Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Και μετά στο καινούριο paypal συνδέω την παλιά κάρτα; Ή κάνω πάλι request money σε άλλο mail;Στο παλιό θα βάλεις τη κάρτα και θα στείλεις τα χρήματα στο καινούργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Οπότε το αφήνω όπως είναι. Στο παλιό την κάρτα και στην αγορά που θα κάνω στο ebay θα πληρώσω με το καινούριο paypal σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τώρα που πάω να κάνω την αγορά και βάζω το email του καινούριου pp μου ζητάει να βάλω κάποια κάρτα κατά την πληρωμή. Βάζω την παλιά κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τώρα που πάω να κάνω την αγορά και βάζω το email του καινούριου pp μου ζητάει να βάλω κάποια κάρτα κατά την πληρωμή. Βάζω την παλιά κάρτα; εφτιαξες καινουργιο paypal;επειτα απο το παλιο paypal(εκει που ειναι και η καρτα που ειχες κανει τις προσπαθειες)πατησες send money;επειτα εβαλες τα στοιχεια της καρτας και το ποσο που θα στειλεις στο νεo paypal;αν τα εκανες αυτα στο καινουργιο paypal στο balance θα εχουν προστεθει τα χρηματα ετοιμα για να τα χρησιμοποιησεις για αγορες.η μεθοδος που σου αναφερω ειναι send money(2 paypal λογαριασμοι).με το request money(2 mail)ειχα ακουσει οτι το paypal μπορει να σου δεσμευσει τα χρηματα για 21 μερες.με το send money δεν μου το εκανε αυτο.μπηκαν τα χρηματα και κατευθειαν διαθεσιμα για αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έκανα καινούριο paypal, έστειλα τα λεφτά από το παλιό paypal απλά βάζοντας το ποσό που θέλω χωρίς να βάλω στοιχεία της κάρτας. Στο καινούριο paypal υπάρχουν στο balance 7€ όσα έστειλα. Το θέμα είναι ότι πήγα να αγοράσω στο ebay και είχα συνδεδεμένο το παλιό paypal πατάω να αλλάξω λογαριασμό και μου βγάζει να συνδεθώ, συνδέομαι κανονικά και μετά μου βγάζει την παραπάνω εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έκανα καινούριο paypal, έστειλα τα λεφτά από το παλιό paypal απλά βάζοντας το ποσό που θέλω χωρίς να βάλω στοιχεία της κάρτας. Στο καινούριο paypal υπάρχουν στο balance 7€ όσα έστειλα. Το θέμα είναι ότι πήγα να αγοράσω στο ebay και είχα συνδεδεμένο το παλιό paypal πατάω να αλλάξω λογαριασμό και μου βγάζει να συνδεθώ, συνδέομαι κανονικά και μετά μου βγάζει την παραπάνω εικόνα.αφου στο νεο paypal στο balance εχεις χρηματα αυτον τον λογαριασμο θα χρησιμοποιησεις για αγορες.δεν χρειαζεται να βαλεις στοιχεια καμιας καρτας πια.τα χρηματα εχουν μπει και ειναι ετοιμα για αγορα.προσπαθησε να κανεις log out και να ξαναμπεις(παντα με το νεο paypal που εχει χρηματα).αλλαξε και browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έκανα καινούριο paypal, έστειλα τα λεφτά από το παλιό paypal απλά βάζοντας το ποσό που θέλω χωρίς να βάλω στοιχεία της κάρτας. Στο καινούριο paypal υπάρχουν στο balance 7€ όσα έστειλα. Το θέμα είναι ότι πήγα να αγοράσω στο ebay και είχα συνδεδεμένο το παλιό paypal πατάω να αλλάξω λογαριασμό και μου βγάζει να συνδεθώ, συνδέομαι κανονικά και μετά μου βγάζει την παραπάνω εικόνα. Αν κατάλαβα καλά από τη φωτογραφία, πας να αγοράσεις κάτι σε λίρες αγγλίας, ενώ στο balance σου του νέου λογαριασμού έχεις ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση το Paypal κρατάει μεγάλη προμήθεια (της τάξεως του 4%) για τη μετατροπή από ευρώ σε λίρα ώστε να προχωρήσει στην αγορά του προϊόντος και ίσως δεν επαρκούν τα λεφτά που έβαλες στο balance σου για να ολοκληρώσεις την αγορά, οπότε γι' αυτό σου ζητάει να πληρώσεις με κάποια κάρτα. Αν ισχύει αυτό που σου έγραψα, τότε λογικά θα χρειαστεί να στείλεις περισσότερα λεφτά στο balance του νέου Paypal και μετά θα πληρώσεις κανονικά με αυτό, χωρίς κάποια άλλη επιπλοκή. Edit: Εννοείται ότι πρέπει να κάνεις τη διαδικασία της αγοράς από την αρχή, αφού έχεις κάνει πρώτα logout από τον παλιό λογαριασμό και μετά login. Αν είχες ξεκινήσει να πληρώσεις με τον παλιό και συνέχισες στα μισά με το νέο, είναι λογικό να μπερδευτεί το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos21417 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τελικά δεν είχα αρκετά λεφτά στο balance. Λύθηκε το πρόβλημα. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τελικά δεν είχα αρκετά λεφτά στο balance. Λύθηκε το πρόβλημα. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Κλασικό λάθος των περισσοτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Η διαδικασία με το request money στο paypal κρατάει 1 ευρώ για κάθε request, σωστά ? Μετά δεν θα έπρεπε να τα επιστρέψει ? Από τα 8 ευρώ που μου τράβηξε(την ίδια μέρα) μου ξανά επέστρεψε μόνο τα 2 ευρώ.αποσο ξερω το paypal κραταει 3.4% συν 0.35 λεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 δλδ με debit alpha bank,αγορα απο ebay.co.uk ,ποσο 1024ε μεσω paypal,να υποθεσω δεν ειναι εφικτο ετσι? εχω μπερδευτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 καλημερα παιδια , ποια αλλα site εκτος απο το banggood δεχoνται κατευθειαν πληρωμη απο την καρτα visa ! εκτος paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore41 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Χαιρετώ. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Επειδή λόγω ηλικίας μπερδεύομαι με τα κόλπα που κάνετε με το PayPal,προσπάθησα να αγοράσω με σκέτη κάρτα.Πάω λοιπόν σε μία Αμερικάνικη Εταιρία που πουλάει supplements,ένα συμπλήρωμα γλυκοζομίνης για το πόδι μου,από την οποία αγόραζα και πριν από τα cc,τους έχω δώσει τον αριθμό της κάρτας γιατί τους έχω εμπιστοσύνη,και η παραγγελία πέρασε μιά χαρά,με μία κάρτα της Eurobank. Την ίδια μέρα,προσπαθώ να αγοράσω άλλα συμπληρώματα από΄'αλλη πάλι Αμερικάνικη Εταιρία,στην αρχή με PayPal,και μετά την απόρριψη,πάλι με την ίδια κάρτα.Τζίφος,απόρριψη.Ιδια κατηγορία προιόντων,ίδια κάρτα. Πριν καμιά δεκαριά μέρες,προσπάθησα να αγοράσω από Κινέζο,με σκέτη κάρτα,και η παραγγελία πέρασε μιά χαρα,για είδη όχι διατροφής και υγείας,αλλά απλώς για έναν φακο.Flashlight δηλαδή.Και ένα λέιζερ.Μιά χαρά κι αυτό. Οπότε μένω με την απορία.Γιατί άλλα περνάνε και άλλα όχι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα