Composer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Εχτές έγραψα ότι έκανα κανονικά αγορά από το Amazon UK και τα χρήματα έχουν δεσμευτεί από την κάρτα κανονικά. Συγγνώμη φίλε, αν επιτρέπεται, δε θυμάμαι, είπες τί περίπου πήρες και τί ποσό; Απλώς ρωτάω μήπως εμπίπτει σε καμιά κατηγορία μουσικού download κτλ.
geopapa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 δεν εχουν ανοιξει οι συναλλαγες γενικα. Εχουν ανοιξει για συγκεκριμενες κατηγοριες (και κανεις δεν ξερει ποιες ειναι αυτες εν τέλη ) Εδω τις αναφερει: http://www.efsyn.gr/arthro/opoios-prolavei-gia-agores-me-karta-sto-diadiktyo
Composer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Εδω τις αναφερει: http://www.efsyn.gr/arthro/opoios-prolavei-gia-agores-me-karta-sto-diadiktyo Ναι τις αναφέρει, αλλά όπως είδαμε έχουν γίνει και αγορές για άλλα προϊόντα (κατά τύχη). Όπως είπα και χθες, ένας γνωστός μου πήρε cd.
spyroskonst Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Απο prozis πάντως έφαγα τρελά άκυρα απο το βράδυ μέχρι σήμερα το μεσήμερι. Με τίποτα όμως..
Mavroulakoz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Συγγνώμη φίλε, αν επιτρέπεται, δε θυμάμαι, είπες τί περίπου πήρες και τί ποσό; Απλώς ρωτάω μήπως εμπίπτει σε καμιά κατηγορία μουσικού download κτλ. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00WSJ4VD8?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
Composer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00WSJ4VD8?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 Οκ, ευχαριστώ.
serdakis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Παιδια ξερει καποιος την διαδικασια να βαλω στο balance του paypal πχ 50ευρω απο χρεωστικη καρτα εξωτερικου? Ευχαριστω
AETOLOFITIS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Ελπιζω να γραφω σε σωστο θεμα. Η κατασταση δεν παει αλλο. Φιλος αποφασισε να στησει pc και εκτος απο μητρηκη που αγορασαμε πριν απο τα cc ευτυχως. δεν μπορει να βρει τιποτα. Εχουμε 2 εβδομαδες που παραγγειλαμε cpu αλλα ακομη τιποτα.και μονο που σκεφτομαι οτι θελουμε και gpu νευριαζω. Ειναι κριμα να πρεπει να δωσει παραπανω χρηματα για τα ιδια parts γιατι μονο στα ακριβα μαγαζια υπαρχουν Ξερω οτι υπαρχουν αλλα πιο σοβαρα προβληματα αλλα η κατασταση ελπιζω να αλλαξει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Εδω τις αναφερει: http://www.efsyn.gr/arthro/opoios-prolavei-gia-agores-me-karta-sto-diadiktyo το θεμα ειναι οτι σου λεει μπορει να πληρωσεις ξενοδοχειο αλλα δεν σου εξηγει τι εννοει ξενοδοχειο. Το airbnb πιανεται? το χοστελ? ειναι πααααρα πολυ γενικα αυτα που λενε για αυτο λεω οτι δεν ξερει κανεις τι εννοουν
theo93 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 επειδη ειναι μεγαλο το νημα , αλλαξα καρτα στον λογαριασμο μου στην paypall και οταν παω να κανω confirm την καρτα μου βγαζει "The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience." Λόγω capital control συμβαίνει ?
Composer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Νομίζω το paypal θα πρέπει να το ξεχάσετε όσοι προσπαθείτε.. Φαντάζομαι θα ξαναλειτουργήσει κανονικά όταν αρθούν πλήρως τα cc. Προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να αγοράσουμε με κάρτα απευθείας, και αν μας κάτσει. Επίσης νομίζω τελικά ότι κατέληξα σε αυτό: Οι λιγοστές αγορές που αναφέρονται οφείλονται σε glitch του τραπεζικού συστήματος. Δεν ξέρω πώς το έχουν κάνει να αναγνωρίζει αν πρόκειται για ξενοδοχεία, ψηφιακή μουσική κτλ, αλλά πιστεύω πως μερικές φορές το σύστημα μπερδεύεται και έτσι κάποια άλλα προϊόντα που έχει τύχει να πάρουν κάποιοι, είναι επειδή "νόμιζε" ότι υπάγονται σε αυτές τις κατηγορίες..
iLLiCiT Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Νομίζω το paypal θα πρέπει να το ξεχάσετε όσοι προσπαθείτε.. Φαντάζομαι θα ξαναλειτουργήσει κανονικά όταν αρθούν πλήρως τα cc. Προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να αγοράσουμε με κάρτα απευθείας, και αν μας κάτσει. Εδώ κάνεις λάθος. Δεν χρειάζεται να γίνει πλήρη άρση του CC, το οποίο μπορεί να πάρει και χρόνο. Αρκεί να γίνει άρση του γενικότερου αποκλεισμού πιστωτικών προς το εξωτερικό, ακόμα και κάτω από μικρά όρια, για να λειτουργήσει το paypal.
ANKA1984 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ PREPAID ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΓΙΑ AMAZON ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ SITE ΓΙΝΩΝΤΕ ΔΕΚΤΕΣ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ, 1-20e, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2-3 ΑΓΟΡΕΣ...
re4male Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Παιδια ξερει καποιος την διαδικασια να βαλω στο balance του paypal πχ 50ευρω απο χρεωστικη καρτα εξωτερικου? Ευχαριστω μπαινεις στο paypal με τον κωδικο σου και κανεις ρικουεστ μονευ στο mail του φιλου σου ( αν δεν εχει παιπαλ τσεκαρεις επιλογή remider0 μπαινεις στο μαιλ του φιλου σου βλέπεις το μυνημα από το παιπαλ συμπληρωνεις τα στοιχεια και πληρωνεις . εχει αναλυτικο βιντεακι στο θεμα ψαξτο λιγοαμα δεν τα καταφερεις . 1
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 <p>Έχει δοκιμάσει κάποιος προπληρωμένη eurobank στο amazon.co.uk? Αν ναι λειτουργεί κανονικά?</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα