τα λεφτα που εχεις στο paypal ballance στη τραπεζα σου και μετα απο μερικες μερες που τα λεφτα θα μπουνε στην τραπεζα ξαναδοκιμασε να αγορασεις κατι μεσω του paypal με μηδενικο ballance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα