nikos201 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Και σε μένα σήμερα το request money δεν…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11rizla Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 καλησπερα.ουτε εγω τα καταφερα.μηπως κανω κατι λαθος εγω?υπαρχει κανεις να μας βοηθησει να αγορασουμε ολα τα ψιλικοκο του ebay??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeks_rulez Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 και εγώ που δοκίμασα 2 κάρτες πειραιώς τζίφος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogosmama Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Και εγώ ρε παιδιά, από χθες προσπαθώ με 2 κάρτες και τίποτα. Τι έγινε???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Σε μενα μολις δουλεψεχωρις καμια προφυλαξη και κατευθειαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Λιγες σελιδες πριν, ενας καλος συμφορουμιτης μας ειπε τροπο για να δουλεψει το request money. Βεβαια, δεν θυμαμαι αν δοκιμασε και καρτα ΕΤΕ οπως ειχε πει. Παντως, μας ειπε οτι με τον τροπο του (αλλαγες ip), δουλευε. Δεν εχω κρατησει λινκ σελιδας, αλλα λιγες σελιδες πριν ηταν. Αν καποιος (ή ο ιδιος), εχει νεοτερα απο αυτη την 'ανανεωμενη εκδοση εγχειρηματος request money', ας το πει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monogiadown Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δοκίμασα σήμερα το πρωί να κάνω έμβασμα στο Revolut 300 ευρώ, μέσω winbank και μου επιστρέφει πρόβλημα οτι το ποσό ξεπερνάει το επιτρεπόμενο όριο... Στο παρελθόν έχω κάνει επιτυχημένα έμβασμα, αλλά μικρό ποσό (20 ευρώ). Έχει αλλάξει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ίσως έληξε το περιθώριο της τράπεζας για αυτό το μήνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monogiadown Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ίσως έληξε το περιθώριο της τράπεζας για αυτό το μήνα Για κάθε μήνα έχει συνολικό όριο εμβασμάτων για όλους τους πελάτες? Αν ισχύει αυτό τότε είναι λογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Για κάθε μήνα έχει συνολικό όριο εμβασμάτων για όλους τους πελάτες? Αν ισχύει αυτό τότε είναι λογικό. Ναι και λογικο ειναι, ειμαστε στις 30 του μηνα, υπομονη δυο μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rooky Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Request money με PAYPAL με χρεωστική ΠΕΙΡΑΙΩΣ (VISA) ειχα απόρριψη περασε ομως με χρεωστικη της ΕΤΕ (MASTERCARD) απο την ιδια IP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnakeMJK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πειραιώς τέλειωσε σήμερα το όριο. Υπομονή μέχρι 1η Απρίλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Επιβεβαιωνω μιας και ειμαι στα εμβασματα της Πειραιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Επιβεβαιωνω μιας και ειμαι στα εμβασματα της Πειραιως. Δουλευεις στην Πειραιως; Αν ναι, μπορεις να μας δινεις πολυτιμες πληροφοριες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikachukaki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Παιδια απο τα λιγα που διαβασα εδω στη τελευταια σελιδα δεν ειναι μονο δικο μου το προβλημα με τις καρτες ε??οτι κιαν προσπαθησω απο οποιο μαγαζι του ebay κιαν προσπαθησω δεν μπορω να αγορασω τιποτα δεν ειναι δικο μου το λαθος σε ολους συμβαινει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα