theopan Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ρε παιδιά δεν επιμένω για τίποτα. Απλά στην αρχή έκανα request και εμφανίστηκε fee 4.7%. Μου είπε κανείς ότι όταν κάνει ο παραλήπτης request υπάρχει fee; Που να ξέρω ότι υπάρχει διαφορά; Πάλι από $ σε $ και από balance σε balance θα γινόταν η μεταφορά. Όσο αφορά τα $0.50, τι να σας πω; Έκανε send money από balance και έβαλε το email μου. Ορίστε και η ειδοποίηση που του εμφανίστηκε: https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/cross-border-and-conversion-fees Είναι διασυνοριακή η συναλλαγή και έχει fee 0,5% όπως βλέπεις στο παραπάνω link. Εμείς εδώ ανταλλάσουμε συνήθως μεταξύ μας με accounts εντός της ίδιας χώρας balance, για αυτό δεν το ξέραμε. 1
Maximusius Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/cross-border-and-conversion-fees Είναι διασυνοριακή η συναλλαγή και έχει fee 0,5% όπως βλέπεις στο παραπάνω link. Εμείς εδώ ανταλλάσουμε συνήθως μεταξύ μας με accounts εντός της ίδιας χώρας balance, για αυτό δεν το ξέραμε Οκ ευχαριστώ πολύ.. Χμμ έτσι λύνεται το μυστήριο, όπως και να χει μικρό το κακό..
dinos234 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Σήμερα που εκανα μια αγορά απο eBay μέσω Revolut μου έβγαλε μήνυμα οτι τα τράβηξε τα λεφτα μπαίνω μετα στο eBay και δεν μου εμφανίσει αυτό που παράγγειλα πρώτη φορά μου εχει τυχη
rearshooter Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 withdraw απο paypal balance σε τραπεζα γίνεται? Προσπαθώ να κάνω Add bank και μου το απορριπτει συνεχώς.You cannot add bank at this time. Sorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank.
rearshooter Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Κάνε αναζήτηση με λέξεις "σύνδεση ΙΒΑΝ" και τι περιμενω να βρω?
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 και τι περιμενω να βρω? Ειναι απλο το θεμα, παρε τηλέφωνο το ππ να στον συνδέσουν https://www.paypal.com/selfhelp/home
SnakeMJK Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μόλις εξαντλήθηκε το όριο για τα εμβάσματα των 1.000 € προς εξωτερικό στην Πειραιώς. Υπομονή μέχρι 1η Ιουνίου.
Silverage Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Όλο και νωρίτερα εξαντλήται. Εγώ πάντως έχω βάλει κάθε πρώτη του μήνα να στέλνει αυτόματα έμβασμα.
theopan Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Όλο και νωρίτερα εξαντλήται. Εγώ πάντως έχω βάλει κάθε πρώτη του μήνα να στέλνει αυτόματα έμβασμα. Όχι. Στις 14 εξαντλήθηκε τον Απρίλιο.
Occultist Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Τη δοκίμασα βήμα προς βήμα, σήμερα, τη διαδικασία, με κάρτα από NBG και έφαγα πόρτα από το ίδιο το paypal... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2016 από Occultist
nik416 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 παιδια SOSSS εκανα πρωτη φορα χθες μεταφορα εμβασμα απο εθνικη στην paypal αλλα στη peypal μεχρι και τωρα που κοιταξα δεν εχει μπει τιποτα ουτε φενετε στις δραστηριοτητες στου μενου που εχει, να ανησυχω οτι εκανα καμια πατατα;; η ετσι πρεπει να ειναι; Το ονομα λογαριασμου τραπεζας και paypal ιδιο ακριβος
makfil Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μην αγχώνεσαι, δεν μεταφέρονται αμέσως τα χρήματα στο λογαριασμό σου στο paypal. Επίσης, μην ξεχνάς ότι στέλνεις το έμβασμα σε "δικό" σου λογαριασμό στη Deutsche Bank.
SnakeMJK Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 παιδια SOSSS εκανα πρωτη φορα χθες μεταφορα εμβασμα απο εθνικη στην paypal αλλα στη peypal μεχρι και τωρα που κοιταξα δεν εχει μπει τιποτα ουτε φενετε στις δραστηριοτητες στου μενου που εχει, να ανησυχω οτι εκανα καμια πατατα;; η ετσι πρεπει να ειναι; Το ονομα λογαριασμου τραπεζας και paypal ιδιο ακριβος Από χθες (ανάλογα την ώρα) έως σήμερα στις 8 το πρωί και σε ελληνική τράπεζα να χες στείλει έμβασμα παίζει να μην είχε φτάσει Δώσε του 2-3 μέρες και θα τα δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα