PS1563 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εχω θελω να αγορασω ενα ρουχο f&m απο το site τους, πως μπορει να περασει η αγορα? Μονο με revolut ή διπλο λογαριασμο paypal?
turbat0s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Και με τους δύο τρόπους μπορεί να περάσει. Ωστόσο, ο φθηνότερος για σένα είναι ο πρώτος. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2016 από turbat0s
azuli Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Eγώ μια χαρά μπορώ και τώρα να κάνω τις αγορές μου (όπως και σε όλη τη διάρκεια των cc) με τη μέθοδο send money μεταξύ δύο λογαριασμών paypal... Τώρα θα μου πεις ότι έχει υψηλές προμήθειες και τα σχετικά... ντάξει για τις δικές μου ανάγκες δεν ειναι και τοσο τραγικά τα πράγματα με την προμήθεια που κρατάει. Χρησιμοποιώντας χρεωστική απο Πειραιώς αυτό. Προσπαθουσα ωρες να το κανω αυτο προχθες στο paypal με μια visa prepaid της Πειραιως (με λεφτα μεσα) και δεν μου δεχοταν,ουτε να ζητησω λεφτα απο αλλο email ουτε να πληρωσω μεσω κανονικης καρτας (Εθνικη mastercard debit με υπολοιπο μεσα). Μηπως μπορεις να βοηθησεις?Ποια ειναι η διαδικασια η σωστη ωστε να ζητησω λεφτα απο αλλο email και να πληρωσω με την prepaid η να συνδεσω στο paypal την mastercard? To μηνυμα που μου εβγαζε σε ολες τις περιπτωσεις ηταν ''Sorry, your card is unable to authorised. Please try another card or choose a different payment method. (Error Code:430285)'' η οτι εγινε denied απο τον card issuer η κατι τετοιο. Μπορουν να γινουν αγορες απο prepaid Πειραιως η Mastercard debit εθνικης και πως? Τα πραγματα που θελω ειναι απο ebay και alixpress κυριως. Οποιος μπορει ας βοηθησει,επειγομαι για καποιες αγορες που πρεπει να γινουν αυτες τις μερες ωστε να προλαβουν να ερθουν αθηνα τον αυγουστο πριν φυγω για διακοπες. Ευχαριστω προκαταβολικα!
turbat0s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Γιατί ταλαιπωρείσαι? Σε πέντε λεπτά βγάζεις μια κάρτα εξωτερικού, τη φορτώνεις και ξεκινάς τις αγορές σου.
azuli Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Γιατί ταλαιπωρείσαι? Σε πέντε λεπτά βγάζεις μια κάρτα εξωτερικού, τη φορτώνεις και ξεκινάς τις αγορές σου. εννοεις revolut?Ειμαι λιγο ασχετος,απο τα cc και μετα δεν ξανααγορασα τιποτα απ εξω
turbat0s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Με μια κάρτα εξωτερικού τα πράγματα γίνονται πιο απλά. Θα βρεις πολλές πληροφορίες εδώ στο φόρουμ.
azuli Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Με μια κάρτα εξωτερικού τα πράγματα γίνονται πιο απλά. Θα βρεις πολλές πληροφορίες εδώ στο φόρουμ. αυτο ειναι το θεμα,δεν ξερω απο που να αρχισω να ψαχνω,το thread ειναι χαωδες και δεν ξερω πλεον τι ισχυει και τι οχι
Federer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εμ δεν κανουν search, εμ τελευταία στιγμή αγορές, εμ τα θέλουν όλα στο πιάτο. Λουστείτε τους. Capital Controls 4 Ever 1
azuli Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εμ δεν κανουν search, εμ τελευταία στιγμή αγορές, εμ τα θέλουν όλα στο πιάτο. Λουστείτε τους. Capital Controls 4 Ever για να ειμαι εδω search εκανα φιλε μου.Αλλα για πες μου εσυ στην θεση μου τι θα εκανες,θα διαβαζες τις 844 σελιδες η θα εκανες μια ερωτηση μηπως καποιος (οχι εσυ μαλλον) ειχε την καλοσυνη να βοηθησει? 1
john_shadow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 για να ειμαι εδω search εκανα φιλε μου.Αλλα για πες μου εσυ στην θεση μου τι θα εκανες,θα διαβαζες τις 844 σελιδες η θα εκανες μια ερωτηση μηπως καποιος (οχι εσυ μαλλον) ειχε την καλοσυνη να βοηθησει? http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/ 1
theopan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Οποιος μπορει ας βοηθησει,επειγομαι για καποιες αγορες που πρεπει να γινουν αυτες τις μερες ωστε να προλαβουν να ερθουν αθηνα τον αυγουστο πριν φυγω για διακοπες. Ευχαριστω προκαταβολικα! Σου απάντησε ο τουρμπάτος. Η γρηγορότερη λύση είναι Leupay Wallet γιατί είναι η μόνη που φορτίζει στιγμιαία με σύνδεση Ελληνικής Mastercard. Η Revolut φορτίζει μόνο με έμβασμα πράγμα που σημαίνει ότι πριν την ερχόμενη Τετάρτη αποκλείεται να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου και γράψου. 1
Heavy-Metal Angel Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Να "νομίζεις"... 1 χρόνο μετά δεν θα συζητάμε ακόμα τα δεδομένα... https://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=1495&mid=634&lang=gr Αυτές είναι οι ισχύουσες διατάξεις. Αυτές είναι οι κατηγορίες αγαθών για τις οποίες δεν επιτρέπεται η αγορά από το εξωτερικό με Ελληνικές τραπεζικές κάρτες: Σιγά ρε μεγάλε φωτεινέ παντογνώστη. Από πότε η θήκη κινητού των $0,99 απαγορεύεται; Που το είδες στην λίστα που μου παρέθεσες αυτό; Γιατί αυτό δεν μπορούσα να αγοράσω από έναν πωλητή στο e-bay ενώ μπόρεσα από άλλον. Πολύ στόμφο έβαλες για την αερολογία που έγραψες.
Theodore41 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Σιγά ρε μεγάλε φωτεινέ παντογνώστη. Από πότε η θήκη κινητού των $0,99 απαγορεύεται; Που το είδες στην λίστα που μου παρέθεσες αυτό; Γιατί αυτό δεν μπορούσα να αγοράσω από έναν πωλητή στο e-bay ενώ μπόρεσα από άλλον. Πολύ στόμφο έβαλες για την αερολογία που έγραψες. Πολλά λες ρε μάγκα,κόψε κάτι.Ο άνθρωπος μιά χαρά τα λέει,αλλά εσύ δε θέλεις να καταλάβεις.Και του κάνεις και επίθεση,λες και σου ζητάει δανεικά. Οι έμποροι,έχουν καταγραφεί στις Τράπεζες,ανάλογα με τα είδη που πουλάνε,και αν αυτά είναι ένα μόνον είδος,τότε είναι σίγουρο από πριν αν θα περάσει ή όχι η παραγγελία.Αν όμως πουλάει πολλά διαφορετικά είδη,τότε μπορεί να περάσει ή όχι,ανάλογα με ποιό είδος έχει καταγραφεί.Ετσι,παραγγελία με συμπληρώματα διατροφής στην Αμερική,πέρασε μιά χαρά,ενώ άλλη παραγγελία,πάλι με το ίδιο είδος,σε άλλο μαγαζί,δεν πέρασε.Επίσης,υπάρχει Κινέζικο μαγαζί από όπου έχω αγοράσει 25 διαφορετικά πράγματα τους τελευταίους 5 μήνες,ενώ,προσπαθώντας να αγοράσω τα ίδια είδη από άλλο μαγαζί,και πάλι στην Κίνα,δεν τα κατάφερα. Κατάλαβες τίποτα τώρα ; 3
GreGe Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Λοιπον αυτη τη στιγμη γινεται να αγορασω gadgets κλπ απο το ebay? Χωρις paypal?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα