Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1)ειμαι απλος χρηστης paypal και το ιδιο φιλος μου που μενει αγγλια.μπορει να στειλει στο πειπαλ μου καποια χρηματα καιαυτα ναμπουν στο balance μου ωστε να μπορεσω να αγορασω κατι?

• PayPal account types

We know people use PayPal for different reasons. Some people use it mainly to shop online. Other people use it to buy and sell things. Still others run full-time online businesses. We offer several types of accounts to meet all of your needs. Choose from a Personal, Premier, Business, or a Student Account.

All PayPal accounts let you:

• Send and receive money.
  • Pay with your PayPal balance, bank account, credit card, or debit card.
  • Shop online.

https://www.paypal.com/us/webapps/helpcenter/helphub/article/?solutionId=FAQ2347

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδες μπορει να ειναι χαζο αλλα απο ενα ποστ που διαβασα ρωταω μηπως μπορει να γινει............

Γραφει καποιος καπου καμια 2-3 σελιδες ποιο πριν κατι για donate και οτι τα λεφτα πανε απευθεις στο balance------σωστα?

Λοιπον αναρωτιεμαι ποσο δυσκολο ειναι (δεν ξερω) να νπει banneraki or whatever ειναι αυτο το εικονιδιο που εχω δει για donate στην υπογραφη οποιων θελουν και αφου θα γινεται εντος Ελλαδας το donation να κανουμε ο ενας στον αλλον donate ταυτοχρονα ας πουμε B)

Υπαρχει περιπτωση?

Αι σιχτυρι αι συχτυρι να κανω τωρα χαρακιρι;

Εγινα τρελος,με τα καπιταλ κοντρολς!

Και τα φραγκα δεν ξοδευω που με κοπο τα μαζευω

Στο εξωτερικο να χωνω, τωρα ομως τα γλιτωνω!!

• Like 4

Καλησπερα παιδια και σορυ αν γινω κουραστικος. Κατι διαβασα οτι απο σημερα ανοιξανε της αγορες απο εξωτερικο. Θελω να αγορασω κατι με 5 ευρω απο ebay.uk και εχω προπληρωμενη επαναφορτιζομενη mastercard της πειραιως. Δοκιμασα να το αγορασω και οταν παω να πληρωσω, μου λεει οτι πρεπει να κανω verify την καρτα στο paypal. Μπαινω paypal και τα βλεπω ολα οκ.

Οποτε υπαρχει καποιο προβλημα με το paypal μου, η απλα δεν επιτρεπεται ακομα αγορες απο εξωτερικο με paypal?

Αφού είπαμε δεν παίζει το paypal λόγω cc. Μόνο απο το εξωτερικό μπορούν να σου κάνουν donate.

Για να κάνει κάποιος donate σε καποιον πρέπει ν έχει paypal ή μπορεί να κάνει κατευθείαν από κάποια τράπεζα ή μέσω κάρτας; (Μιλάω για κάρτα κ άτομο από εξωτερικό)

Edit: Βρήκα απάντηση για το παραπάνω..

Στο donate υπάρχει fee όπως στο request money; Για να ξερω αν μπορώ να γλυτωσω το fee της paypal.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια γερμανική paysafe. Πως θα μπορέσω να την περάσω στο balance του PayPal μου;διάβασα όλες τις σελίδες του topic και είδα πως είναι εφικτό. Αλλά δεν ξέρω το πως.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια γερμανική paysafe. Πως θα μπορέσω να την περάσω στο balance του PayPal μου;διάβασα όλες τις σελίδες του topic και είδα πως είναι εφικτό. Αλλά δεν ξέρω το πως.

Το paypal δεν δέχεται paysafe.

Νομίζω οτι απο σήμερα μπορούμε να χρησιμοποιοήσουμε το paypal και τις κάρτες για αγορές απο εξωτερικό αλλα με το όριο των 60 euro , αν έχει κανένας χρήματα μέσα ας το δοκιμάσει να μας πει

paypal nope, prepaid alpha bank nope, prepaid πειραιώς τίποτα. μόλις δοκίμασα να αγοράσω κάτι / βάλω funds κάπου και άλλα διάφορα και τζίφος. ίσως επειδή είναι νωρίς. ίσως επειδή δεν γίνεται. διάβασες κάτι κάπου ότι μπορεί να γίνεται?

Μας παρουσίασαν την μισή είδηση που αποτελεί παραπληροφόρηση.

Ότι δήθεν και καλά τώρα μπορούμε να αγοράζουμε με τις κάρτες από το εξωτερικό.

Δείτε την άλλη μισή είδηση για να μην ταλαιπωρείστε άδικα.

για ηλεκτρονικά καταστήματα που τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού -  αγορές γίνονται: 

- μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα,
- εντός του ημερήσιου ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών, και για τις ακόλουθες κατηγορίες συναλλαγών:

1. αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών,
2. πληρωμές ξενοδοχείων,
3. ενοικιάσεις αυτοκινήτων,
4. πληρωμές ταξιδίων και μεταφορών,
5. πληρωμές ψηφιακών παρόχων μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications),
6. πληρωμές συνδρομών, για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς/ ιατρικούς συλλόγους, κ.λπ.) ή/και για επιστημονικά και λοιπά έντυπα,
7. πληρωμή υπηρεσιών εκπαίδευσης (δίδακτρα/ εστίες διαμονής/ συνδρομή βιβλιοθηκών, κ.λπ.),

• Moderators

Μας παρουσίασαν την μισή είδηση που αποτελεί παραπληροφόρηση.

Ότι δήθεν και καλά τώρα μπορούμε να αγοράζουμε με τις κάρτες από το εξωτερικό.

Δείτε την άλλη μισή είδηση για να μην ταλαιπωρείστε άδικα.

για ηλεκτρονικά καταστήματα που τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού -  αγορές γίνονται: 

- μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα,

- εντός του ημερήσιου ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών, και για τις ακόλουθες κατηγορίες συναλλαγών:

1. αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών,

2. πληρωμές ξενοδοχείων,

3. ενοικιάσεις αυτοκινήτων,

4. πληρωμές ταξιδίων και μεταφορών,

5. πληρωμές ψηφιακών παρόχων μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications),

6. πληρωμές συνδρομών, για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς/ ιατρικούς συλλόγους, κ.λπ.) ή/και για επιστημονικά και λοιπά έντυπα,

7. πληρωμή υπηρεσιών εκπαίδευσης (δίδακτρα/ εστίες διαμονής/ συνδρομή βιβλιοθηκών, κ.λπ.),

τα χουμε γραψει και αυτα. Απλα καπου δουλευει η καρτα και καπου οχι (ασχετο με αυτα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...