Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει αλλαξει κατι με τα capital controls; Δε με αφηνει να κανω καμμια παραγγελια στο iherb, ουτε μεσω paypal. Ενω μεχρι πριν 1 μηνα γινοταν κανονικα. Μου βγαζει το εξης μηνυμα :

Your transaction could not be completed with the selected card. Please change your funding resource or change your payment method.

Υπαρχουν κανονικα λεφτα στη προπληρωμενη.

Πρωτη φορα μου βγαζει τετοιο μηνυμα εδω και χρονια. Στο ιστορικο του paypal υπαρχουν 4 pending παραγγελιες απο τις αντιστοιχες προσπαθειες που εκανα. Στο ιστορικο στο iherb δεν εχει περασει τιποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Εχει αλλαξει κατι με τα capital controls; Δε με αφηνει να κανω καμμια παραγγελια στο iherb, ουτε μεσω paypal. Ενω μεχρι πριν 1 μηνα γινοταν κανονικα. Μου βγαζει το εξης μηνυμα :

Your transaction could not be completed with the selected card. Please change your funding resource or change your payment method.

Υπαρχουν κανονικα λεφτα στη προπληρωμενη.

Πρωτη φορα μου βγαζει τετοιο μηνυμα εδω και χρονια. Στο ιστορικο του paypal υπαρχουν 4 pending παραγγελιες απο τις αντιστοιχες προσπαθειες που εκανα. Στο ιστορικο στο iherb δεν εχει περασει τιποτα.

Τυχαία είχε περάσει η αγορα σου.

Ποτέ το iherb δεν ήταν στις επιτρεπόμενες συναλλαγές.

Καλησπέρα παιδιά επειδή μου είναι κάπως δύσκολο να διαβάσω 700 και σελίδες αν μπορεί να μου πει κάποιος κάτι απλό . Δεν ξέρω πολύ καλά από αυτά . Απλώς θέλω να μάθω αν μπορώ να συνεχίσω να κάνω αγορές από το eBay μέσω PayPal. ενώ έκανα κανονικά έχει τώρα μερικούς μήνες μου βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα που δεν ισχύει και να προσθέσω μία άλλη κάρτα. προχθές όμως έκανα ανανέωση της κάρτας Cosmote μέσω της εφαρμογής στο Android επέλεξα PayPal και έγινε κανονικά η συναλλαγή . Τι να συμβαίνει άραγε;

Καλησπέρα παιδιά επειδή μου είναι κάπως δύσκολο να διαβάσω 700 και σελίδες αν μπορεί να μου πει κάποιος κάτι απλό . Δεν ξέρω πολύ καλά από αυτά . Απλώς θέλω να μάθω αν μπορώ να συνεχίσω να κάνω αγορές από το eBay μέσω PayPal. ενώ έκανα κανονικά έχει τώρα μερικούς μήνες μου βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα που δεν ισχύει και να προσθέσω μία άλλη κάρτα. προχθές όμως έκανα ανανέωση της κάρτας Cosmote μέσω της εφαρμογής στο Android επέλεξα PayPal και έγινε κανονικά η συναλλαγή . Τι να συμβαίνει άραγε;

Συμβαίνει ότι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο έχουμε capital controls και πολλές συναλλαγές με κάρτες προς το εξωτερικό είναι αδύνατες με Ελληνικές κάρτες. Το ότι πέρασε συναλλαγή για την Cosmote δεν έχει καμία σχέση γιατί η Cosmote είναι Ελληνική εταιρεία. Ασφαλώς και περνάνε οι συναλλαγές προς Ελληνικούς παρόχους.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση φίλε μου! Άρα προς το παρόν εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι σωστά ; Τουλάχιστον υπάρχει κάποιος τρόπος στο eBay να μπορώ να καταλάβω ποιοι πωλειτες δέχονται αγορές από Ελλάδα για να μην παιδεύομαι; Φοβάμαι μια μέρα μήπως ξεκολλήσει και γίνουν όλες οι αγορές μαζί χαχαχα

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση φίλε μου! Άρα προς το παρόν εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι σωστά ; Τουλάχιστον υπάρχει κάποιος τρόπος στο eBay να μπορώ να καταλάβω ποιοι πωλειτες δέχονται αγορές από Ελλάδα για να μην παιδεύομαι; Φοβάμαι μια μέρα μήπως ξεκολλήσει και γίνουν όλες οι αγορές μαζί χαχαχα

Τα cc οσο πανε σφίγγουν τον κλοιο, για να γλυτώσεις βγαλε μια καρτα εξωτερικού

Πως γίνεται αυτό ; Είναι Κι αυτό συνδεμένο δηλαδή με το paypal; Μπορείς στείλε μου ένα λινκ και πιστεύω να την βρω εγώ την άκρη, για να μην γεμίζουμε κιόλας το Φόρουμ ! Να είσαι καλά φίλε μου!

Πως γίνεται αυτό ; Είναι Κι αυτό συνδεμένο δηλαδή με το paypal; Μπορείς στείλε μου ένα λινκ και πιστεύω να την βρω εγώ την άκρη, για να μην γεμίζουμε κιόλας το Φόρουμ ! Να είσαι καλά φίλε μου!

Πως γινετε ποιο, την κάρτα εννοείς;

Αν ναι, δες εδω

http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/?p=54406119

Τυχαία είχε περάσει η αγορα σου.

Ποτέ το iherb δεν ήταν στις επιτρεπόμενες συναλλαγές.

Πως τυχαια; Απο τοτε που μπηκαν τα capital εχω κανει πανω απο 20 αγορες. Οχι μονο εγω, αλλα και γνωστοι μου και αρκετοι απο εδω μεσα.. Μια χαρα επιτρεπονται οι αγορες.

Όντας άσχετος με συναλλαγές εν μέσω CC, πήγα να ολοκληρώσω αγορά από Online store χρησιμοποιώντας paypal και βάζοντας να τραβήξει χρήματα μέσα από την κάρτα Πειραιώς.

Η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε (στο online store μου έβγαλε "we were unable to verify your information from PayPal" ή κάτι τέτοιο).

Στο PayPal εμφανίζεται ως Pending.

Α. Χρειάζεται να κάνω κάτι για να ακυρωθεί και από εκεί? Παίζει να ξεκολλήσει και να χρεωθεί ενώ δεν έχω καταφέρει να αγοράσω το προϊόν?

Β. Αν πατήσω στο PayPal την επιλογη Request a Payment θα καταφέρω να στείλω χρήματα στον λογαριασμό μου χρησιμοποιώντας κάρτα τρίτου (ή και δική μου που είναι εκτός paypal)? Υπάρχει κάποια προμήθεια που πρέπει να συνυπολογίσω σε αυτή την περίπτωση?

ΥΓ: Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά καθώς φαντάζομαι θα έχουν χιλιοαπαντηθεί τα ως άνω, αλλά έχω ψιλοπελαγώσει - ειδικά για το (Α) - για να ψάξω εν ηρεμία όλες τις προηγούμενες απαντήσεις.

Πως τυχαια; Απο τοτε που μπηκαν τα capital εχω κανει πανω απο 20 αγορες. Οχι μονο εγω, αλλα και γνωστοι μου και αρκετοι απο εδω μεσα.. Μια χαρα επιτρεπονται οι αγορες.

Καλά εντάξει... Θα είμαστε τρελοί εμείς που λέμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές και φτάσαμε ένα topic για τα capital controls και τρόπους παράκαμψής τους (το παρόν) στις ...800 σελίδες, χώρια τα άλλα topics για τις κάρτες εξωτερικού και το paypal που μετράνε μερικές 100άδες το καθένα ακόμα.

• Like 4

Έχοντας λογαριασμούς σε 2 ελληνικές συστημικές τράπεζες , φαντάζομαι μπορώ να στείλω έξω 2 εμβάσματα από 1000€ στην καθεμιά  (εφόσον δεν έχει πιάσει κάποια τράπεζα το όριο της) .

Καλησπερα το revolut ειναι ακομα δωρεαν γιατι θελω να στειλω λεφτα μεσω εμβασματος στο λογαριασμο μου στο revolut? Καποιος τροπος να μη χρεωνεσαι 15 ευρω το εμβασμα υπαρχει εκτος απο το να κανεις εμβασμα απο το ιντερνετ?

Αν δεν έχει πρόβλημα το paypal του πωλητή, όπως σωστά ανέφερε ο theopan, τότε κάνε το εξής:

Δημιούργησε balance σε δολάρια (αν δεν έχει ήδη) και μετέφερε όσα ευρώ χρειάζεται για να έχεις 68$.

(παρόλο που δεν χρειάζεται μπορείς να ορίσεις το balance των δολαρίων ως primary για επιπλέον σιγουριά)

Στη συνέχεια δοκίμασε να αγοράσεις αυτό που θες.

Υπάρχουν φορές που το paypal δεν βρίσκει λεφτά στο balance του νομίσματος που πας να αγοράσεις

και αντί να πάρει χρήματα από τα ευρώ που έχουμε προσπαθεί να τα τραβήξει από την συνδεδεμένη κάρτα.

Δε ξερω πως να κανω το pay pal balance σε δολλαρια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...