makfil Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Όταν πληρώνεις από το balance σε συνάλλαγμα 1) το paypal κάνει αναγκαστικά τη μετατροπή του νομίσματος με τη δική του ασύμφορη ισοτιμία και 2) η τράπεζα σε χρεώνει προμήθεια για την αγορά σε συνάλλαγμα (μπορείς να βρεις την προμήθεια στο Τιμολόγιο Βασικών Εργασιών της Alpha). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
applesnk Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 εγω για να πληρωσω με την ισοτημια της alpha αλλα τα χρηματα να φυγουν απο το balance γινεται?γενικα να μην πληρωσω με την ισοτημια του paypal αλλα να εχω και μια ασφαλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Όσο έχεις χρήματα στο balance το paypal τραβάει απ' αυτά και όχι από την κάρτα/ες που έχεις συνδέσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giteart Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μπλε λέιζερ 4+W . Οχι mW. Είναι από τα ισχυρά. Δεν ξέρεις τι ωραίο είναι να ψάχνεις τα αστέρια,με μιά τέτοια ισχυρή δέσμη, άμα γνωρίζεις βέβαια ότι δεν πετάει αεροπλάνο από πάνω. Παιχνίδι βασικά,επικίνδυνο όμως,και γι αυτό θέλει προστασία. Εγω εχω πάρει ενα πρασσινο απο BG 50mw λεει αλλα σπίρτο δεν αναβει. Το βραδυ φέγγει και αυτο τα αστερια κ φαινεται η δεσμη. Το χρησιμοποιω και μεσα στο σπίτι αλλά προσέχω να μη χτυπάω άσπρους τοίχος γιατί οι αντανακλάσεις είναι δυνατές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psy_simon Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εμένα μου απέρριψε την χρεωστική και δεν μπορώ να την ξαναβάλω...!! Τι να κάνω, να πάω στην τράπεζα να βγάλω άλλη ή υπάρχει και άλλη λύση;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εμένα μου απέρριψε την χρεωστική και δεν μπορώ να την ξαναβάλω...!! Τι να κάνω, να πάω στην τράπεζα να βγάλω άλλη ή υπάρχει και άλλη λύση;;;;; Aν θελεις λύση βγαλε μια καρτα εξωτερικού και ξεχνα τις ελληνικες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psy_simon Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Aν θελεις λύση βγαλε μια καρτα εξωτερικού και ξεχνα τις ελληνικες Αλήθεια; Μπορείς να με ενημερώσεις περί του θέματος;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αλήθεια; Μπορείς να με ενημερώσεις περί του θέματος;;; http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/?p=54406119 https://revolut.com/faq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αλήθεια; Μπορείς να με ενημερώσεις περί του θέματος;;;Δες τα θέματα revolut/leupay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Aν θελεις λύση βγαλε μια καρτα εξωτερικού...Πιθανό ποσοσοστό συμφορουμιτών επί τοις εκατό % που μπορούν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosbr Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Με το τηλεφώνημα θα λύσεις γρήγορα το πρόβλημα. Μόλις έχασα μια δημοπρασία στο eBay .. Εχω άλλη μια απορία .. Αν κανω αγορα/δημοπρασία , με τη χρεωστική (επειδη ακομα δεν εκανα το έμβασμα στο PayPal ) , και μου απόρριψη τη καρτα , σημαινει οτι χάνω την αγορα Ή εχω περιθώριο 1-2 μερες μεχρι να φορτωθεί το balance ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Πιθανό ποσοσοστό συμφορουμιτών επί τοις εκατό % που μπορούν? Τι θα πει αυτο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αλήθεια; Μπορείς να με ενημερώσεις περί του θέματος;;; Επιλογή Αξιολόγηση 1 έως 10 (απο προσωπική χρήση, συμβατότητα με paypal ebay,ταχύτητα εκτέλεσης εντολών, τεχνική υποστήριξη) 1. Leupay 10 2. Revolut 5 3. Number26 (αν έχεις διαβατήριο) (δεν έχω - δεν σχολιάζω) Πιθανό ποσοσοστό συμφορουμιτών επί τοις εκατό % που μπορούν? 100% Αν θέλουν....μπορούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μόλις έχασα μια δημοπρασία στο eBay .. Εχω άλλη μια απορία .. Αν κανω αγορα/δημοπρασία , με τη χρεωστική (επειδη ακομα δεν εκανα το έμβασμα στο PayPal ) , και μου απόρριψη τη καρτα , σημαινει οτι χάνω την αγορα Ή εχω περιθώριο 1-2 μερες μεχρι να φορτωθεί το balance ? Σ' αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεσαι επικοινωνία με τον πωλητή επικαλούμενος λόγους σχετικούς με τα CC, για να κερδίσεις χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 ame="Theodore41" post="54780710" timestamp="1460283264"] Εγω εχω πάρει ενα πρασσινο απο BG 50mw λεει αλλα σπίρτο δεν αναβει. Το βραδυ φέγγει και αυτο τα αστερια κ φαινεται η δεσμη. Το χρησιμοποιω και μεσα στο σπίτι αλλά προσέχω να μη χτυπάω άσπρους τοίχος γιατί οι αντανακλάσεις είναι δυνατές! http://www.banggood.com/SHARP-EAGLE-ZQ-LA-301-Blue-445nm-5MW-Buring-Laser-Pointer-p-1014556.html .Πολύ καλό για τα λεφτά του.Και με διακόπτη ασφαλείας,με κλειδί πίσω.Μην κοιτάς που λέει 5mW.Αμα κοιτάξεις τα specs,θα δεις που λέει 1,3-1,5W. http://www.banggood.com/405nm-445nm-532nm-Anti-Blue-Viole-Light-Laser-Goggles-With-Bag-p-69211.html .Να πάρεις οπωσδήποτε τα γυαλιά.4€ έχουν,ενώ ματάκια έχεις μόνον δύο... Aν θελεις λύση βγαλε μια καρτα εξωτερικού και ξεχνα τις ελληνικες Αμα υπάρχουν λεφτά έξω,μπορούμε να βγάλουμε πιστωτική δηλαδή,με βάση αυτά,ή περισσότερο συμφέρει χρεωστική;Τι είναι πιο καλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα