Silverage Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μάλλον θα κάνεις κάποιο λάθος. Και γιατί το λέω αυτό... Τα χρήματα αυτά επιχείρησα να τα στείλω στις 23 αυτού του μήνα. Σήμερα, μου ήρθαν κάτι άλλα χρήματα από την paypal (πριν μερικές μέρες έκανα withdraw τα χρήματα από paypal balance στο λογαριασμό μου της Πειραιώς και εμφανίστηκαν σήμερα). Αυτά τα χρήματα, τώρα, δοκίμασα να τα στείλω στη Revolut και στάλθηκαν. Μάλιστα, στην αρχή είπα να τα στείλω μαζί με το αρχικό 22άρι, αλλά δεν πετύχαινε. Έτσι, δοκίμασα να στείλω του paypal μεμονωμένα και πέτυχε. Σαν να τρέχει κάτι με αυτό το 22άρι. Τα χρήματα απο το εξωτερικό είναι ελεύθερα των capital controls. 1
George Karagiannis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Τα χρήματα απο το εξωτερικό είναι ελεύθερα των capital controls. Ααα... Μάλιστα. Σας ευχαριστώ Silverage και markfil !
theopan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, Έχω αυτή τη στιγμή ενεργούς λογαριασμούς Paypal, Revolut και μία κάρτα Payoneer μέσω της Airbnb. Θέλω να λάβω μία πληρωμή με έμβασμα από χώρα εκτός Ευρώπης. Η Payoneer Παρέχει IBAN γερμανικό αλλά μόνο για χώρες εντός SEPA (ευρωπαικής ένωσης χοντρικά) Το Revolut για να κάνεις top-up με έμβασμα πρέπει ο λογαριασμός απο όπου ξεκινάνε τα χρήματα να είναι στο ίδιο όνομα Και το Paypal απο ότι λέτε στο thread εδώ, πάλι θέλει να είναι στο ίδιο όνομα. Υπάρχει καμία λύση να πληρωθώ με έμβασμα σε κάποιο απο αυτά τα services, η κάποιο άλλο που να μπορώ να ενεργοποιήσω ηλεκτρονικά; Ευχαριστώ. (PS. sorry αν έχει απαντηθεί, έψαξα αρκετά χωρίς αποτέλεσμα) 1) Ζητάς να σου κάνουν το έμβασμα σε οποιονδήποτε Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Τα χρήματα αυτά θα είναι ελεύθερα για διακίνηση εκ νέου στο εξωτερικό. 2) Ζητάς σε αυτόν που θα σου τα στείλει να ανοίξει κι αυτός Revolut, να τα φορτώσει εκεί και να σου τα μεταφέρει από το δικό του account στο δικό σου. 3) Ανοίγεις μια Leupay η οποία σου δίνει ΙΒΑΝ το οποίο δέχεται εμβάσματα από παντού. Ενώ κάποια άλλα χρήματα που μου «ήρθαν» σήμερα από paypal και τα έστειλα στη Revolut τα δέχτηκαν και έφυγαν σήμερα κιόλας. Τι μπορεί να φταίει; Αυτό που σου απάντησαν και οι άλλοι: χρήματα που έρχονται από εξωτερικό είναι ελεύθερα των cc. 1
johnmegarythmos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Σε τι site πέρασε κανονικά? Πιστεύω ότι φταίει το pay pall .
George Karagiannis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Αυτό που σου απάντησαν και οι άλλοι: χρήματα που έρχονται από εξωτερικό είναι ελεύθερα των cc. Σε ευχαριστώ, theopan! Τώρα είδα την απάντησή σου.
ledaque Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Παιδια μπορω να κανω αγορα απο το amazon.co.uk με Eurobank Debit Mastercard? Το αντικειμενο που θα παραγγειλω θα ειναι διαθεσιμο σε 1-2 βδομαδες και το site δεχτηκε την καρτα μου αρχικα. Αλλα ο λογος που ρωταω ειναι επειδη το amazon.co.uk χρεωνει την καρτα μονο οταν κανει ship το αντικειμενο οποτε φοβαμαι μην περιμενω τσαμπα 1-2 βδομαδες και οταν εχουν στοκ μου πουνε "δε μπορουμε να χρεωσουμε την καρτα". Δηλαδη: υπαρχει περιπτωση να τη δεχτουν αρχικα και οταν προσπαθησουν να τη χρεωσουν να υπαρχει καποιο προβλημα?
makfil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δέχτηκε την κάρτα αλλά αν, αυτό που θέλεις να αγοράσεις περιλαμβάνεται στα μη επιτρεπόμενα, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ολοκληρωθεί η αγορά λόγω CC. Σ' αυτή την περίπτωση, θα σε ενημερώσει να πληρώσεις με άλλο τρόπο, δηλαδή με άλλη κάρτα. Με την ευκαιρία, έχε υπόψη ότι η Eurobank χρεώνει προμήθεια 2% στις αγορές σε συνάλλαγμα. Εάν έχεις λογαριασμό σε άλλη τράπεζα (η ΕΤΕ δεν χρεώνει παρόμοια προμήθεια), χρησιμοποίησε άλλη κάρτα. 1
Silverage Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέχρι τώρα καμία αγορά απο amazon.co.uk και .de με κάρτα εθνικής δεν μου έχει απορριφθεί. Μάλλον θα περάσει. 1
ledaque Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δέχτηκε την κάρτα αλλά αν, αυτό που θέλεις να αγοράσεις περιλαμβάνεται στα μη επιτρεπόμενα, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ολοκληρωθεί η αγορά λόγω CC. Σ' αυτή την περίπτωση, θα σε ενημερώσει να πληρώσεις με άλλο τρόπο, δηλαδή με άλλη κάρτα. Με την ευκαιρία, έχε υπόψη ότι η Eurobank χρεώνει προμήθεια 2% στις αγορές σε συνάλλαγμα. Εάν έχεις λογαριασμό σε άλλη τράπεζα (η ΕΤΕ δεν χρεώνει παρόμοια προμήθεια), χρησιμοποίησε άλλη κάρτα. 1) Οι καρτες γραφικων περιλαμβανονται στα μη επιτρεπομενα? 2) Υπαρχει περιπτωση αν ειναι οντως στα μη επιτρεπομενα να μου το περασε αρχικα και να το κανει decline οταν ερθει το προιον? Δηλαδη ποτε τσεκαρουν αν ειναι ολα οκ, στο τελος? Μαλακια θα ηταν αυτο γιατι θα περιμενω τσαμπα 2 εβδομαδες. 3) Εχω εναν λογαριασμο εθνικης αλλα οχι πιστωτικη και νομιζω θελουν πιστωτικη οχι bank transfer. Μέχρι τώρα καμία αγορά απο amazon.co.uk και .de δεν μου έχει απορριφθεί. Μάλλον θα περάσει. Αν ειναι πανω απο το λεφτα που εχω μεσα τι γινεται? Θα πληρωσω κανενα τοκο κτλ αμα βαλω τα εξτρα χρηματα στο λογαριασμο μετα? P.S. Sorry για τις noobikes ερωτησεις αλλα ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο εξωτερικο μετα απο τα capital controls...
makfil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 1. Δεν επιτρέπονται "αγορές ηλεκτρονικών ειδών/εξοπλισμού". 2. Ναι, και το εξήγησα παραπάνω.
theopan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 3) Εχω εναν λογαριασμο εθνικης αλλα οχι πιστωτικη και νομιζω θελουν πιστωτικη οχι bank transfer. Αν ειναι πανω απο το λεφτα που εχω μεσα τι γινεται? Θα πληρωσω κανενα τοκο κτλ αμα βαλω τα εξτρα χρηματα στο λογαριασμο μετα? Θέλουν κάρτα, όχι απαραίτητα πιστωτική. Ο λογαριασμός που έχεις δεν είναι συνδεδεμένος σε κάποια χρεωστική; Αυτές τις οποίες χρησιμοποιείς στο ΑΤΜ. Αυτή θα χρησιμοποιήσεις. Αν η χρέωση είναι μεγαλύτερη από το ποσό που έχεις στο λογαριασμό, θα αποτύχει. Πρέπει να έχεις εξαρχής αρκετό υπόλοιπο στις χρεωστικές για να κάνεις συναλλαγές.
mentoras99 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 ΕΠΕΤΕΙΟΣ 1 ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ TOPICΦτασαμε αισίως(!), ενα χρονο υπαρξης του παροντος νηματος. To ανοιξα πριν 1 χρονο, ακριβως μολις επεβληθησαν τα δυσμενη capital controls.Περαν του οτι το αγκαλιασατε απαντες, υπηρξε πολυ υποστηρικτικο, ιδιαιτερα τους πρωτους μηνες της εφαρμογης των cc, ωστε να μπορεσουμε να ξεφυγουμε τον εγκλωβισμο μας και τον αποκλεισμο μας, σαν πολιτες β’ κατηγοριας σε αυτο τον κοσμο.Πιθανολογω οτι ισως το παρον νημα ισως να εχει και ολικο ρεκορ επισκεψεων στο insomnia, αφου βλεπω πανω απο 2 εκατομμυρια εμφανισεις!!! και μαλιστα σε διαστημα μολις ενος ετους!!!!Ως topic starter, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ απο καρδιας,και σας παρακαλω ομορφα και με διαθεση αλληλεγγύης και αλληλοβοηθειας,να συνεχισουμε να στηριζει ο ενας τον αλλον σε αυτη την προσπαθεια που ξεκινησαμε,μεχρι(αν) να ξεπερασουμε καποτε, στο απωτερο μελλον, τις δυσκολιες που προκαλεσαν στις ζωες μας τα capital controls.Να ειστε ολοι καλα,και καλη μας συνέχεια!!! :) 5
sys Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 . Διαδικασία Request Money ή αλλιώς Payment με 100% επιτυχία (για μένα τουλάχιστον) 1) Σύνδεση στον λογαριασμό μου paypal (δεν είναι απαραίτητο να έχει συνδεδεμένη κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό) και επιλέγω "Send & Request Payments" > "Request a Payment" > εισάγω το 2ο email μου (δεν έχει paypal αυτό το email, δεν είναι απαραίτητο να έχει paypal ή μάλλον καλύτερα να μην έχει εφόσον είναι δικό σας γιατί δύο λογαριασμοί paypal με τα ίδια στοιχεία είναι φάουλ....θα μπορούσε να είναι απλά ένας λογαριασμός email στον οποίο έχετε πρόσβαση) από οπού θα πληρώσω / στείλω τα λεφτά > επιλέγω το ποσό σε ευρώ και στέλνω το αίτημα (request payment ή money αλλιώς) > κάνω αποσύνδεση από το paypal. 2) Αλλάζω ΙΡ (κλείνω - ανοίγω το modem / router ή μέσα από το μενού του κλείνω - ανοίγω την σύνδεση adsl) > καθαρίζω τα cookies από τον browser μου 3) Σύνδεση στο 2ο email > ανοίγω το εισερχόμενο μήνυμα του request payment > επιλέγω πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (δεύτερη επιλογή κάτω, δεν επιλέγω να πληρώσω με paypal.....υπόψιν πως είμαι κάποιος άλλος διαφορετικός άνθρωπος από αυτόν που ζητάει χρήματα), η κάρτα μπορεί να είναι και συνδεδεμένη με τον λογαριασμό paypal που ζητάει λεφτά (δεν ξέρω πως αλλά γίνεται) > στα στοιχεία επικοινωνίας / email της κάρτας που πληρώνει δίνω ένα 3ο email δικό μου (με ψεύτικα στοιχεία ή κάποιο email στο οποίο έχω πρόσβαση αν θέλω να δω το ενημερωτικό μήνυμα), σε αυτό θα μου έρθει ενημέρωση για την συναλλαγή > κάνω αποσύνδεση από το 2o email 4) Αλλάζω ΙΡ (κλείνω - ανοίγω το modem / router ή μέσα από το μενού του κλείνω - ανοίγω την σύνδεση adsl) > καθαρίζω τα cookies από τον browser μου. 5) Έγινε η μεταφορά χρημάτων, τέλος > αν θέλω να δω τα λεφτά στο balance προχωράω σε σύνδεση στο λογαριασμό μου paypal Σημειώσεις: - Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα μετά από διάφορες δοκιμές, βελτιώσεις κτλ. Έχει 100% επιτυχία για μένα, ελπίζω το ίδιο και για όλους εσάς....αν όχι παρακαλώ συγχωρέστε με και ακολουθήστε αυστηρά όλα τα βήματα και αν και πάλι όχι παρακαλώ να αναφέρετε το πρόβλημα και πιστεύω πάλι όλοι μαζί εδώ βοηθώντας ο ένας τον άλλον θα βρούμε μία λύση..... - Δεν έχω πολλές κάρτες και επομένως δεν το δοκίμασα με όλες (το έχω κάνει πολλές φορές με πιστωτική της Alpha Bank). Δοκιμάστε εσείς με ό,τι έχετε και πείτε μας. - Μιλάμε πάντα για dynamic IP (όλοι οι οικιακοί χρήστες έχουν dynamic IP που δύναται να αλλάζει, εκτός αν το ζητήσουν διαφορετικά) και όχι για static IP. - Να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση που δεν πετύχει η διαδικασία ή μετανιώσετε, μπορείτε απλά από τον λογαριασμό σας paypal να ακυρώσετε το request payment και να σας επιστραφούν οι αντίστοιχες χρεώσεις. - Τα συνημμένα screenshots είναι με χρονολογική σειρά. . Στην τελευταία μέθοδο request money του dedalos91, φτανω στο 3ο βήμα που ανοίγω το σύνδεσμο για να πληρώσω αλλα με κάνει redirect στην αρχική σελίδα του paypal. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνω και δεύτερο λογαρισμό για να μπορέσει να γίνει η πληρωμή;
miklis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια.Εχει αλλαξει κατι με πληρωμες paypal? Για μικρα ποσα εκανα το παραπανω κολπο με 2 μαιλ τωρα ομως θελω να στειλω 750ε ιταλια για αγορα κ δεν με συμφερει να κανω το κολπο διοτι κραταει προμηθεια γυρω στα 3.5% σε καθε μεταφορα .δλδ 40ε στη περιπτωση μου. μπορω πλεον να πατησω sent payment η λογω καπιταλ οχι ακομη? τραπεζα eurobank
turbat0s Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Βγάλε μια κάρτα εξωτερικού να γλιτώσεις τα fees του paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα