Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει δυνατότητα να στείλω έμβασμα από τράπεζα που δεν έχω περασμένη στο PayPal; Εθνική πχ; Η θα φάω άκυρο; Γνωρίζει κάποιος;

Ναι, μπορείς να στείλεις και απο άλλη τράπεζα ακόμα και αν δεν την έχεις περάσει στο PayPal. Θα εκτελεστεί κανονικά!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά για να μην ανατρεχω και ψάχνω τθς σελίδες, η διαδικασία για σύνδεση paypal κατευθείαν με λογαριασμό τράπεζας ποια είναι ; μόλις μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών της εθνικής και μόνο για τις κάρτες ήξεραν να μου πουν.

Ομ αμεσότερος τρόπος είναι να τους τηλεφωνήσεις και θα ανοίξουν το σύστημα για να προσθέσεις τον ΙΒΑΝ.

Εναλλακτικά, θα στείλεις μήνυμα, με τον ΙΒΑΝ, αλλά θα αργήσεις να έχεις αποτέλεσμα.

με έμβασμα πως ακριβός γίνετε?  

τα στοιχειά που έχω βάλει στον λογαριασμό στο paypal είναι διαφορετικά από την κάρτα και τον τραπεζικό λογαριασμό που έχω συνδέσει υπάρχει πρόβλημα με αυτό? 

Κανονικά, πρέπει να συμφωνούν απολύτως τα στοιχεία του PayPal με τον τραπεζικό λογαριασμό σου.

Αν η διαφορά είναι μόνο στο μικρό όνομα και δεν είναι πολύ σημαντική, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αν όμως η διαφορά είναι εμφανής ή είναι στο επώνυμο, τότε δεν πρόκειται να μπουν τα λεφτά στο PayPal, θα ακυρωθεί το έμβασμα και θα επιστραφούν πίσω μετά από αρκετές μέρες.

Οπότε, καλό είναι να αλλάξεις τα στοιχεία στο PayPal και να τα κάνεις να συμφωνούν με τον τραπεζικό λογαριασμό σου.

εχεις στειλει έμβασμα απο το winbank τις πειραιως σε λογαριασμό paypal ? μπορείς να που πεις πως γίνετε?

Τα στοιχεία που χρειάζονται για να στείλεις έμβασμα στο PayPal, τα βλέπεις αν πατήσεις πάνω στο Top Up.

Εκεί σου αναγράφει το IBAN, καθώς και τα υπόλοιπα στοιχεία.

Από εκεί και πέρα, εφαρμόζεις όσα γράφονται και σ' αυτό το post, όπου υπάρχει και βοηθητικό screenshot.

Παρεμπιπτόντως, μην επιχειρήσεις τώρα να στείλεις έμβασμα από την Πειραιώς, αφού έχουν εξαντληθεί τα όρια της τράπεζας για τον Ιούνιο και δεν θα εκτελεστεί το έμβασμα. Είτε θα στείλεις από άλλη τράπεζα (αν έχεις λογαριασμό), είτε θα περιμένεις από 1η Ιουλίου πάλι για την Πειραιώς.

• Like 1

Κανονικά, πρέπει να συμφωνούν απολύτως τα στοιχεία του PayPal με τον τραπεζικό λογαριασμό σου.

Αν η διαφορά είναι μόνο στο μικρό όνομα και δεν είναι πολύ σημαντική, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αν όμως η διαφορά είναι εμφανής ή είναι στο επώνυμο, τότε δεν πρόκειται να μπουν τα λεφτά στο PayPal, θα ακυρωθεί το έμβασμα και θα επιστραφούν πίσω μετά από αρκετές μέρες.

Οπότε, καλό είναι να αλλάξεις τα στοιχεία στο PayPal και να τα κάνεις να συμφωνούν με τον τραπεζικό λογαριασμό σου.

Τα στοιχεία που χρειάζονται για να στείλεις έμβασμα στο PayPal, τα βλέπεις αν πατήσεις πάνω στο Top Up.

Εκεί σου αναγράφει το IBAN, καθώς και τα υπόλοιπα στοιχεία.

Από εκεί και πέρα, εφαρμόζεις όσα γράφονται και σ' αυτό το post, όπου υπάρχει και βοηθητικό screenshot.

Παρεμπιπτόντως, μην επιχειρήσεις τώρα να στείλεις έμβασμα από την Πειραιώς, αφού έχουν εξαντληθεί τα όρια της τράπεζας για τον Ιούνιο και δεν θα εκτελεστεί το έμβασμα. Είτε θα στείλεις από άλλη τράπεζα (αν έχεις λογαριασμό), είτε θα περιμένεις από 1η Ιουλίου πάλι για την Πειραιώς.

δεν νομίζω να μπορείς να αλλάξει τα στοιχειά στο paypal 

μπορείς να μου πεις ποια ειναι η διαδικασία για να στείλω εμβασμα 

Φυσικά και μπορείς να αλλάξεις τα στοιχεία του PayPal. Αναλόγως όμως την αλλαγή, ενδέχεται να σου ζητήσει πιστοποίηση των νέων στοιχείων με κάποια ταυτότητα, λογαριασμό ΔΕΚΟ που να αποδεικνύει την κατοικία σου κτλ.

Η διαδικασία είναι απλή και συγκεκριμένη. Θα πας μέσω του Web Banking στην καρτέλα "Μεταφορές" -> "Εμβάσματα" και θα συμπληρώσεις τα κατάλληλα πεδία με τα στοιχεία που αναγράφονται στο Top Up του PayPal σου και έτσι όπως περιγράφονται στο post που σου υπέδειξα νωρίτερα και όπως φαίνονται στο screenshot.

• Like 1

δεν νομίζω να μπορείς να αλλάξει τα στοιχειά στο paypal 

μπορείς να μου πεις ποια ειναι η διαδικασία για να στείλω εμβασμα 

Να μην στείλεις έμβασμα αν δεν αλλάξεις τα στοιχεία σου! Αλλάζουν λέω κι εγώ (ρώτησέ το στο support), αλλά και να μην αλλάζουν άνοιξε καινούργιο Paypal. Είναι βέβαιο ότι αν όχι άμεσα, σύντομα θα το βρεις μπροστά σου το πρόβλημα. Βάζουμε απολύτως αληθινά και ακριβή στοιχεία στο Paypal και σε όλες τις παρόμοιες υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με χρήματα.

Καλησπέρα, μια πιθανώς χαζή ερωτηση, υπάρχει περίπτωση για πρόβλημα με εφορία αν γίνουν πολλές αγορές από εξωτερικό; Δηλαδή να φορολογουνται;

Κατσέλη: Πιθανή άρση των capital controls ως το τέλος του 2016

Πηγή :  έθνος

Είναι η 3η - 4η φορά που το λέει; Αρχικά είχε πει τέλος του 2015, μετά πρώτο τρίμηνο του '16, μετά 1ο 6μηνο και τώρα τέλος του 2016.

post-202580-0-36337900-1466534196_thumb.gif

• Like 3

Σε συμπλήρωση στοιχείων για έμβασμα από Πειραιώς σε P.P. στα πεδία :

Επωνυμία Δικαιούχου : ( PayPal Europe?)

Πληροφορίες για το δικαιούχο:?

Επιβάρυνση Εξόδων : Εχει μόνο SHA.

Παράθυρο για SEPA δεν εμφανίζεται..... ?

........

Σε συμπλήρωση στοιχείων για έμβασμα από Πειραιώς σε P.P. στα πεδία :

Επωνυμία Δικαιούχου : ( PayPal Europe?)

Πληροφορίες για το δικαιούχο:?

Επιβάρυνση Εξόδων : Εχει μόνο SHA.

Παράθυρο για SEPA δεν εμφανίζεται..... ?

........

1) Ναι αν και το δικό σου όνομα να βάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω

2) Δεν χρειάζεται.

3) Καλά κάνει. Έτσι κι αλλιώς SHA εννοείται ότι θα στείλεις.

4) Δεν χρειάζεται.

Το έμβασμα έχε υπόψη σου ότι δεν πρόκειται να εκτελεστεί όμως τώρα, γιατί τελείωσε εδώ και αρκετές μέρες το διαθέσιμο όριο της Πειραιώς για τον Ιούνιο.

• Like 1

καλησπέρα. μπορω να κανω αγορα απο sportsdirect απευθειας με καρτα χρεωστικη πειραιως; Ειναι αποδεκτο; Εχει δοκιμασει κανεις; Αλλιως θα περιμενω για εμβασμα

Καλημέρα,

Δεν γνωρίζω αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενο post αλλά όσο και αν έψαξα δεν βρήκα την απάντηση.

Προσπαθώ να φορτώσω το balance της PayPal με το πόσο των 450€, χρησιμοποιώντας τον τρόπο του payment request, αλλά δεν τα καταφέρνω. Σκέφτηκα να το σπάσω το ποσό και ζήτησα από διαφορετικά mail-καρτες τα ποσά αρχικά των 250 και στη συνέχεια 210.

Ενώ στην αρχή κατάφερα να περάσω τα 250, συνεχίζει να μου κολλάει και να μην με αφήνει να τα περάσω. Το error που μου βγάζει είναι ότι δεν γίνεται με τις συγκεκριμένες κάρτες και να χρησιμοποιήσω διαφορετικές. (το ίδιο έβγαζε και στο 450 αλλά μετά πέρασε με την ίδια κάρτα το 250).

Γιατί συμβαίνει αυτό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...