Stefano2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια!Εχω να κανω μια ερωτηση! Το amazon ή το banggood ειναι καλυτερο; Επισης με πιστωτικη μπορω και στα δυο; Ειναι αξιοπιστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια!Εχω να κανω μια ερωτηση! Το amazon ή το banggood ειναι καλυτερο; Επισης με πιστωτικη μπορω και στα δυο; Ειναι αξιοπιστα; Amazon.Nαι και οχι. Στο banggood δεν παιρνανε οι ελληνικές κάρτες αυτή τη στιγμή, ενώ στα αμαζον είναι καθαρά τύχη αν θα περάσουν (πλην των αμεξ που φαίνεται πως περνανε.) Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 απο dhgate.com Οπως έγραψα και σε άλλο νήμα νωρίτερα,είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει με τις αγορές.Εμένα με πέταξε έξω από άλλο μαγαζί του ΗΚ. Προσπάθησε τότε από το Βang good.Λογικά θα περάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefano2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Amazon. Nαι και οχι. Στο banggood δεν παιρνανε οι ελληνικές κάρτες αυτή τη στιγμή, ενώ στα αμαζον είναι καθαρά τύχη αν θα περάσουν (πλην των αμεξ που φαίνεται πως περνανε.) Ναι Με χρεωστικη;μπορω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Με χρεωστικη;μπορω Δεν ξέρω,ας απαντήσει άλλος αν ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Με χρεωστικη;μπορωΣτο banggood δεν περνάει καμία ελληνική κάρτα. Όταν λέω κάρτα περιλαμβάνονται όλα τα είδη καρτών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefano2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Στο banggood δεν περνάει καμία ελληνική κάρτα. Όταν λέω κάρτα περιλαμβάνονται όλα τα είδη καρτών. Sτο αμαζον λεω μπορω με χρεωστικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Στο banggood δεν περνάει καμία ελληνική κάρτα. Όταν λέω κάρτα περιλαμβάνονται όλα τα είδη καρτών. Μα τι λες,εγώ έκανα 5 συναλλαγές τις τελευταίες δέκα μέρες.Με πιστωτική, κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Sτο αμαζον λεω μπορω με χρεωστικη;Καθαρά θέμα τύχης.Μα τι λες,εγώ έκανα 5 συναλλαγές τις τελευταίες δέκα μέρες.Με πιστωτική, κανονικά.Σορρυ εγώ λάθος στο aliexpress δεν περνάνε καθόλου. Στο banggood περνάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καθαρά θέμα τύχης. Σορρυ εγώ λάθος στο aliexpress δεν περνάνε καθόλου. Στο banggood περνάνε. ...ούτε και στο FastTech,επίσης στο ΗΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4270 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 ποιο τροποι υπαρχουν για να φορτισω μια Moneysafe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 ποιο τροποι υπαρχουν για να φορτισω μια Moneysafe? Πρέπει να αγοράσεις κουπόνι από περίπτερα/μινι μάρκετ. Δες ποια είναι στην περιοχή σου από το www.moneysafecard.com Εναλλακτικά κάποιος που έχει χρήματα μπορεί να στα μεταφέρει στη δική σου κάρτα (με χρέωση) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paramedic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μα τι λες,εγώ έκανα 5 συναλλαγές τις τελευταίες δέκα μέρες.Με πιστωτική, κανονικά. Και εγώ άλλες 3 πριν 3 εβδομάδες περίπου με χρεωστική Πειραιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefano2 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Χρεωστικη παει αμαζον ή ebay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Στο BG περνάνε κανονικά οι Ελληνικές κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα