Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.Δεν έχω ξανακάνει αγορά απο το Gear Best και θα ήθελα να μάθω τι χρειάζεται καθώς και πόσο χρόνο κάνουν τα πράγματα να έρθουν,αν θα έχω θέμα με τελωνείο.Αν έχει κάποιος και κάνα λίνκ να μου δώσει θα βοηθούσε και αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα.Δεν έχω ξανακάνει αγορά απο το Gear Best και θα ήθελα να μάθω τι χρειάζεται καθώς και πόσο χρόνο κάνουν τα πράγματα να έρθουν,αν θα έχω θέμα με τελωνείο.Αν έχει κάποιος και κάνα λίνκ να μου δώσει θα βοηθούσε και αυτό.

Καταρχην τι προκειται να αγορασεις?

Κατα δευτερον προσεξε τι επιλογη θα κανεις στο κομματι "αποστολη" γιατι μια λαθος κινηση αν κανεις μετα θα κλαις

(οπως την πατησα εγω)

Για να μην εχεις προβλημα με το τελωνειο, θα επιλεξεις την αποστολη  "Flat Rate Shipping"

Οσο για τον χρονο που κανουν να ερθουν, αργουν καμποσο ισως και μηνα.

Δες την εξελιξη τις δικιας μου παραγγελιας:

Παραγγελια 5 ΜΑΙΟΥ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 11-05-2016 21:01 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 17-05-2016 23:27 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Ισως το παρω απο δευτερα - τριτη.

• Like 2

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Καταρχην τι προκειται να αγορασεις?

Κατα δευτερον προσεξε τι επιλογη θα κανεις στο κομματι "αποστολη" γιατι μια λαθος κινηση αν κανεις μετα θα κλαις

(οπως την πατησα εγω)

Για να μην εχεις προβλημα με το τελωνειο, θα επιλεξεις την αποστολη  "Flat Rate Shipping"

Οσο για τον χρονο που κανουν να ερθουν, αργουν καμποσο ισως και μηνα.

Δες την εξελιξη τις δικιας μου παραγγελιας:

Παραγγελια 5 ΜΑΙΟΥ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 11-05-2016 21:01 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 17-05-2016 23:27 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Ισως το παρω απο δευτερα - τριτη.

Τίποτα πρός το παρόν.Απλά ακούω καλά σχόλια γενικώς και ίσως στο μέλλον πάρω την Xiaomi Yi κάμερα.Θα το έχω υπόψην αυτό για την αποστολή.Οπότε όπως ebay καθυστερούν οκ.

παιδια μια ερωτηση

καθε φορα που θελω να φορτωσω την revolut καρτα o κωδικος αναφορας ειναι παντοτε ο ιδιος?

ρωτω γιατι θα ειναι δευτερη φορα που θα την φορτισω και θελω να σιγουρευτω.

τελος  να ενημερωσω οτι απο ιουνιο πια εμβασματα απο τραπεζα πειραιως  γιατι τον μαιο εφτασαν στο οριο.

το reference number που γραφει στην revolut

αυτος ο αριθμος ειναι καθε φορα ο ιδιος η διαφορετικος?

αυτο θελω να μαθω

Ίδιος πάντα και για ό,τι νόμισμα και να στείλεις. Χαρακτηρίζει εσένα.

Ίδιος πάντα και για ό,τι νόμισμα και να στείλεις. Χαρακτηρίζει εσένα.

σε ευχαριστω φιλε μου για την πληροφορια

να σαι καλα

Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά. Τις προηγούμενες ημέρες, έτυχε να αγοράσω φθηνά κινέζικα αντικείμενα από Ebay με κάρτα από τη Τράπεζα Πειραιώς συνδεδεμένη με Paypal, χωρίς ο λογαριασμός (του Paypal) να έχει κάποιο υπόλοιπο. Το περίεργο είναι οτι αυτό λειτουργεί στοχαστικά. Δηλαδή μπορεί να αγόρασα από έναν κινέζο πωλητή το x αντικείμενο και μετά από 5' επιδιώκοντας να αγοράσω από έναν άλλο πωλητή το y αντικείμενο ίδιας περίπου αξίας, η συναλλαγή αποτυγχάνει. Τρώω δηλαδή πόρτα από το paypal. Έχει κανείς κάποια εξήγηση; Ωφείλεται για αυτή τη συμπεριφορά η ώρα που λαμβάνει χώρα μια συναλλαγή;

Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά. Τις προηγούμενες ημέρες, έτυχε να αγοράσω φθηνά κινέζικα αντικείμενα από Ebay με κάρτα από τη Τράπεζα Πειραιώς συνδεδεμένη με Paypal, χωρίς ο λογαριασμός (του Paypal) να έχει κάποιο υπόλοιπο. Το περίεργο είναι οτι αυτό λειτουργεί στοχαστικά. Δηλαδή μπορεί να αγόρασα από έναν κινέζο πωλητή το x αντικείμενο και μετά από 5' επιδιώκοντας να αγοράσω από έναν άλλο πωλητή το y αντικείμενο ίδιας περίπου αξίας, η συναλλαγή αποτυγχάνει. Τρώω δηλαδή πόρτα από το paypal. Έχει κανείς κάποια εξήγηση; Ωφείλεται για αυτή τη συμπεριφορά η ώρα που λαμβάνει χώρα μια συναλλαγή;

Έχει σχέση με τις επιτρεπτές αγορές και τους κωδικούς που έχουν κάνει μπλοκάρει οι τράπεζες λόγω cc.

καλησπέρα , θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις για την μεταφορα χρηματων μεσω top up,

1)χρειαζεται τα στοιχεια του λογαριασμου pp να ειναι ιδια με τα στοιχεια του λογαριασμου που θα γινει η αποστολη εμβασματος ?

2)το ποσο που κραταει η τραπεζα ειναι ενα ευρο μεσω ebanking?

3)εμφανιζεται αμεσα το ποσο στο pp balance ?

ευχαριστω

καλησπέρα , θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις για την μεταφορα χρηματων μεσω top up,

1)χρειαζεται τα στοιχεια του λογαριασμου pp να ειναι ιδια με τα στοιχεια του λογαριασμου που θα γινει η αποστολη εμβασματος ?

2)το ποσο που κραταει η τραπεζα ειναι ενα ευρο μεσω ebanking?

3)εμφανιζεται αμεσα το ποσο στο pp balance ?

ευχαριστω

1. Οχι μπορείς απο οποιον λογαριασμό θελεις

2. 1 ευρω

3. 1-3 μέρες

1. Οχι μπορείς απο οποιον λογαριασμό θελεις

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Πρέπει να είναι στο όνομά σου  ο λογαριασμός αποστολής. Έστω να είσαι συνδικαιούχος (ας μην είσαι 1ο όνομα δηλαδή). Μάλλον το μπερδεύεις με το γεγονός ότι μπορείς να στείλεις έμβασμα από ασύνδετο στο Paypal λογαριασμό αρκεί να έχεις συνδέσει κάποιον άλλον για να μπορείς να δεις τα στοιχεία για το έμβασμα.

βασικα εκει ψιλο κολλάω λιγο , το ονομα στο pp ειναι του πατερα μου αλλα η καρτα και ο λογαριασμος που ειναι συνδεδεμενα οπως και  ο λογαριασμος που θελω να στειλω ειναι στο δικο μου , λετε να γινει ?

αν δεν γινει υπαρχει αμεση ενημερωση ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...