zacharis1955 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Δηλαδή όσοι παίζουν video games δεν πρέπει να ψηφίζουν γιατι είναι ακατάλληλοι επειδή παίζουν video games; Ή μήπως όσοι δεν παίζουν και είναι 18+ είναι όλοι κατάλληλοι να ψηφίζουν; Συγγνώμη αλλά δεν ήξερα ότι επειδή παίζω pokemon go λέει κάτι και για την ικανότητα μου να ψηφίζω. Είδα και τις προηγούμενες γενιές χωρίς το go πως ψηφιζαν... Υ.Γ Η ψήφος από εδώ και πέρα θα είναι στα 17. Ελπίζω να κατάλαβες αυτά που σου είπε ο @theopan, αν και όπως του απάντησες φοβάμαι πως όχι, προσπάθησε πάντως, πίστεψε με, μόνο κέρδος θα έχεις, αλλιώς καμιά ελπίδα, μνημόνια με ή χωρίς π@π@ριασμα μέχρι να σβήσει ο ήλιος... Υ.Γ: Oι προηγούμενες γενιές, δικαιολογούνται κάπως γιατί γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα στο παραμύθι επομένως είχαν την πολυτέλεια να πιστεύουν και να υποστηρίζουν ότι τους βόλευε εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή δηλαδή yolo κοινώς ότι φάμε, ότι πιούμε κ' ότι αρπάξει ο κ@λος μας, η σημερινή γενιά όχι, βλέπει -ή θα έπρεπε να βλέπει- live στο πετσί της τι συμβαίνει... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2016 από zacharis1955 2
Theodore41 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Υ.Γ Η ψήφος από εδώ και πέρα θα είναι στα 17. Δεν κατάλαβες,στα 16 χρόνια και μία ημέρα είναι.Ενώ πριν,ήταν στα 18 συμπληρωμένα. Αρα μιλάμε για 2 χρόνια πίσω.
zacharis1955 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δεν κατάλαβες,στα 16 χρόνια και μία ημέρα είναι.Ενώ πριν,ήταν στα 18 συμπληρωμένα. Αρα μιλάμε για 2 χρόνια πίσω. To ίδιο, εδώ 30-40άρηδες κυνηγούν...Pokemon στο Σύνταγμα!
conqueror06 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αυτοί που σχολιάζουν και χλευάζουν τις όποιες επιλογές του κάθε πολίτη, σε οποιαδήποτε συνήθειά του, συμπεριλαμβανόμενου του gaming, είναι εξίσου αν όχι περισσότερο επικίνδυνοι όταν ψηφίζουν. Για το γενικότερο χαμηλό πνευματικό επίπεδο των νεοελλήνων πάντως συμφωνώ και επαυξάνω... Και αυτό δεν φαίνεται μόνο στα φατσομπούκια και τα πόκεμον. Φαίνεται σε κάθε έκφραση της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Στα του θέματος, αν και η ΠΝΠ δημοσιεύτηκε, τελικά δεν αναφέρει πουθενά απελευθέρωση των ιντερνετικών αγορών από το εξωτερικό. Μάλλον ήταν ράδιο αρβύλα όσα γράφονταν. ΥΓ: Προσωπικά, αν και gamer στα περισσότερα δημοφιλή ηλεκτρονικά παιχνίδια εδώ και σχεδόν 15 χρόνια (συμπεριλαμβανόμενων και των pokemon rpg), θεωρώ το pokemon go μια εντελώς λάθος αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις επικίνδυνη εξέλιξη του παιχνιδιού για πολλούς λόγους. Και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν έκανα download στο συγκεκριμένο application Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. 1
john_shadow Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 μιας που βγήκαμε off topic, το "κράξιμο" για το Pokemon όπως είπα και πριν γίνετε λόγο οτι είναι "δημόσιο" παιχνίδι, με την λογική που λέτε οτι δεν πρέπει να ψηφίζουν άτομα που το παίζουν πρέπει να αποκλείσουμε το 55%-60%(και λιγα μπορεί να λεω) της Ελλαδας με άτομα "κολλημένα" με διάφορα πράγματα που δεν εγκρίνουν οι "σωστοί" ψηφοφόροι... και άποψη μου περί ψήφου θα πρέπει να είναι από 18 έως 75...
zacharis1955 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αυτοί που σχολιάζουν και χλευάζουν τις όποιες επιλογές του κάθε πολίτη, σε οποιαδήποτε συνήθειά του, συμπεριλαμβανόμενου του gaming, είναι εξίσου αν όχι περισσότερο επικίνδυνοι όταν ψηφίζουν. ... Δηλαδή αυτή η φωτογραφία είναι για χειροκρότημα?
Silverage Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δεν κατάλαβες,στα 16 χρόνια και μία ημέρα είναι.Ενώ πριν,ήταν στα 18 συμπληρωμένα. Αρα μιλάμε για 2 χρόνια πίσω. Δεν χρειαζόταν να τα έχεις συμπληρώσει. Μπορεί να είχες γενέθλια τον Δεκέμβριο αλλά αν γίνοταν εκλογές τον Ιανουάριο μπορούσες να ψηφίσεις.
Theodore41 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δεν χρειαζόταν να τα έχεις συμπληρώσει. Μπορεί να είχες γενέθλια τον Δεκέμβριο αλλά αν γίνοταν εκλογές τον Ιανουάριο μπορούσες να ψηφίσεις. Γενέθλια ποιανού έτους,του 17 ή του 18;
conqueror06 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δηλαδή αυτή η φωτογραφία είναι για χειροκρότημα? Μακάρι το πρόβλημα της συγκεκριμένης κατηγορίας πολιτών (και ψηφοφόρων), στην οποία συχνά αναφερόμαστε να ήταν μόνο το pokemon go... Το λάθος είναι να γενικεύουμε και να λέμε ότι κάθε χρήστης κάποιου συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι και ακατάλληλος για ψηφοφόρος. Και το γράφω εγώ που άπειρες φορές έχω έρθει σε αντιπαράθεση και εδώ στο φόρουμ με αφορμή ακριβώς αυτό τον ξεπεσμό της νέας γενιάς των Ελλήνων και των προτύπων τους. Για να μην παρεξηγηθώ, είμαι κάθετα κατά του παραλογισμού και της αποχαύνωσης των facebook, twitter, games κλπ κλπ. Αν όμως κάποιος τα χρησιμοποιεί σωστά και με μέτρο, με στόχο μόνο καλούς σκοπούς, χωρίς να ενοχλεί τους άλλους με μεθοδεύσεις (και δεν ξέρετε πόσες αισχρές μεθοδεύσεις έχουν δει τα μάτια μου στο facebook και συκοφαντίες κατά αθώων, πόσο παραλογισμό και υπερφίαλα άτομα) ή με έλλειψη ευσυνειδησίας, είναι κρίμα να "καεί" μαζί τους παράλογους μόνο και μόνο για τη συγκεκριμένη του επιλογή... Για το θέμα της ηλικίας και της ψήφου, παρεπιπτόντως, από προσωπική εμπειρία έχω δει ότι το gaming δεν έχει ηλικία. Έχω συναντήσει όλο το φάσμα των ηλικιών κατά καιρούς. Άλλωστε κάποιος προβληματικός στα 16 του θα είναι προβληματικός και στα 80 του.
makfil Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Πάμε γερά λέμε για πλήρη άρση των διαδικτυακών αγορών! Ακονίζω τον λογαριασμό μου στο Paypal εγώ! Σου είπα ότι η ιστορία των εξαγγελιών-διαρροών κλπ και της πραγματικότητας απέχει πολύ, όπως αποδείχτηκε στον 1 χρόνο που πέρασε από την εφαρμογή των CC. Για άλλη μια φορά διαψεύστηκαν όσοι πίστεψαν τις διαρροές, που μοιράζουν οι επιτήδειοι, για να παραμυθιάζονται ορισμένοι. Ψάξε να βρεις στην απόφαση του Τσακαλώτου, που δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ 2282/Β, αυτά που σε έκαναν να ενθουσιαστείς.και να εκφράσεις τη χαρά σου, με το παραπάνω post.
malaperda Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δεν πρόκειται να τους καταθέσω ούτε ένα ευρώ μέχρι να επιτρέψουν πλήρως τις διαδικτυακές αγορές από το εξωτερικό.Καραγκιόζηδες!
conqueror06 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δεν πρόκειται να τους καταθέσω ούτε ένα ευρώ μέχρι να επιτρέψουν πλήρως τις διαδικτυακές αγορές από το εξωτερικό.Καραγκιόζηδες! Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Έτσι απλά. Λυπάμαι που και πάλι κάποιοι θεωρήσαμε αξιόπιστα τα λεγόμενά τους!!!
Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Σου είπα ότι η ιστορία των εξαγγελιών-διαρροών κλπ και της πραγματικότητας απέχει πολύ, όπως αποδείχτηκε στον 1 χρόνο που πέρασε από την εφαρμογή των CC. Για άλλη μια φορά διαψεύστηκαν όσοι πίστεψαν τις διαρροές, που μοιράζουν οι επιτήδειοι, για να παραμυθιάζονται ορισμένοι. Ψάξε να βρεις στην απόφαση του Τσακαλώτου, που δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ 2282/Β, αυτά που σε έκαναν να ενθουσιαστείς.και να εκφράσεις τη χαρά σου, με το παραπάνω post. Ούτε μία αναφορά για τις αγορές μέσω ιντερνετ; Α καλά.....
spartak1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Πιθανότατα θα βγει και άλλη απόφαση αργότερα. Προφανώς επειγόταν να βγάλουν αυτη. Το λιγότερο που θα γίνει με την επόμενη απόφαση είναι να αυξηθούν τα μηνιαία όρια των τραπεζών για εμβάσματα στο εξωτερικό.
theopan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δεν πρόκειται να τους καταθέσω ούτε ένα ευρώ μέχρι να επιτρέψουν πλήρως τις διαδικτυακές αγορές από το εξωτερικό.Καραγκιόζηδες! Μην ελπίζεις άδικα. Δεν πρόκειται κατά τη γνώμη μου να γίνει ποτέ πια αυτό (με νόμισμα το Ευρώ) και να επανέλθουμε στην κατάσταση που ίσχυε στις 26/6/2015. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο οι τράπεζες, αλλά το μόνιμο έλλειμα στο εμπορικό ισοζύγιο (Ευρώ που "εξάγεις" σε σχέση με αυτά που "εισάγεις" με τις εισαγωγές και εξαγωγές αγαθών που είσαι αναγκασμένος να κάνεις). Και το σκέλος των cc που αφορά τους περιορισμούς στις αγορές από το εξωτερικό, μια χαρά τους "βόλεψε" και "γλυκάθηκαν".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα