mentoras99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Τι αλλαγη εχουμε παλι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
don_prassos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Καποια ορια κτλπ Αναλυτικά δες το link που έχω βάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Eγώ πάντως που έκανα μια δοκιμή στον Αμερικάνο που αγόραζα supplements,έφαγα πάλι πόρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Τιποτα χαζομάρες περα απο τα 500 προς το εξωτερικό που εγιναν 1000, η αναλήψεις παλι 420 ειναι Το σωστό λινκ ειναι αυτο και οχι μέσω τριπολης(φβ) http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/2171394/nees-allages-sta-capital-controls Αυτο το κόλλημα πάντως με τους λογαριασμούς δεν το εχω καταλαβει "Απαγορεύεται: α) να ανοίγονται νέοι λογαριασμοί όψεως ή καταθετικοί και να προστίθενται συνδικαιούχοι στους ήδη υφιστάμενους" εδιτ Δεν ξερω αν ισχύει κιολας πάντως η πειραιως δεν ενημέρωσε το site με τις αλλαγες http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/emvasmata/emvasmata-eksoterikou/emvasma-up-to-500-euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Eγώ πάντως που έκανα μια δοκιμή στον Αμερικάνο που αγόραζα supplements,έφαγα πάλι πόρτα... Ε ναι, δεν άλλαξε κάτι σχετικό με την πόρτα που έφαγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Αυτο το κόλλημα πάντως με τους λογαριασμούς δεν το εχω καταλαβει "Απαγορεύεται: α) να ανοίγονται νέοι λογαριασμοί όψεως ή καταθετικοί και να προστίθενται συνδικαιούχοι στους ήδη υφιστάμενους" Για να μην πάμε να ανοίξουμε λογαριασμούς σε όποια τράπεζα υπάρχει και προσθέτουμε συνδικαιούχους όλους μας τους συγγενείς, ώστε με εμβάσματα και αναλήψεις (αριθμός συνδικαιούχωνΧ500€ και Χ420€ αντίστοιχα) να αδειάσουμε λογαριασμούς σε χρόνο μηδέν γίνεται αυτό. Λογικό είναι. Πλην όμως καταστροφικό. Γιατί αν θέλω να ανοίξω π.χ. λογαριασμό στην Alpha Bank (που δεν έχω) για να εξυπηρετήσω τους πελάτες μου, δεν μπορώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Αν ειναι ετσι ας αφήνανε το οριο στα 500, κατι άλλο εχουν στο μυαλό τους, αυτο που δεν ξερω ειναι ποιο θα είναι το τελος των cc, εκει μάλλον θα κλάψουμε. Εξ αλλου δεν στελνουν και ολοι λεφτα εξω, μια παρέα εδω στο insomnia είμαστε ολοι και ολοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Όπως έγραψα είναι και το θέμα των αναλήψεων μετρητών από εδώ στην Ελλάδα. Και φυσικά και η εγγύηση καταθέσεων μέχρι 100.000€ που ισχύει ανά καταθέτη. Άσε που προφανώς δεν είμαστε μόνο μια παρεά εδώ στο Insomnia που κοιτάμε να στείλουμε λεφτά έξω. Τα διαθέσιμα των τραπεζών τελειώνουν πλέον έως και αρκετά πριν το τέλος κάθε μήνα. Αν δεν αυξηθούν αυτά τα διαθέσιμα ενώ αυξήθηκε το όριο στα 1.000€/μήνα το κόβω να εξαντλούνται μέχρι τις 5 κάθε μήνα από εδώ και πέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FraUn Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Για αγορά άξιας 80 από vickmall και 40 από gearbeat με prepaid Πειραιώς έχω ελπίδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Για αγορά άξιας 80 από vickmall και 40 από gearbeat με prepaid Πειραιώς έχω ελπίδα?Το εχεις γράψει και στο θέμα αγορών εκτός Ε.Ε (που εκεί όμως αφορά το τελωνείο).Τι εννοείς ακριβώς; Μπορείς να γράψεις μια πιο ξεκάθαρη περίοδο λόγου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Όσοι έχουν ήδη στέίλει 500€ έξω αυτό το μήνα, τώρα που αυξήσανε το όριο θα μπορούνε να στείλουμε και άλλα 500; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Εγραψα στον Αμερικάνο από τον οποίο έχω κάνει συναλλαγές εδώ και πολλά χρόνια,άρα του έχω εμπιστοσύνη,αν μπορώ να του στείλω με Βank transfer τα λεφτα,μιάς και δεν μπορώ με κάρτα, και μου απάντησε ότι μόνον με cheque ή money order δέχεται.(Εκτός από τα κλασσικά βέβαια,τα οποία όμως δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω εγώ). Τι είναι αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogopush Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Με συγχωρείτε παρακαλώ ! Δεν είμαι καταλαβαίνουν ελληνικά . Έχω μια ερώτηση , τώρα μπορώ να αγοράσουν αγαθά σε ξένες ιστοσελίδες? ( ali , gearbest ) Ποια τράπεζα πρέπει να κάνω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Με συγχωρείτε παρακαλώ ! Δεν είμαι καταλαβαίνουν ελληνικά . Έχω μια ερώτηση , τώρα μπορώ να αγοράσουν αγαθά σε ξένες ιστοσελίδες? ( ali , gearbest ) Ποια τράπεζα πρέπει να κάνω ; Στο Bang good σίγουρα ναι,γιατί το έκανα καμιά δεκαριά φορές εγώ,με κάρτα από τη Eurobank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FraUn Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Το εχεις γράψει και στο θέμα αγορών εκτός Ε.Ε (που εκεί όμως αφορά το τελωνείο). Τι εννοείς ακριβώς; Μπορείς να γράψεις μια πιο ξεκάθαρη περίοδο λόγου; Συγγνώμη αν δεν ήταν σαφής η ερώτηση που έκανα. Θέλω να αγοράσω ένα κινητό αξίας 80€ από vickmall, και 2-3 μικρόπραγματα αξίας 40€ από το gearbeast. Μπορώ να κάνω αυτές τις 2 αγορές με prepaid κάρτα Πειραιώς,αν είναι απαραίτητο να δημιουργήσω PayPal λογαριασμό. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα