pitsikali Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 ναι έτυχε, όπως επίσης έτυχε και το ότι πέρασε ελληνική κάρτα σε αγορά απέξω. καταλαβα, εχω κανει αρκετες αγορες απο κινα με αυτη την καρτα τον τελευταιο καιρο απλα νομιζα οτι μεσω paypal ειναι πιο ευκολο να περασει μια αγορα αλλα εγινε το αντιθετο γιαυτο με παραξενεψε.
metallica123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Να μην στείλεις έμβασμα αν δεν αλλάξεις τα στοιχεία σου! Αλλάζουν λέω κι εγώ (ρώτησέ το στο support), αλλά και να μην αλλάζουν άνοιξε καινούργιο Paypal. Είναι βέβαιο ότι αν όχι άμεσα, σύντομα θα το βρεις μπροστά σου το πρόβλημα. Βάζουμε απολύτως αληθινά και ακριβή στοιχεία στο Paypal και σε όλες τις παρόμοιες υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με χρήματα. μου ειπαν απο το support οτι δεν γινετε να αλλάξω το όνομα μου πρότεινε να κλείσω το acc και να κάνω ένα άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω την χρεωστική που είχα στο παλιό ?
CaptainPotato Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλησπερα. Θα ηθελα την γνωμη σας.Προσπαθω να βγαλω την καρτα απο το paypal για να κανω το κολπο αλλα δεν με αφηνει και λεει "Sorry, you can’t remove this card right now. Please try again after all transactions have been processed." H καρτα ειναι verified αν και την προηγουμενη φορα που την ειχα διαγραψει δεν ηταν.Καμια ιδεα? Εστειλα e-mail στο support πριν 3 μερες αλλα δεν απαντησαν ακομα.. Τελευταια συναλλαγη ηταν περιπου 1 μηνα πριν... Το μονο που σκευτομαι ειναι μηπως πρεπει να κανω να φαινεται οτι εχω στειλει το δεμα η κατι τετοιο για την προηγουμενη φορα που εκανα το κολπο εκει που λεει για "add tracking info" Ευχαριστω
antikinsor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πριν 10 μέρες έγραψες ότι ο λογαριασμός σου είναι limited εδώ και μήνες και τον έχεις παρατήσει έτσι, αφού δεν έχεις στείλει τα έγγραφα που σου ζητούν για να στον ξεκλειδώσουν. Πώς γίνεται λοιπόν η τελευταία σου συναλλαγή να είναι πριν 1 μήνα περίπου και φυσικά, πώς προσπαθείς να αφαιρέσεις μια κάρτα από λογαριασμό που είναι limited? Αν διατηρείς και δεύτερο λογαριασμό, πρέπει να ξεκαθαρίσεις λίγο παραπάνω τα δεδομένα, για να σε βοηθήσει όποιος γνωρίζει, γιατί δεν βγαίνει νόημα έτσι όπως τα έχεις παραθέσει. EDIT: Εικάζω από αυτό που έγραψες στην τελευταία παράγραφο, ότι μάλλον είχες κάνει Request Money πριν λίγες μέρες και τα λεφτά είναι Pending για 21 μέρες, οπότε για το PayPal δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η συναλλαγή, αφού δεν έχει παρέλθει αυτή η προθεσμία.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Οταν ειναι limited ο λογαριασμός δεν σε αφηνει να κανεις τίποτα, ουτε καρτα μπορεις να αφαιρέσεις.
CaptainPotato Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πριν 10 μέρες έγραψες ότι ο λογαριασμός σου είναι limited εδώ και μήνες και τον έχεις παρατήσει έτσι, αφού δεν έχεις στείλει τα έγγραφα που σου ζητούν για να στον ξεκλειδώσουν. Πώς γίνεται λοιπόν η τελευταία σου συναλλαγή να είναι πριν 1 μήνα περίπου και φυσικά, πώς προσπαθείς να αφαιρέσεις μια κάρτα από λογαριασμό που είναι limited? Αν διατηρείς και δεύτερο λογαριασμό, πρέπει να ξεκαθαρίσεις λίγο παραπάνω τα δεδομένα, για να σε βοηθήσει όποιος γνωρίζει, γιατί δεν βγαίνει νόημα έτσι όπως τα έχεις παραθέσει. EDIT: Εικάζω από αυτό που έγραψες στην τελευταία παράγραφο, ότι μάλλον είχες κάνει Request Money πριν λίγες μέρες και τα λεφτά είναι Pending για 21 μέρες, οπότε για το PayPal δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η συναλλαγή, αφού δεν έχει παρέλθει αυτή η προθεσμία. To παρελειψα οντως ισως λαθος μου απλα δεν φανταστηκα οτι εχει σημασια, ειναι του αδελφου μου απλα τον χρησημοποιω εγω για αγορες απο εξωτερικο. Εχει περασει η προθεσμια των 21 ημερων και τα εχω χρησημοποιησει τα χρηματα.Απλα φανταστικα μηπως πρεπει να κανω καποια πιστωποιηση (στο "add tracking info") οτι και καλα εχω στειλει το προιον για να μ`εφησει να βγαλω την καρτα.
antikinsor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Το "add tracking info" υπάρχει σε περίπτωση που έχεις στείλει δέμα με tracking number, ώστε να καταχωρήσεις τον αριθμό και αυτοί (PayPal), παρακολουθώντας τη διαδρομή του δέματος, να σου απελευθερώσουν τα χρήματα νωρίτερα από τις 21 μέρες, αν πάνε όλα καλά. Εφόσον έχει παρέλθει η προθεσμία των 21 ημερών και έχουν αποδεσμευτεί τα χρήματα, τότε η συναλλαγή θεωρείται λήξασα. Άρα, λογικά κάτι άλλο φταίει κι εγώ προσωπικά δεν ξέρω να σου απαντήσω. Είτε περιμένεις λοιπόν να σου απαντήσει το ίδιο το PayPal, είτε κάποιος άλλος συμφορουμίτης που να γνωρίζει.
theopan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 καταλαβα, εχω κανει αρκετες αγορες απο κινα με αυτη την καρτα τον τελευταιο καιρο απλα νομιζα οτι μεσω paypal ειναι πιο ευκολο να περασει μια αγορα αλλα εγινε το αντιθετο γιαυτο με παραξενεψε. Από που αγόρασες (συγκεκριμένα). Αν αγόρασες από Banggood ή Vickmall τότε δεν είναι περίεργο γιατί αυτό συμβαίνει από την έλευση των cc: περνάνε σε αυτά τα μαγαζιά Ελληνικές κάρτες (με χρήση κατευθείαν), αλλά οι συναλλαγές ακόμα και με τις ίδιες κάρτες μέσω Paypal, απορρίπτονται.
skiabox Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Σχετικά με το paypal και μιας και είχα πρόσφατη εμπειρία να αναφέρω ότι αν πάει να σε χρεώσει κάποιο μαγαζί αυτόματα (μιας και έχει τα στοιχεία σου από παλιά) τότε τρώει πόρτα. Αν όμως του πεις να ξαναβάλεις νέα στοιχεία paypal και μπεις στο account σου , τότε αφού τικάρεις ένα checkbox ότι συμφωνείς με κάτι η συναλλαγή προχωράει κανονικά. Αυτό πρέπει να γίνεται κάθε φορά από ότι κατάλαβα.
antikinsor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 μου ειπαν απο το support οτι δεν γινετε να αλλάξω το όνομα μου πρότεινε να κλείσω το acc και να κάνω ένα άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω την χρεωστική που είχα στο παλιό ? Πριν κλείσεις το παλιό account, να αφαιρέσεις την κάρτα σου από εκεί, οπότε λογικά θα σε αφήσει να τη βάλεις στο νέο λογαριασμό. Αν παρόλα αυτά υπάρξει θέμα και δεν σε αφήσει το σύστημα να βάλεις την κάρτα πάλι, από τη στιγμή που είχες προνοήσει και είχες επικοινωνήσει ήδη με το support τους και σε συμβούλευσαν οι ίδιοι να προβείς σε δημιουργία νέου λογαριασμού, μπορείς να τους απαντήσεις πάλι και να τους εξηγήσεις το πρόβλημα, οπότε θα σου το διορθώσουν.
theopan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 μου ειπαν απο το support οτι δεν γινετε να αλλάξω το όνομα μου πρότεινε να κλείσω το acc και να κάνω ένα άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω την χρεωστική που είχα στο παλιό ? Εφόσον αυτό σου είπαν και αυτοί απλά καν'το. Νομίζω ότι θα συνδεθεί στο νέο account η κάρτα χωρίς πρόβλημα. Σε δυο ταυτόχρονα ενεργά accounts δεν μπορεί να συνδεθεί μια κάρτα. Δεν έχεις και άλλη επιλογή.
john_shadow Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 άμα στείλω σήμερα έμβασμα στο paypal θα εμφανιστεί αύριο??
tsigpan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Καλημερα. Επειδη βιαζομουν να κανω αγορα απο καταστημα αθλητ. ειδων απο Αγγλια, λογω προσφορας και επειδη δεν ειχα ουτε paypal balance ουτε χρηματα στην revolut επιχειρησα με συνδεδεμενη paypal χρεωστικη Πειραιως. Ποτε ερχεται ειδοποιηση για εγκριση η απόρριψη; Η προσπαθεια αγορας εγινε σημερα πριν λιγο. Στην τραπεζα μου δεν φαινεται τιποτα στις συναλλαγες ουτε στις εκτελεσμενες ουτε στις εκρεμμείς.Στο paypal φαινεται σαν received order
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Όλο αυτό το thread θα έπρεπε να μαζευτεί σε ένα χρηστικό βιβλιαράκι με μορφή FAQs. Άνετα θα πλήρωνα ένα δεκάευρω, από το να ψάχνω εδώ μέσα σε 800 σελίδες posts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα