Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

•  
  • παιδια τι δεν καταλαβαινω ?το ιδιο το paypal λεει οτι μπορουν να μεταφερθουν λεφτα κ στον απλο λογαριασμο.για ποιο λογο να το κανω premier απο την στιγμη που μπορει να γινει αυτο μεσω φιλων?το εχει κανει καποιος για να με βοηθησει?

Φίλε μου τις τελευταίες βδομάδες η χώρα έχει εισέλθει σε καθεστώς capital controls και δεν μπορούν να εξαχθούν κεφάλαια από την χώρα χωρίς να εξαιρείται και το paypal. Υπάρχει ένας αναβρασμός σήμερα από μια φημολογία αλλά δεν έχουμε ακόμη κάτι επίσημο. Μη διστάσεις να πλανηθείς στις 72 σελίδες του θέματος για διευκρινήσεις.

Δημοσ.

πιστεψε με οτι εχω διαβασει ολες τις σελιδες απο χτες κ επειδη εχω μπερδευτει στο σημειο εκεινο που καποιοι θελανε να τους βαλουν λεφτα οι συγγενεις τους στο εξωτερικο που ομως δεν εχουν paypal αναφερθηκαν για αυτο το λογο οι λογαριασμοι πρεμιερ αν δεν κανω λαθος κ εδω ζηταω διευκρινηση απο καποιον που γνωριζει περισσοτερα για το paypal k την χρηση του.

Δημοσ.

πιστεψε με οτι εχω διαβασει ολες τις σελιδες απο χτες κ επειδη εχω μπερδευτει στο σημειο εκεινο που καποιοι θελανε να τους βαλουν λεφτα οι συγγενεις τους στο εξωτερικο που ομως δεν εχουν paypal αναφερθηκαν για αυτο το λογο οι λογαριασμοι πρεμιερ αν δεν κανω λαθος κ εδω ζηταω διευκρινηση απο καποιον που γνωριζει περισσοτερα για το paypal k την χρηση του.

Υ.Γ.Είπα να μην σε στειλω στο ποστ ταδε στην σελίδα ταδε :)

Υ.Γ.2 Η αληθεια ειναι οτι και γω βαριομουν να ψαξω που είναι :P

Δημοσ.

το ειδα κ αυτο το βιντεακι χτες!ολα σας λεω αναλυτικα τα διαβασα απλα εχω την απορια που δεν εχει απαντηθει ακομη για ποιο λογο χρειαζεται πρεμιερ λογαριασμος για να σου βαλει λεφτα καποιος φιλος σου που διαθετει κ εκεινος παυπαλ.το εχει δοκιμασει καποιος τελικα για να μου πει τι ισχυει??

Δημοσ.

το ειδα κ αυτο το βιντεακι χτες!ολα σας λεω αναλυτικα τα διαβασα απλα εχω την απορια που δεν εχει απαντηθει ακομη για ποιο λογο χρειαζεται πρεμιερ λογαριασμος για να σου βαλει λεφτα καποιος φιλος σου που διαθετει κ εκεινος παυπαλ.το εχει δοκιμασει καποιος τελικα για να μου πει τι ισχυει??

που το διάβασες αυτό?

Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι αγορά εισητήριου με κάρτα alpha bank απευθείας από το site της ryan air πέρασε κανονικά, μάλλον επειδή εμπίπτει στην ξεκάθαρη κατηγορία "αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών".

Δημοσ.

Εμένα ποιος θα μου λύσει την απορία πως μπορεί το Pockee και καταθέτει λεφτά στην Paypal?

Εκτός και αν από το το fund που πήραν να κράτησαν τα λεφτά τους έξω και τώρα βάζουν τις επιστροφές από εκεί.

Δημοσ.

Μήπως το mango.com διατηρεί λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα και πάνε εκεί τα λεφτά; (καθώς έχει και καταστήματα στην Ελλάδα)

Οχι. Γι'αυτο και πηρα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων τους, ηθελα να ρωτησω εαν ισχυε αυτο που ρωτας. Μου ειπαν πως οχι και φαινεται οτι αρχιζουν να ξεμπλοκαρονται οι αγορες.

Τωρα δοκιμαζω συνεχεια να  αγορασω character service απο την Blizzard και ολα παραμενουν ''κολλημενα''. 

Δημοσ.

οποτε unofficial (+παρανομως)η πειραιως σταματησε τελευταια αγορες στο εξωτερικο αφου ειχαν μπει τα cc και τα ξεκινησε παλι 1η... :P

αντε να δουμε τι γινεται με το paypal k paysafe

κατι μου λεει οτι απο αυριο θα ξεκαθαρισει σε ολες τις τραπεζες...

προσεξτε τωρα το βασικο...οταν η καθε τραπεζα κανει εντος 1 μερας χρεωση 300χιλ(90χιλ η attica). αμεσως μπλοκαρονται οι υπολοιποι...τωρα καθε ποτε γινετε το reset δεν ξερω.στα atm γινοταν βραδυ πριν τις 12...

Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω καταλάβει από που βγήκε αυτό ότι πρέπει να έχεις premiere.

Εγώ έχω personal και 3-4 φορές μου έχουν στείλει χρήματα στο paypal μια χαρά.

(είχα πουλήσει κάποια πράγματα εκτός ebay, τους έδωσα τη διεύθυνση paypal και μου έστειλαν τα χρήματα)

Δημοσ.

παιδια δυο ερωτησεις...

1)ειμαι απλος χρηστης paypal και το ιδιο φιλος μου που μενει αγγλια.μπορει να στειλει στο πειπαλ μου καποια χρηματα καιαυτα ναμπουν στο balance μου ωστε να μπορεσω να αγορασω κατι?

2)με τις moneysafe μπορουμε να κανουμε δουλεια παρακαμπτοντας ταcc?

Δημοσ.

παιδια δυο ερωτησεις...

1)ειμαι απλος χρηστης paypal και το ιδιο φιλος μου που μενει αγγλια.μπορει να στειλει στο πειπαλ μου καποια χρηματα καιαυτα ναμπουν στο balance μου ωστε να μπορεσω να αγορασω κατι?

2)με τις moneysafe μπορουμε να κανουμε δουλεια παρακαμπτοντας ταcc?

1)ναι

2)?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...