makfil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι οι αγορές με κάρτα είναι λαχείο. Ένας από τους βασικούς λόγους είναι η κατηγοριοποίηση των πωλητών σε σχέση με τις επιτρεπόμενες αγορές με την ΠΝΠ. Έτσι, ένας πωλητής μπορεί να έχει καταγραφεί για είδη που επιτρέπονται ενώ άλλος, που πουλάει και τα ίδια ή και άλλα είδη, να μην έχει καταγραφεί στην ίδια κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andfree Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τελικά, υπάρχει κάποιος τρόπος για κάποιον που βρίσκεται στην Ελλάδα να κάνει αγορές εξωτερικού χωρίς να πληρώνει τραπεζικές προμήθειες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 τι εννοεις τραπεζικές προμήθειες? με paypal και revolut το μονο που χρεωνεσαι για την μεταφορα χρηματων ειναι 1ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andfree Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 με paypal και revolut το μονο που χρεωνεσαι για την μεταφορα χρηματων ειναι 1ευρω Δηλαδή, χρεώνεσαι 1 ευρώ για τη μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό ελληνικής τράπεζας στο paypal (ή στην κάρτα ξένης τράπεζας); Κι αυτό είναι ένα έξοδο που δεν μπορεί κανείς να αποφύγει; Και είναι το ίδιο είτε φορτώσει κανείς απευθείας στο paypal από τον λογαριασμό ελληνικής τράπεζας είτε φορτώσει στην ξένη κάρτα από τον ίδιο λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δηλαδή, χρεώνεσαι 1 ευρώ για τη μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό ελληνικής τράπεζας στο paypal (ή στην κάρτα ξένης τράπεζας); Κι αυτό είναι ένα έξοδο που δεν μπορεί κανείς να αποφύγει; Και είναι το ίδιο είτε φορτώσει κανείς απευθείας στο paypal από τον λογαριασμό ελληνικής τράπεζας είτε φορτώσει στην ξένη κάρτα από τον ίδιο λογαριασμό; Ναι χρεώνεσαι 1€ για έμβασμα οπουδήποτε εντός SEPA (είτε στο Paypal είτε σε οποιαδήποτε υπηρεσία που παρέχει ξένη κάρτα) και όχι δεν μπορείς να το αποφύγεις. Εϊναι ανάξιο λόγου το ποσό αυτό εξάλλου. Ας λέμε καλά που υπάρχουν και αυτοί οι τρόποι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Να προσθέσω σ' αυτό που πολύ σωστά έγραψε ο theopan, ότι η χρέωση είναι σταθερή 1€ για όλα τα εμβάσματα εντός SEPA που γίνονται μέσω του web banking της τράπεζάς σου. Αν πας στο γκισέ να στείλεις το έμβασμα, θα πληρώσεις πολύ παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Έχω debit card της Πειραιώς και θέλω να αγοράσω μερικά ic chips από το aliexpress, αλλά η αγορά δεν εγκρίνεται από το σύστημα της τράπεζας. Το πόσο είναι μικρό, 13 ευρώ με τα μεταφορικά. Προσπαθώ να συνεννοηθώ με διάφορους πωλητές που έχουν τα chips αν έχουν paypal, αλλά δεν βγάζω ακρή, μιας και τα αγγλικά τους είναι τραγικά. Τι επιλογές έχω? Σκεφτόμουν να ανοίξω λογαριασμό στην revolut, αλλά σκέφτομαι πως η προμήθεια θα είναι μεγαλύτερη από τα 13 ευρώ. Υπάρχει κάτι για τέτοια μικροποσά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 H revolut εχει σχεδον μηδενική προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gruser Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 δεν καταλαβαινω πως το αμαζον και το αγγλικο και το γερμανικο δεχεται mastercard και visa αλλα οταν πας να αγορασεις απο site αμερικη ή μεσω amazon com δε σε αφηνει..παιζει τιποτα με αμερικη απο τα cc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 δεν καταλαβαινω πως το αμαζον και το αγγλικο και το γερμανικο δεχεται mastercard και visa αλλα οταν πας να αγορασεις απο site αμερικη ή μεσω amazon com δε σε αφηνει..παιζει τιποτα με αμερικη απο τα cc? Για την Αμερική,έχω την εξής εμπειρία.Αγόρασα συμπληρώματα από Εταιρία,η οποία είχε τα στοιχεία μου από παλιά,της έχω εμπιστοσύνη,και η παραγγελία πέρασε μιά χαρά,με μιά κάρτα της Eurοbank. Την ίδια μέρα,προσπάθησα να αγοράσω από άλλη εταιρία στην Αμερική,και με την ίδια κάρτα,κάποια άλλα συμπληρώματα,αλλά η συναλλαγή δεν πέρασε,ούτε από το PayPal,ούτε και από απλή κάρτα. Και βέβαια,και ευτυχώς,από τον Bang good,μιά χαρά περνάει η κάρτα μου,και έχω κάνει κάποιες αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 καλημερα παιδια , ποια αλλα site εκτος απο το banggood δεχoνται κατευθειαν πληρωμη απο την καρτα visa ! εκτος paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos-ins Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 παιδια καληπερα σε ολους.επειδη δεν εχω ξαναπαραγειλει ποτε απο εξωτερικο δεν καταλαβαινω τι γινεται.πηγα στην πειραιως κ εβγαλα μια Prepaid για να κανω μια αγορα απο dhgate,ομως δεν με αφηνει "refused.your card was not verified by he bank".τι μπορω να κανω?δεν με νοιαζει να πληρωσω κ ενα μικρο κοστος μεταφορας χρηματων η κατι τετοιο.ευχαριστω για τον χρονο σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Από που θέλεις να παραγγείλεις;Από τον Bang good πάντως, εγώ μιά χαρά αγόρασα με κοινή κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos-ins Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 απο dhgate.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Είναι τυχαίο αν θα περάσει. Βγάλε μια revolut, φόρτωσε την με έμβασμα και κάνε την αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα