Polas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Προσπάθησα από Banggood να πληρώσω με χρεωστική Eurobank και έφαγα πόρτα. Δοκίμασα μετά με χρεωστική τράπεζας Πειραιώς και όλα οκ. Ποσό 2,5 δολάρια
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 τωρα με βαζετε στο τριπακι να δοκιμάσω και εγω, απευθείας καρτα ή πειπαλ;; Η αληθεια ειναι οτι θελω να παραγγείλω 60+€ απο το bg/ebay κατι αλλα δεν τα εχω μεσα...
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 τωρα με βαζετε στο τριπακι να δοκιμάσω και εγω, απευθείας καρτα ή πειπαλ;; Η αληθεια ειναι οτι θελω να παραγγείλω 60+€ απο το bg/ebay κατι αλλα δεν τα εχω μεσα... εγω δοκιμασα ebay και με PP και απευθειας και τιποτα
devil-ji Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Πειραιως δοκιμασα αγορα απο παιχνιδι της Blizzard, απευθειας μεσω καρτας, και δεν ολοκληρωνεται.
ababapanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 http://www.iefimerida.gr/news/219351/telos-sto-mploko-gia-synallages-me-exoteriko-meso-karton ισχυει???
iLLiCiT Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 http://www.iefimerida.gr/news/219351/telos-sto-mploko-gia-synallages-me-exoteriko-meso-karton ισχυει??? Αναφέρθηκε και σε προηγούμενο Post. Μόνο αν δοκιμαστεί από κάποιον και πετύχει θα μπορέσουμε να πούμε με σιγουριά.
zeremefico Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εγώ γιατί δε βλέπω επιλογή για πληρωμή μέσω πιστωτικής στο Banggood???
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 δοκιμασα banggood με paypal αγορά 12€ και εφαγα ακυρο... καρτα απευθείας δεν τους δίνω τους κινεζους (εχει επιλογή ως credit card για visa/master)! Return to BANGGOOD TECHNOLOGY CO.,LIMITED At this time, we are unable to process your request. Please return to BANGGOOD TECHNOLOGY CO.,LIMITED and try another option.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 δοκιμασα banggood με paypal αγορά 12€ και εφαγα ακυρο... καρτα απευθείας δεν τους δίνω τους κινεζους (εχει επιλογή ως credit card για visa/master)! Return to BANGGOOD TECHNOLOGY CO.,LIMITED At this time, we are unable to process your request. Please return to BANGGOOD TECHNOLOGY CO.,LIMITED and try another option. αρα PP στο βανγοοδ δεν δουλευει αλλα καρτα απευθειας δουλευει?
Dragonar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Καλησπερα, Διαβαζω αυτο το topic εδω και καιρο μιας και το θεμα καιει και εμενα και μολις ανοιξα λογαριασμο για να ενημερωσω αυτο που συνεβη πριν καμια ωρα. Δοκιμασα αγορα απο το Mango.com με προπληρωμενη Πειραιως και με χαρα (που φτασαμε....) ειδα οτι ολοκληρωθηκε η παραγγελια. Τσεκαρα αμεσως στη winbank και ειδα οτι οντως κρατηθηκε το ποσο αγορας. Πηρα και ενα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων τους και η κοπελα εκει μου ειπε οτι σιγα σιγα φαινεται οτι αρχιζουν να εκτελουνται αγορες. Στο καπακι πηγα να αγορασω ενα race change στο WoW της Blizzard αλλα εκει δεν προχωραει ακομη τιποτα. Δοκιμαζα συνεχεια, εβαλα και με χρεωστικη της Πειραιως αλλα τιποτα.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μήπως γίνονται συναλλαγές με προπληρωμενες που ηταν ηδη φωτισμένες προ cc, γιατί για κάτι τέτοιο μου φαίνεται
leo06 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μήπως γίνονται συναλλαγές με προπληρωμενες που ηταν ηδη φωτισμένες προ cc, γιατί για κάτι τέτοιο μου φαίνεται με την virtual της εθνικής πάντως δε γίνεται
Composer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Καλησπερα, Διαβαζω αυτο το topic εδω και καιρο μιας και το θεμα καιει και εμενα και μολις ανοιξα λογαριασμο για να ενημερωσω αυτο που συνεβη πριν καμια ωρα. Δοκιμασα αγορα απο το Mango.com με προπληρωμενη Πειραιως και με χαρα (που φτασαμε....) ειδα οτι ολοκληρωθηκε η παραγγελια. Τσεκαρα αμεσως στη winbank και ειδα οτι οντως κρατηθηκε το ποσο αγορας. Πηρα και ενα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων τους και η κοπελα εκει μου ειπε οτι σιγα σιγα φαινεται οτι αρχιζουν να εκτελουνται αγορες. Στο καπακι πηγα να αγορασω ενα race change στο WoW της Blizzard αλλα εκει δεν προχωραει ακομη τιποτα. Δοκιμαζα συνεχεια, εβαλα και με χρεωστικη της Πειραιως αλλα τιποτα. Μήπως το mango.com διατηρεί λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα και πάνε εκεί τα λεφτά; (καθώς έχει και καταστήματα στην Ελλάδα)
tsita78 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 PayPal account types - Personal account If you just need to make purchases and send money to family and friends, a Personal account is probably for you. You can use a Personal account to: Repay a friend for your share of lunch. Send money as a gift. Buy a book online. παιδια τι δεν καταλαβαινω ?το ιδιο το paypal λεει οτι μπορουν να μεταφερθουν λεφτα κ στον απλο λογαριασμο.για ποιο λογο να το κανω premier απο την στιγμη που μπορει να γινει αυτο μεσω φιλων?το εχει κανει καποιος για να με βοηθησει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα