Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα παντως να θες να κανεις εναν προγραματισμο για μια αγορα και να ειναι ρωσικη ρουλετα αν θα σου γινει δεκτη η καρτα η οχι, σε αλους να δουλευει και σε αλλους οχι....  η καντε το σωστα η μην το κανετε καθολου

• Like 1
  • Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιές είναι οι λάθος υποθέσεις; Εγώ ξέρω ότι μέσω πειπαλ είτε Ελλάδα ειτε εξωτερικό δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις (χωρίς να έχεις balance ).

Κατάλαβε τε ο balance που λέτε είναι σαν να έχετε λεφτά σε λογαριασμό στο εξωτερικό και να λέτε Εγώ ψωνίζω κανονικά με την καρτα μου από την Αγγλία που έχω λεφτά μεσα.. αν δεν είχες λεφτά

Μέσα πως θα της έβαζΕς;

Φίλε, για να τελειώνει το θέμα, δεν έχει κανένα πρόβλημα το πέιπαλ με την Ελλάδα, αμφιβάλω αν ξέρει κιόλας κανένας εκεί στα γραφεία τους πως στην Ελλάδα έχουμε cc. Απλά όταν πας να πληρώσεις μέσω πέιπαλ με κάρτα η διαδρομή είναι Κάρτα=>Paypal (Το οποίο θεωρείται εξωτερικό άρα η κάρτα σου μπλοκάρει τη συναλαγή)=> προορισμός. Ο Προορισμός είτε είναι στην Ελλάδα είτε στο Μπανγκλαντές, δε μας ενδιαφέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα επιτελους κ μετα απο εκατονταδες αποτυχημενες αποπειρες με χρεωςτικη καρτα Πειραιως αγοραςα εφαρμογη 4,99€ απο Apple Store!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αντί για να αμπελοφιλοσοφούμε για την οικονομία και την πυραμίδα του Μάσλοου ή να λέμε για κάποιον τριτοξάδερφο που ακούσαμε πως μπόρεσε να πάρει ένα app νομίζω θα ήταν απείρως πιο χρήσιμο να αναφέρουμε τις επιτυχημένες ή αποτυχημένες μας προσπάθειες ή νέα με πηγές.

Δημοσ.

χρεωστικη πειραως ,χρεωστικη εθνικη χρεωστικη EUROBANK, εικονικη προπληρωμενη εθνικη για αγορα από εξω..ΤΙΠΟΤΑ !!

Δημοσ.

Ειπα να δοκιμασω σημερα απο Aliexpress επειδη δεν χρειαζετε paypal αλλα τιποτα.Και με καρτα Πειραιως και με Εθνικης!

Δημοσ.

Όταν πάτε να παραγγείλετε σας γράφει αυτό?

Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase.

At this time, we are unable to process your request. Please return to eBay and try another option.

Δημοσ.

ασχετο,

αν ξέρει κάποιος.

τις καλές εποχές (πριν 3-4 μήνες). θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει τις καταθέσεις του στο Paypal?

το cash που το κρατάει το paypal, ξέρει κανείς?

γιατί αν ειναι ετκός ελληνικού τραπεζικού σηστήματος, ούτε αγχος για κουρέματα, ούτε αγχος μην χρεοκοπίσουν οι τράπεζες και τα χάσεις. τα έχεις στο paypal. Και φέρνεις μικροποσά εντός ελληνικού συστήματος να έχεις όποτε θες να κινήσαι.

οκ θα έχεις και balance για αγορές απο έξω, αλλά αυτό σαν πλεονέκτημα ειναι σε δευτερη θέση.

Δημοσ.

ασχετο,

αν ξέρει κάποιος.

τις καλές εποχές (πριν 3-4 μήνες). θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει τις καταθέσεις του στο Paypal?

το cash που το κρατάει το paypal, ξέρει κανείς?

γιατί αν ειναι ετκός ελληνικού τραπεζικού σηστήματος, ούτε αγχος για κουρέματα, ούτε αγχος μην χρεοκοπίσουν οι τράπεζες και τα χάσεις. τα έχεις στο paypal. Και φέρνεις μικροποσά εντός ελληνικού συστήματος να έχεις όποτε θες να κινήσαι.

οκ θα έχεις και balance για αγορές απο έξω, αλλά αυτό σαν πλεονέκτημα ειναι σε δευτερη θέση.

Προσωπικά θα φοβόμουν να μεταφέρω όλα τα χρήματά μου στο paypal balance!

Και αν πάθει κάτι το paypal; Αν χαθούν κάπως;

Δημοσ.

Το ππ αποκλείεται να πάθει το οτιδήποτε, αντιθέτως οι ελληνικές τραπεζές θα πάθουν σίγουρα κάτι, μένει να δουμε τι
Δημοσ.

Αγορα σε Banggood με Prepaid ΑΤΕ/Πειραιως. Πριν απο 7 ωρες εγινε εγκριση και μου ηρθε σχετικο email.

Για του λογου το αληθες δειτε και την φωτο.

*Σε αλλα site που δεχονται απευθειας καρτα οπως oshpark.com δεν μου την δεχτηκαν

post-174586-0-09094100-1438167566_thumb.jpg

Δημοσ.

σαν υγειής εταιρία αυτή τη στιγμή το paypal ειναι έτη φωτός μπροστά απο τα junk που ειναι οι ελληνικές τράπεζες. και η ελληνική οινομια γενικότερα.

και ανάποδα αν το δεις, το να έχεις τα λεφτά σου στο paypal είναι πιο safe απο τα σαπάκια τις ελληνικές τράπεζες, ή μέσα σε στρώματα και αποροφητήρες.

Δημοσ.

Το έκανα εγώ αυτό(μερικός), επίσης πληρώνομαι μέσο paypal είμαι χρήστης του από 2 χρονια μετά που άνοιξε. Δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

ρε παιδια εχω ρωτησει τοσες φορες και δε μου απανταει κανεις,κανεις δε ξερει???

με moneysafe δε μπορουμε να κανουμε κανονικα αγορες απο ebay αμαζον και οπου θελουμε παρακαμπτοντας τα cc?

απλα το μονο μειων που διαβασα ειναι 4% προμηθεια οτι κραταει.

πειτε καποιος ρε παιδια δε μπορει να μη ξερει κανεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...