turbat0s Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Όλο αυτό το thread θα έπρεπε να μαζευτεί σε ένα χρηστικό βιβλιαράκι με μορφή FAQs. Άνετα θα πλήρωνα ένα δεκάευρω, από το να ψάχνω εδώ μέσα σε 800 σελίδες posts Μπα, είναι πιο εύκολο να κάνεις ένα search στο thread! Σε ένα δευτερόλεπτο έχεις τους όρους αναζήτησης κιτρινισμένους μπροστά σου!
nionionio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, Έχω αυτή τη στιγμή ενεργούς λογαριασμούς Paypal, Revolut και μία κάρτα Payoneer μέσω της Airbnb. Θέλω να λάβω μία πληρωμή με έμβασμα από χώρα εκτός Ευρώπης. Η Payoneer Παρέχει IBAN γερμανικό αλλά μόνο για χώρες εντός SEPA (ευρωπαικής ένωσης χοντρικά) Το Revolut για να κάνεις top-up με έμβασμα πρέπει ο λογαριασμός απο όπου ξεκινάνε τα χρήματα να είναι στο ίδιο όνομα Και το Paypal απο ότι λέτε στο thread εδώ, πάλι θέλει να είναι στο ίδιο όνομα. Υπάρχει καμία λύση να πληρωθώ με έμβασμα σε κάποιο απο αυτά τα services, η κάποιο άλλο που να μπορώ να ενεργοποιήσω ηλεκτρονικά; Ευχαριστώ. (PS. sorry αν έχει απαντηθεί, έψαξα αρκετά χωρίς αποτέλεσμα)
christosterg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Παιδιά sos!!! Έκανα μεταφορά χρημάτων απο την τράπεζα στο amazon και θέλω να μου επιστραφούν πίσω. Τι κάνω;;; Βοήθεια!!!!!!!!!1
pitsikali Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Από που αγόρασες (συγκεκριμένα). Αν αγόρασες από Banggood ή Vickmall τότε δεν είναι περίεργο γιατί αυτό συμβαίνει από την έλευση των cc: περνάνε σε αυτά τα μαγαζιά Ελληνικές κάρτες (με χρήση κατευθείαν), αλλά οι συναλλαγές ακόμα και με τις ίδιες κάρτες μέσω Paypal, απορρίπτονται. ναι απο banggood και everbuying συνηθως αγοραζω, απλα μεχρι αρχες του μηνα περναγαν οι αγορες μεσω paypal ενω τωρα τελευταια οχι ενω με δοκιμη απευθειας με καρτα περνανε.
makfil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Παιδιά sos!!! Έκανα μεταφορά χρημάτων απο την τράπεζα στο amazon και θέλω να μου επιστραφούν πίσω. Τι κάνω;;; Βοήθεια!!!!!!!!!1 Τι εννοείς και τι έκανες ακριβώς και σε ποιο κατάστημα της αμαζόνας;
christosterg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Τι εννοείς και τι έκανες ακριβώς και σε ποιο κατάστημα της αμαζόνας Σου στελνω το link http://imgur.com/edit
makfil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μήπως έχεις μπερδέψει το link; Μπορείς να απαντήσεις στις ερωτήσεις που έκανα, αν θέλεις βοήθεια;
George Karagiannis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, συνφορουμίτες! Θέλησα να στείλω 22€ στη Revolut στις 23 αυτού του μήνα. Για κάποιο λόγο δεν στάλθηκαν και όταν πήγα να δω στο ιστορικό τι γίνεται, έλεγε «Δεν διεκπεραιώθηκε». Δοκιμάζω εκ νέου να στείλω τα χρήματα σήμερα και μου λέει «Η συναλλαγή σας απέτυχε. Υπέρβαση ορίου εντολών μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό». Ενώ κάποια άλλα χρήματα που μου «ήρθαν» σήμερα από paypal και τα έστειλα στη Revolut τα δέχτηκαν και έφυγαν σήμερα κιόλας. Τι μπορεί να φταίει;
George Karagiannis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μήπως προσπαθείς από λογαριασμό της Πειραιώς; Συγγνώμη, ξέχασα να το αναφέρω. Ναι, ο λογαριασμός είναι της Πειραιώς. Τι φταίει;
makfil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Έχει φτάσει στο όριό της από τα μέσα του μήνα, όπως συμβαίνει τους τελευταίους μήνες. Από 1/7 πάλι. 1
pitsikali Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 με αυτη την Revolut αν δεν εχω ebanking και χωρις να προσελθω σε τραπεζα μπορω να τη φορτωσω? πχ μεταφορα απο καρτα Viva η αλλη?
George Karagiannis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Έχει φτάσει στο όριό της από τα μέσα του μήνα, όπως συμβαίνει τους τελευταίους μήνες. Από 1/7 πάλι. Μάλλον θα κάνεις κάποιο λάθος. Και γιατί το λέω αυτό... Τα χρήματα αυτά επιχείρησα να τα στείλω στις 23 αυτού του μήνα. Σήμερα, μου ήρθαν κάτι άλλα χρήματα από την paypal (πριν μερικές μέρες έκανα withdraw τα χρήματα από paypal balance στο λογαριασμό μου της Πειραιώς και εμφανίστηκαν σήμερα). Αυτά τα χρήματα, τώρα, δοκίμασα να τα στείλω στη Revolut και στάλθηκαν. Μάλιστα, στην αρχή είπα να τα στείλω μαζί με το αρχικό 22άρι, αλλά δεν πετύχαινε. Έτσι, δοκίμασα να στείλω του paypal μεμονωμένα και πέτυχε. Σαν να τρέχει κάτι με αυτό το 22άρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα