re4male Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ρε παιδια ΔΕΝ γινονται αγορες από το εξωτερικο με καρτουλες..ΜΗΝ τυρανιεστε αδικα.... και ΜΗΝ ρωτάτε τα ιδια και τα ιδια γινεται κουραστικο....sorry και για τον τονο που χρησιμοποιω αλλα μην κανουμε σαν παιδακια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 και για οσους υποστηριζουν οτι το PP δουλευει κανονικα αλλα φταινε μονο οι καρτες τους εχω δυο "δοκιμασιες"/ερωτησεις 1) αγορα μεσω PP απο Ελλαδα κανετε? 2) να στειλω εγω με απο PP με την καρτα μου σε αλλουνου το PP με επισης Ελληνικη καρτα γινετε? Αν δεν εφταιγε το PP τοτε θα επρεπε και στις 2 περιπτωσεις να δουλευει κανονικα!! food for thoughts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ρε παιδια ΔΕΝ γινονται αγορες από το εξωτερικο με καρτουλες..ΜΗΝ τυρανιεστε αδικα.... και ΜΗΝ ρωτάτε τα ιδια και τα ιδια γινεται κουραστικο....sorry και για τον τονο που χρησιμοποιω αλλα μην κανουμε σαν παιδακια... Η πληρης και απαραδεκτη απαγορευση συναλλαγων απο το εξωτερικο, εχει στοιχισει πολυ, σε πολυ κόσμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Η πληρης και απαραδεκτη απαγορευση συναλλαγων απο το εξωτερικο, εχει στοιχισει πολυ, σε πολυ κόσμο. ρε μεντορα πραγματικα ωρες ωρες σκεφτομαι αν εχεις καταλαβει σε τι κατασταση εχει φτασει η χωρα! Δεν το λεω με κακια αλλα νταξει δεν εχουν να πληρωσουν μισθους,συνταξεις, δεν εχουμε νοσοκομεια τιποτα και εμεις καιγομαστε για τις αγορες?? Και γω μαζι σου ειμαι και για να πληρωσω καποιες υποχρεωσεις (για επαγγελματικο σκοπο οχι προσωπικη αγορα) επρεπε να ψαχνω σγγενη στο εξωτερικο και να βγαινω και υποχρεωμενος αλλα σκεψου το λιγο πιο σε βαθος το προβλημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLLiCiT Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 και για οσους υποστηριζουν οτι το PP δουλευει κανονικα αλλα φταινε μονο οι καρτες τους εχω δυο "δοκιμασιες"/ερωτησεις 1) αγορα μεσω PP απο Ελλαδα κανετε? Έκανα ναι, με Paypal Balance 2) να στειλω εγω με απο PP με την καρτα μου σε αλλουνου το PP με επισης Ελληνικη καρτα γινετε? Όχι, και εκεί είναι του φταίει η κάρτα ΣΟΥ και όχι το paypal. Αν δεν εφταιγε το PP τοτε θα επρεπε και στις 2 περιπτωσεις να δουλευει κανονικα!! food for thoughts Βασίζεσαι σε λάθος υποθέσεις, γι'αυτό βγάζεις λάθος συμπέρασμα. Αν βρεις τρόπο να γεμίσεις το balance (υπόλοιπο) σου στο paypal τότε μπορείς να πληρώσεις σε Ελλάδα + εξωτερικό αλλά και να μεταφέρεις λεφτά σε paypal τρίτου, είτε αυτός ο Τρίτος είναι στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παντως, παιζει και το σεναριο να μην εχουν προλαβει ακομη οι πληροφορικαριοι των τραπεζων, να ρυθμισουν τα συστηματα συμφωνα με την νεα ΠΝΠ. Πχ θα εχει ενδιαφερον να δουμε σημερα ή αυριο αν αλλαξει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalamaidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ρε μεντορα πραγματικα ωρες ωρες σκεφτομαι αν εχεις καταλαβει σε τι κατασταση εχει φτασει η χωρα! Δεν το λεω με κακια αλλα νταξει δεν εχουν να πληρωσουν μισθους,συνταξεις, δεν εχουμε νοσοκομεια τιποτα και εμεις καιγομαστε για τις αγορες?? Και γω μαζι σου ειμαι και για να πληρωσω καποιες υποχρεωσεις (για επαγγελματικο σκοπο οχι προσωπικη αγορα) επρεπε να ψαχνω σγγενη στο εξωτερικο και να βγαινω και υποχρεωμενος αλλα σκεψου το λιγο πιο σε βαθος το προβλημα Φιλε μου εισαι αποκομμενος απο τον εξω κοσμο. Αυτα που αναφερεις ισχυουν χρονια τωρα μετα απο το 2009 και χωρις c.c. Καλο ειναι να μην τραβαμε το θεμα offtopic με τα ιδια και τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ρε παιδια ΔΕΝ γινονται αγορες από το εξωτερικο με καρτουλες..ΜΗΝ τυρανιεστε αδικα.... και ΜΗΝ ρωτάτε τα ιδια και τα ιδια γινεται κουραστικο....sorry και για τον τονο που χρησιμοποιω αλλα μην κανουμε σαν παιδακια... Υπάρχουν σπάνιες εξαιρέσεις...πχ χτές παραγγελία 100 ευρώ με πιστωτική Πειραιώς πέρασε κανονικά στο banggood.com...σήμερα το δέμα εστάλη!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ προσπαθώ να αγοράσω εφαρμογή από το google play, που υποτίθεται με τα παραπάνω επιτρέπεται και η κάρτα συνεχίζει να απορρίπτεται... Το περίεργο είναι ότι ούτε την cosmote μπορώ να πληρώσω ηλεκτρονικά γιατί νομίζω γίνεται verified η συναλλαγή από site του εξωτερικού!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Υπάρχουν σπάνιες εξαιρέσεις...πχ χτές παραγγελία 100 ευρώ με πιστωτική Πειραιώς πέρασε κανονικά στο banggood.com...σήμερα το δέμα εστάλη!!!! Μερικες συναλλαγες περνανε αλλα υπαρχει καποιο οριο http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500015416 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itasoulas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Εγώ προσπαθώ να αγοράσω εφαρμογή από το google play, που υποτίθεται με τα παραπάνω επιτρέπεται και η κάρτα συνεχίζει να απορρίπτεται... Μια απο τα ιδια. Νομιζω οτι αυτο ειναι ενας καλος τροπος να δεις αν λυθηκε το θεμα. Σταμπαρετε μια εφαρμογη που σας αρεσει ή καποια που να κοστιζει πολυ λιγο, δοκιμαζετε ξανα και ξανα και αν πετυχει, βουρ για την αγορα που θελετε να κανετε απο αλλου. Δοκιμαζω σημερα με χρεωστικη alpha και πιστωτικη visa εθνικης αλλα τζιφος. Ιδωμεν. Βεβαια εδω καραβια καιγονται βαρκουλες αρμενιζουν. Ειμαστε καταναλωτικα οντα μεχρι αηδιας...Το λεω και για μενα. Ερχονται πολυ δυσκολες ημερες και γω εχω κολλημενο στο μυαλο μου ενα tempered glass! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 στην ζωη υπαρχουν τα θελω και τα πρεπει. καμια φορα επειδή η ζωη είναι μικρη βαζουμε μπροστα τα θελω. το κακο που είναι ? είναι και η ψυχολογια που σου απαγορευουν κατι και εκει τρελαινόμαστε !! εγω είμαι 41 χρονων με 3 παιδια και μου την δινει που θελω να πληρωσω στο World of tanks για να παρω καλυτερο τανκ και δεν μπορω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μερικες συναλλαγες περνανε αλλα υπαρχει καποιο οριο http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500015416 Οπότε, μήπως να στηνόμαστε στις 12 τα μεσάνυχτα να προσπαθήσουμε να κάνουμε αγορά για να προλάβουμε; (αν γίνεται δηλ. τότε το reset) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drhistory Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εμένα μου τη δίνει που δεν μπορώ να πληρώσω το google drive που έχω εκατομμυρια εγγραφα πανεπιστημιου. Τι να κάνουμε. Και ποιος να το φανταζόταν. Στην ελλάδα του 2015. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Έκανα ναι, με Paypal Balance Όχι, και εκεί είναι του φταίει η κάρτα ΣΟΥ και όχι το paypal. Βασίζεσαι σε λάθος υποθέσεις, γι'αυτό βγάζεις λάθος συμπέρασμα. Αν βρεις τρόπο να γεμίσεις το balance (υπόλοιπο) σου στο paypal τότε μπορείς να πληρώσεις σε Ελλάδα + εξωτερικό αλλά και να μεταφέρεις λεφτά σε paypal τρίτου, είτε αυτός ο Τρίτος είναι στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Με balance κανείς αγορά και από εξωτερικό. Λέω να μην έχεις λεφτά στο πειπαλ και να τα κάνεις με την κάρτα σου μέσω πειπαλ Ποιές είναι οι λάθος υποθέσεις; Εγώ ξέρω ότι μέσω πειπαλ είτε Ελλάδα ειτε εξωτερικό δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις (χωρίς να έχεις balance ). Κατάλαβε τε ο balance που λέτε είναι σαν να έχετε λεφτά σε λογαριασμό στο εξωτερικό και να λέτε Εγώ ψωνίζω κανονικά με την καρτα μου από την Αγγλία που έχω λεφτά μεσα.. αν δεν είχες λεφτά Μέσα πως θα της έβαζΕς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα