Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βγάλε μια κάρτα εξωτερικού να γλιτώσεις τα fees του paypal.

Παιζει να βρω σημερα καρτα εξ ενος φιλου. Αν οχι ισως κανω αυτο που ειπα, Το εμβασμα εχει επισης προμηθεια.Ξερουμε ποσο και αν παει αναλογα του ποσου.,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Περιμενοντας (εδω και βδομαδες...),

την αυριανη μερα (1η του μηνα-Πειραιως διχως δυνατοτητα εμβασματος απο τα μέσα του Ιουνη)....

Λυμένο είναι κι αυτό το πρόβλημα αλλά σας αρέσει να κάθεστε να παιδεύεστε...

το αμαζον δέχεται κανονικά Ελληνικές κάρτες ενώ το ebay (paypal) όχι

βέβαια μπορείς να σταθείς τυχερός και στις δεκάδες προσπάθειες να περάσει κάτι

η πλάκα είναι που παίρνεις τηλέφωνο την τράπεζα και τους ρωτάς:

"αυτή η συναλλαγή γιατί εγκρίθηκε και η άλλη όχι;"

και σου απαντάνε "δε γνωρίζουμε, είναι θέμα capital controls"

Ελλάδα εν έτει 2015

φιλε μου...με απλη κατα8αιτικη καρτα αγορασες απο το αμαζον ? αν ναι...πως ακριβως γινεται...αν μπορεις σε πρκλω εξγηγησε μου

Ήταν μία κάποια λύση, αλλά σταματά να είναι; Μόλις επέβαλε cc η moneysafe!!

"Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις  7 Ιουλίου 2016 η δυνατότητα μεταφοράς από τη MoneySafe κάρτα σας σε μια άλλη MoneySafe κάρτα (buddy transfer) θα απενεργοποιηθεί. Επιπλέον οι αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ που πραγματοποιούνται Ελλάδα και εξωτερικό, διαμορφώνονται  σε 60€ ημερησίως  ή συσωρευτικά σε 420€ εβδομαδιαίως."

Παιδιά καλημέρα, επειδή έχω χάσει τις επαφές με τις ηλεκτρονικές αγορές αποταν ξεκινησαν τα cc. Θέλει ένας γνωστός τώρα να αγοράσουμε hosting απο το weebly, θα περάσει η αγορά 50€ με χρεωστική της Πειραιώς?

Καλημερα παιδια.Προσπαθησα να αγορασω κατι απο gearbest με paypal(χρεωστικη πειραιως) πριν λιγες μερες και πριν ολοκληρωθει η πληρωμη μου εβγαλε μια καρτελα που ζητουσε στοιχεια αλλης καρτας.Με λιγα λογια απετυχε η πληρωμη.Εψαξα λιγο εδω και ειδα που γραφατε να περιμενουμε να αλλαξει ο μηνας λογω του οριου εξαγωγης κεφαλαιων των ελληνικων τραπεζων.(αν καταλαβα καλα)Ξαναπροσπαθησα λοιπον σημερα αλλα η καταληξη ηταν η ιδια.Ξερουμε τι γινεται?

Καλημέρα,

περίμενα να τελειώσει ο μήνας (έχω κάρτα πειραιώς) για να πάρω κάτι από ebay γιατί τόσες μέρες δεν μπορούσα και πίστευα ότι ήταν λόγω του μηνύματος της Πειραιώς ότι δεν γίνεται έμβασμα τον Ιούνη, προσπάθησα σήμερα και τίποτα... ξέρει κανείς κάτι;

Καλημερα παιδια.Προσπαθησα να αγορασω κατι απο gearbest με paypal(χρεωστικη πειραιως) πριν λιγες μερες και πριν ολοκληρωθει η πληρωμη μου εβγαλε μια καρτελα που ζητουσε στοιχεια αλλης καρτας.Με λιγα λογια απετυχε η πληρωμη.Εψαξα λιγο εδω και ειδα που γραφατε να περιμενουμε να αλλαξει ο μηνας λογω του οριου εξαγωγης κεφαλαιων των ελληνικων τραπεζων.(αν καταλαβα καλα)Ξαναπροσπαθησα λοιπον σημερα αλλα η καταληξη ηταν η ιδια.Ξερουμε τι γινεται?

Αγόραζε από το Bang good με πιστωτική,όχι με PayPal,και ασφάλιζε το είδος με ένα κλικ στη σελίδα πώλησης.Εχω αγοράσει 23 πράγματα από κει με κανένα πρόβλημα.Ούτε διεθνείς κάρτες,ούτε τίποτα.

Καλημέρα,

περίμενα να τελειώσει ο μήνας (έχω κάρτα πειραιώς) για να πάρω κάτι από ebay γιατί τόσες μέρες δεν μπορούσα και πίστευα ότι ήταν λόγω του μηνύματος της Πειραιώς ότι δεν γίνεται έμβασμα τον Ιούνη, προσπάθησα σήμερα και τίποτα... ξέρει κανείς κάτι;

Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια συνεχώς...

Δεν υπάρχει κανένα μηνιαίο όριο στις συναλλαγές με Ελληνικές κάρτες! Όσες επιτρέπονται, επιτρέπονται και όσες απαγορεύονται, απαγορεύονται. Μηνιαίο όριο υπάρχει μόνο για εμβάσματα (να στείλεις χρήμα κατυεθείαν σε κάποιον λογαριασμό) προς το εξωτερικό. Άδικα περιμένετε τις αρχές του οποιουδήποτε μήνα για τέτοια θέματα...

Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια συνεχώς...

Δεν υπάρχει κανένα μηνιαίο όριο στις συναλλαγές με Ελληνικές κάρτες! Όσες επιτρέπονται, επιτρέπονται και όσες απαγορεύονται, απαγορεύονται. Μηνιαίο όριο υπάρχει μόνο για εμβάσματα (να στείλεις χρήμα κατυεθείαν σε κάποιον λογαριασμό) προς το εξωτερικό. Άδικα περιμένετε τις αρχές του οποιουδήποτε μήνα για τέτοια θέματα...

εγώ δεν είπα κάτι για όριο... η Πειραιώς είχε βγάλει ανακοίνωση ότι μέχρι 30/6 δεν γίνεται εκτέλεση εμβάσματος

Αγόραζε από το Bang good με πιστωτική,όχι με PayPal,και ασφάλιζε το είδος με ένα κλικ στη σελίδα πώλησης.Εχω αγοράσει 23 πράγματα από κει με κανένα πρόβλημα.Ούτε διεθνείς κάρτες,ούτε τίποτα.

δεν έχει ίδιες τιμές ούτε προϊόντα όμως... αυτό που θέλω το έψαξα και δεν υπάρχει

Στις 22/06 είχα δώσει έντολή για έμβασμα μέσω winbank για να εκτελεστεί 01/07 και σήμερα μου λέει οτι απέτυχε λόγω υπέρβασης ορίου εντολών μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό.

εγώ δεν είπα κάτι για όριο... η Πειραιώς είχε βγάλει ανακοίνωση ότι μέχρι 30/6 δεν γίνεται εκτέλεση εμβάσματος

δεν έχει ίδιες τιμές ούτε προϊόντα όμως... αυτό που θέλω το έψαξα και δεν υπάρχει

Άλλο έμβασμα, άλλο αγορά με κάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...