theopan Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Προσπαθώ να προσθέσω bank account σε νέο paypal λογαριασμό αλλά λαμβάνω: cannot add bank account at this time είναι προσωρινό πρόβλημα του paypal ή έχει σχέση με τα capital controls? Υποτίθεται ότι δέχονται από Ελληνικές τράπεζες, απ'ότι λέει στη σελίδα add bank account. 1
infini Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Έβαλε κάποιος τις τελευταίες μέρες χρήματα από winbank με έμβασμα στο paypal; Στο site της τράπεζας γράφει οτι δεν είναι δυνατή η μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό μέχρι 30/04.
Silverage Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Έβαλε κάποιος τις τελευταίες μέρες χρήματα από winbank με έμβασμα στο paypal; Στο site της τράπεζας γράφει οτι δεν είναι δυνατή η μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό μέχρι 30/04. Αφού το λέει μην περιμένεις να στείλεις.
sixoremenos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Κι εγώ προσπάθησα προχθές και απορρίφθηκε το αίτημα. Με πληροφόρησαν από την Πειραιώς ότι για αυτό το μήνα έχει καλυφθεί το συνολικό διαθέσιμο ποσό από τις 15/4, ενώ το Μάρτιο υπήρχε διαθέσιμο ποσό μέχρι τις 30/3. Περιμένουμε το Μάιο...
infini Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τον επόμενο μήνα θα λένε οτι το συνολικό διαθέσιμο καλύφθηκε από τις 5 πρώτες μέρες του μήνα. Προφανώς εννοούν το συνολικό ποσό που επιτρέπει η τράπεζα για όλους τους πελάτες και όχι ατομικά για τον καθένα, κάτι το οποίο δε μπορεί να διασταυρωθεί. Από προφάσεις άλλο τίποτα.
sixoremenos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αυτό εννοούσα, το συνολικό ποσό. Γιατί, πιστεύεις ότι υπάρχει κάποια οδηγία να κόβονται τα εμβάσματα προς Paypal;
Silverage Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μπορείς να βάλεις μεταχρονολογημένη συναλλαγή την 1η του μηνός για να γίνει αυτόματα η μεταφορά. Να ξέρετε όμως οτι 4 Μαίου θα εκτελεστεί λόγω Πάσχα και Πρωτομαγιάς. 1
sixoremenos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μπορείς να βάλεις μεταχρονολογημένη συναλλαγή την 1η του μηνός για να γίνει αυτόματα η μεταφορά. Να ξέρετε όμως οτι 4 Μαίου θα εκτελεστεί λόγω Πάσχα και Πρωτομαγιάς. Ωραίος!
spartak1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Προφανώς εννοούν το συνολικό ποσό που επιτρέπει η τράπεζα για όλους τους πελάτες και όχι ατομικά για τον καθένα, κάτι το οποίο δε μπορεί να διασταυρωθεί. Από προφάσεις άλλο τίποτα. Αυτο ακριβώς εννοούν, το συνολικό ποσό (κάπου στα 19.000.000 ευρω είναι)
Theodore41 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αυτό εννοούσα, το συνολικό ποσό. Γιατί, πιστεύεις ότι υπάρχει κάποια οδηγία να κόβονται τα εμβάσματα προς Paypal; Εγώ,στην προσπάθεια μου να αγοράσω το ανταλλακτικό χθες,προσπάθησα και με PayPal,οπότε μου έβγαλε μία γραμμή με κόκκινα γράμματα,κάτι που για πρώτη φορά το έβλεπα,και μου έλεγε να προσπαθήσω με μία κάρτα,ή να τους πάρω τηλ,και μου έδιναν έναν αριθμό που άρχιζε από μηδέν.
vasilissouvlaki Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 καρτα απο τραπεζα πειραιως και δεν μπορω ουτε μεσω paypal αλλα ουτε απο το aliexpress με τη καρτα.....
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 καρτα απο τραπεζα πειραιως και δεν μπορω ουτε μεσω paypal αλλα ουτε απο το aliexpress με τη καρτα..... Ξεχνα τις ελληνικες καρτες
theopan Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 καρτα απο τραπεζα πειραιως και δεν μπορω ουτε μεσω paypal αλλα ουτε απο το aliexpress με τη καρτα..... Κι ούτε θα μπορέσεις. Τα είπαμε αυτά...
Moutoumaki Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας, έχω φορτώσει τον εικονικό μου λογαριασμό στο paypal όπως διάβασα στις οδηγίες και προσπαθώ να κάνω αγορά στο iherb το οποίο όμως όταν με όμως με κάνει redirect στο Paypal για να πληρώσω μου ζητά να βάλω στοιχεία κάρτας. Τι κάνω λάθος? Edited: Τα κατάφερα
theopan Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας, έχω φορτώσει τον εικονικό μου λογαριασμό στο paypal όπως διάβασα στις οδηγίες και προσπαθώ να κάνω αγορά στο iherb το οποίο όμως όταν με όμως με κάνει redirect στο Paypal για να πληρώσω μου ζητά να βάλω στοιχεία κάρτας. Τι κάνω λάθος? Edited: Τα κατάφερα Καλό θα ήταν να αναφέρεις τι έκανες λάθος και πως τελικά τα κατάφερες, γιατί έχουν αναφερθεί τέτοια προβλήματα από μερικούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα