Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τιποτα αλλο

ΔΕΣ το case !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα μη φωναζεις. Νομιζω δε γραφει τιποτα για 21 μερες. Αφου το αντεγραψα και σου το εστειλα. Αυτο που σου εστειλα γραφει τιποτα για 21 μερες? Σε ευχαριστώ παντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπέρα παιδιά. Μόλις σύνδεσα την κάρτα μου ( πειραιώς ) με το paypal. Δεν έχω καταλάβει όμως τη διαδικασία, πως μεταφέρω χρήματα από την κάρτα στο paypal? Πως αγοράζω, πχ μεταφορά χρημάτων στο steam. Πρέπει να έχει οποσδήποτε χρήματα μέσα ή βάζω κάποιο κωδικό εκεί που κάνω την αγορά και χρεώνει την τράπεζα;

Λεει οτι αυτη η σελιδα δεν υπαρχει.

Τοτε να μπενεις που και που να βλεπεις αν εγιναν διαθεσιμα

καλησπέρα παιδιά. Μόλις σύνδεσα την κάρτα μου ( πειραιώς ) με το paypal. Δεν έχω καταλάβει όμως τη διαδικασία, πως μεταφέρω χρήματα από την κάρτα στο paypal? Πως αγοράζω, πχ μεταφορά χρημάτων στο steam. Πρέπει να έχει οποσδήποτε χρήματα μέσα ή βάζω κάποιο κωδικό εκεί που κάνω την αγορά και χρεώνει την τράπεζα;

Το steam δεν το γνωριζω

Μπορεις να κάνεις αγορες χωρις κατι παραπάνω απο την σύνδεση της καρτας, το ππ τραβάει τα χρήματα απο την συνδεμένη κάρτα σου, αρκει βέβαια να υπάρχουν χρήματα

Οι amex απο paypal περνάνε σε αρκετά περισσότερα sites από ότι η visa

Και όχι μόνο για αγορές μέσω paypal αλλά και με σκέτη την κάρτα, όπως πχ στο amazon.

Το πιθανότερο είναι να μην πέρασε η παραγγελία και να φανεί στο PayPal τις επόμενες μέρες όπως άλλωστε σημειώνει και το iHerb help desk. Ο λόγος είναι πιθανότατα ή απουσία PP balance και η κάρτα έστω και μέσω PP δεν περνάει για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η συναλλαγή λόγω CC.Επειδή πήγες μέσω PP (συνδεδεμένη κάρτα) γι αυτό το έβαλε pending αλλοιώς αν πήγαινες εκτός PP κατευθείαν με κάρτα θα "έτρωγες" ένα κατακκόκινο ΑΚΥΡΟ κατευθείαν απο το iHerb.com μιας και ενώ μέχρι πρότινος περνούσαν κάποιες κάρτες (με τη μέθοδο επιλογής USD στην παραγγελία και προμήθειας συναλλάγματος τουλάχιστον σε μένα USD 2.50) αυτό κόπηκε και η μόνη μας ελπίδα απο iHerb.com είναι το PP balance εκτός και παίζουν οι Alpha AMEX κάρτες, δεν το γνωρίζω.

Το paypal ακόμα δεν έχει απαντήσει, περιμένω να δω τι θα πουν.

Αν μπορείς να με βοηθήσεις σε μια ερώτηση.

Στην σελίδα μου στο iherb, το καλάθι αγορών είναι άδειο, αφού αφαίρεσα τα προιόντα μετά την αποτυχία να περάσει η πληρωμή.

Επίσης στο order history του iherb, η χθεσινή μου απόπειρα δεν φαίνεται σαν cancelled ή pending ή οτιδήποτε άλλο.

Υποθέτω επειδή αφαίρεσα τα προιόντα απο το καλάθι.

image.jpg

Η ερώτηση μου είναι, το paypal θα προσπαθεί να κάνει reorder την παραγγελία μέχρι να περάσει ή να βρει χρήματα στο balance/καρτα ή έγινε μια φορά η απόπειρα και αυτό το "pending transaction" δεν πρέπει να με απασχολεί μέχρι να φύγει μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα?

Αν δεις τα screen απο το προηγούμενο post μου

Order Expiration Date: Apr 30, 2016 16:34:10 GMT+03:00

Και όχι μόνο για αγορές μέσω paypal αλλά και με σκέτη την κάρτα, όπως πχ στο amazon.

Για τα capital controls λέμε? Γιατί γενικά διάβασα ότι περισσότερα καταστήματα δέχονται visa παρά amex.

Για τα capital controls λέμε? Γιατί γενικά διάβασα ότι περισσότερα καταστήματα δέχονται visa παρά amex.

Το αντιθετο βασικα.

Το steam δεν το γνωριζω

Μπορεις να κάνεις αγορες χωρις κατι παραπάνω απο την σύνδεση της καρτας, το ππ τραβάει τα χρήματα απο την συνδεμένη κάρτα σου, αρκει βέβαια να υπάρχουν χρήματα

Το steam δεν το γνωριζω

Αφου δεν υπαρχουν capital controls?Μπορω να συνδεσω την καρτα μου στο pay-pal και να τραβαει απο εκει? Τοτε γιατι προσπαθουμε να τα βαλουμε στο balance?

Εδώ πέρα το διάβασα και γράφει αυτό ακριβώς που είπα:

http://creditcardforum.com/blog/american-express-vs-visa/

Μιλαμε για ποιες παιρνανε εν μεσω capital controls και οχι για ποιες δεχονται γενικα τα καταστηματα ως καρτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...