carolosjk Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Το πρόβλημα είναι ότι τα αδιανόητα τα θεωρούμε "αναμενόμενα"... Για αυτό βρίσκουν και κάνουν. Λεφτά τους φέρνω στο μαγαζί τους! Που τα έχουν τόσο ανάγκη! Και μου κρατάνε και προμήθεια; Για σκέψου το... Δεν διαφωνώ με αυτό που λες, όμως δυστυχώς σχεδόν σε κάθε κίνηση κεφαλαίου είτε είναι 5€ είτε 1000€ όλοι κρατάνε από κάτι, είτε είναι η τράπεζα είτε το paypal, είτε οτιδήποτε. Εξού και το "αναμενόμενο" που ανέφερα. Μακάρι να ζούσαμε σε έναν τέλειο κόσμο με μια τέλεια οικονομία, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και δεν θα συμβεί ποτέ, αφού όλοι αναζητούν το κέρδος.
theopan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δεν διαφωνώ με αυτό που λες, όμως δυστυχώς σχεδόν σε κάθε κίνηση κεφαλαίου είτε είναι 5€ είτε 1000€ όλοι κρατάνε από κάτι, είτε είναι η τράπεζα είτε το paypal, είτε οτιδήποτε. Κανείς δεν κρατάει τίποτα όταν του φέρνεις λεφτά. Ούτε το Paypal, ούτε η Revolut, ούτε η Leupay, ούτε η Number26 που έχω... Αν λειτουργούσαν οι αρμόδιοι "θεσμοί" (όχι η Τρόικα οι΄πραγματικοί) και το Ελληνικό κράτος θα έπρεπε ήδη να τους είχαν βάλει χοντρό χέρι. Ειδικά εν μέσω capital controls επιμένω ότι είναι αδιανόητο!
gbouros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μακάρι να ζούσαμε σε έναν τέλειο κόσμο με μια τέλεια οικονομία, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και δεν θα συμβεί ποτέ, αφού όλοι αναζητούν το κέρδος. Το κέρδος θα έρθει από την εκμετάλευση των χρημάτων που καταθέτεις. Είναι απαράδεκτο να θέλεις να τους καταθέσεις τα χρήματα σου και αυτοί να μην τα δέχονται αν δεν τους δώσεις την "νόμιμη" προμήθεια!!!!
theopan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500089656 ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ούτε καν το "νέο" χρήμα από το "στρώμα" διαθέσιμο για ελεύθερη ανάληψη. Μόνο ό,τι προέρχεται από το εξωτερικό! Και αν εγκριθεί από τους "θεσμούς". Τα έλεγα... 1
Silverage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500089656 ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ούτε καν το "νέο" χρήμα από το "στρώμα" διαθέσιμο για ελεύθερη ανάληψη. Μόνο ό,τι προέρχεται από το εξωτερικό! Και αν εγκριθεί από τους "θεσμούς". Τα έλεγα... https://youtu.be/pgIzBmbI-zQ?t=48s Οπότε συνεχίζουμε σπυρί σπυρί κάθε μήνα να τα μεταφέρουμε έξω.
malaperda Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 http://www.zougla.gr/money/article/protasi-te-gia-alages-stis-analipsis-diadiktiakes-paragelies-ke-emvasmata Οι προτάσεις του υπουργείου Οικονομικών, έχουν ως εξής:-Άρση της απαγόρευσης της ανάληψης μετρητών όταν προέρχονται από νέες καταθέσεις σε μετρητά,-Πλήρη άρση της απαγόρευσης πρόωρης αποπληρωμής δανείων,-Αύξηση του ποσοστού ανάληψης μετρητών από 10% σε 30% των ελεύθερων κεφαλαίων που προέρχονται από το εξωτερικό,-Δυνατότητα ανάληψης μετρητών έως 840 € ανά δύο εβδομάδες.-Μείωση του χρόνου εκτέλεσης των εμβασμάτων στο εξωτερικό.-Αύξηση των συναλλαγών μέσω πιστωτικής κάρτας στο εξωτερικό-Ανοιγμα σχεδόν όλων των sites αγορών από το εξωτερικό. 1
mentoras99 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 http://www.zougla.gr/money/article/protasi-te-gia-alages-stis-analipsis-diadiktiakes-paragelies-ke-emvasmata Οι προτάσεις του υπουργείου Οικονομικών, έχουν ως εξής: -Άρση της απαγόρευσης της ανάληψης μετρητών όταν προέρχονται από νέες καταθέσεις σε μετρητά, -Πλήρη άρση της απαγόρευσης πρόωρης αποπληρωμής δανείων, -Αύξηση του ποσοστού ανάληψης μετρητών από 10% σε 30% των ελεύθερων κεφαλαίων που προέρχονται από το εξωτερικό, -Δυνατότητα ανάληψης μετρητών έως 840 € ανά δύο εβδομάδες. -Μείωση του χρόνου εκτέλεσης των εμβασμάτων στο εξωτερικό. -Αύξηση των συναλλαγών μέσω πιστωτικής κάρτας στο εξωτερικό -Ανοιγμα σχεδόν όλων των sites αγορών από το εξωτερικό. Για να δουμε...οντως θα γινει αυτο το τελευταιο;;;; Αν γινει, σημαινει οτι θα μπορεις να αγορασεις με paypal οπως παλια, με την συνδεδεμενη καρτα;
BloodDonor89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Για να δουμε...οντως θα γινει αυτο το τελευταιο;;;; Αν γινει, σημαινει οτι θα μπορεις να αγορασεις με paypal οπως παλια, με την συνδεδεμενη καρτα; Ας ελπίσουμε πως ναι...
ringboy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Στην τράπεζα έχω όσο λεφτά έχω, σιγά μην τα είχα στο σπίτι μου... Μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να με κλέψουν, από το να κάνουν κούρεμα στις καταθέσεις Συμφωνω. Αν δεν γυρισει και το τελευταιο ευρω στις τραπεζες κουρεμα δεν γινεται. 2
gogopush Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 http://www.zougla.gr/money/article/protasi-te-gia-alages-stis-analipsis-diadiktiakes-paragelies-ke-emvasmata -Ανοιγμα σχεδόν όλων των sites αγορών από το εξωτερικό. Και πότε όλο αυτό γίνεται ;
panagob Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με αγορά από το Amazon.uk; Έχω χρεωστική Πειραιώς, δεν έχω Revolut, και θέλω να κάνω μία παρραγελία από το Amazon, περνάει κανονικά η κάρτα της τράπεζας τραβώντας λεφτά από τον λογαριασμό μου; Σχετικα με μετατροπή συναλλάγματος πρέπει να κάνω/προσέξω κάτι; Συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί η ερώτηση, αλλά δεν βρήκα κάτι.
john_shadow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 δοκιμάζεις και βλέπεις, συνήθως στο amazon περνάνε αλλά πότε δεν ξέρεις. για το συνάλλαγμα βάλε να πληρώσεις σε λίρες, να σου κάνει μετατροπή η Πειραιώς δηλαδή και όχι το amazon..
Theodore41 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δεν το γνωρίζω, μπορείς να ρωτήσεις τους εμπόρους :-D Εγώ αν είχα eshop πάντως θα το έβαζα, δεν ξέρω τί μπορεί να παίζει πάντως Χθες,αγόρασα από την Αγγλία έναν φακό στις £44,96 με πιστωτική κάρτα κανονικά,και είχαν αυτό το σύστημα ασφαλείας που λέγαμε.Είχα φτιάξει εγώ κωδικό από παλιά,οπότε,με το που το έβαλα,πέρασε μιά χαρά η αγορά,και το επιβεβαίωσα σήμερα παίρνοντας στην Τράπεζα ,τμήμα καρτών. Και πότε όλο αυτό γίνεται ; Προτάσεις είναι αυτά,που δόθηκαν στην Τρόικα. ΑΝ εγκριθούν,τότε τα ξαναλέμε... 1
panagob Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 δοκιμάζεις και βλέπεις, συνήθως στο amazon περνάνε αλλά πότε δεν ξέρεις. για το συνάλλαγμα βάλε να πληρώσεις σε λίρες, να σου κάνει μετατροπή η Πειραιώς δηλαδή και όχι το amazon.. Μπορείς να μου πεις σε ποιό βήμα το κάνω αυτό;
john_shadow Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μπορείς να μου πεις σε ποιό βήμα το κάνω αυτό; στο τελευταίο βήμα του checkout, εκεί που σου λέει αναλυτικά της χρεώσεις στα δεξιά της οθόνης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα