Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

δεν ξέρεις και τι γράφεις? post #1049

εστω! βαλε οπου οτιδηποτε μερικες. Τουλαχιστον εγω εκτος οτι σε αυτο που ελεγα ημουν εν μερη σωστος το επιβεβαιωσε και το PP και εσεις ακομη υποστηριζεται οτι δεν ειναι ετσι! να χαμε να λεγαμε δηλαδη

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μου έκαναν donate apo karta tis alpha bank και έπαιξε! Πήγε στο balance μου!

έχει αναφερθεί ξανά οτι η amex απο alpha παίζει 

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις premier ή business account για να φτιάξεις ένα button pay now (donate). Το βάζεις σε ένα site που φτιάχνεις στο blogger που είναι και δωρεάν και μετά σου κάνουν donate...

Εγώ από τα 30 ευρώ έλαβα 28,50 οπότε το paypal κρατάει 5% προμήθεια

• Like 1
Δημοσ.

Πως ακριβως γινεται αυτο και εχει καποια προμηθεια?

δεν ξέρω,θα πρέπει να ρωτήσεις στην alpha bank 

Δημοσ.

Να γνωριζετε ότι είναι δύσκολο να αρθούν οι αγορές με το  εξωτερικό όσο υπάρχουν σε ισχύ οι περιορισμοί στα όρια ανάληψης. Αν το κάνουν αυτό τότε θα έχουν δημουργήσει ένα κενό στα capital control για να βγάλουν και οι υπόλοιποι τα λεφτά τους από τις τράπεζες και να τα μεταφέρουν στο εξωτερικό.

Μπορεί να υπάρξει μια άρση με κάποιο όριο στις συναλλαγές αν και δύσκολο το βλέπω και αυτό λόγο τεχνικών προβλημάτων ποιο πολύ. Αν δεν πάμε σε ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν θα υπάρξει άρση του capital control.

Δημοσ.

Aπορώ οσοι κανουν εισαγωγες από εξωτερικο και πρεπει να πληρωσουν τους εξω πως τη παλευουν τοσο καιρό;Τα skroutzομαγαζα π.χ. που φερνουν pc parts πως αντέχουν ακόμα;Και πόσο θα αντέξουν;

Δημοσ.

διαβαζα ότι θα απελευθερουν οι κάρτες για αγορες από το εξωτερικό με όριο βεβαια 

Παντώς αγορές με Paypal  απο Amazon κτλ ακόμα τιποτα

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις με ενημέρωσε ένας γνωστός μου ότι έκανε αγορά 2 cd από Αμερική με mastercard Eurobank.

Λέει είχε προσπαθήσει πολλές φορές αλλά δε γινόταν, αλλά από σήμερα το απόγευμα φαίνεται να επιτρέπονται μικροαγορές.

(δεν μεσολάβησε Paypal . Κατευθείαν από κάρτα)

(η αγορά υπολογίζω πρέπει να'ταν κάπου στα $40)

Μόλις είδα και αυτό το άρθρο:

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1351421/me-to-stagonometro-oi-synallages-me-exoteriko-meso.html

Επαναλαμβάνει βέβαια κάποια πράγματα που ξέρουμε, αλλά ίσως τελικά τα 3 σημεία που λέει στο τέλος δε χρειάζεται να ισχύουν ταυτόχρονα όλα μαζί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...